Sevgilim... hapiste?

Arkadaslar sevgilim bundan 5 yil önce yani 16 yasinda cezaevine girdi. O zamanlar sevgili değildik. çocukluk arkadasiydik. ilk sevgilimdi. Suçu ise annesine bagirdigi için öğretmenine kafa atmak. Bu öğretmen de bunu yediremedigi icin hayatını araştırmıs. Lise de çıktığı kızları araştırmış. ve sevgilisini bulmuş. Kızla konusmus ailesiyle konuşmuş. ailesinin şikayetçi olmasını istemiş. Sebebi ise kızının sevgilim tarafından kullanildigi. O bunu yalanladı ben kimseye zorla bir şey yapmadım dedi. Kız şikayetçi değil annesi sikayetciymis. kız resit olmadigi icin kizin dusunceleri onemsizmis. Ve sevgilime 8 yıl ceza verildi. İki suçtan dolayi. Biz 5 yil içerisinde mektuplastik fakat babam öğrendi ve 3 yil konusmadik. 2 hafta önce açık cezaevine çıktı ve bana ulaştı tekrar bir araya geldik ve bana herseyi anlatti. Değiştiğini söyledi ve benimle evlenmek istediğini söyledi. Ama ailemin buna kesinlikle karşı çıkacağını biliyorum. Ve ailem erkek arkadaşımın oraya neden girdiğini biliyor. Erkek arkadaşım vermezler seni bana diyor. Ama ben ugrasicam cabalicam kanitlicam diyor. Onu çok seviyorum. Ve ne yapacağımı bilmiyorum.
Sevgilim... hapiste?