Detay peşimi bırak artık bebeğim 💋
Alakalı bir sey yazalım şuraya da modlar alınıp gücenmesin..
Erkeği eve bağlamak yatağa bağlamaktan mı geçiyor?
Erkeği eve bağlamak yataktan değil cilve ilgi Güleryüz ve güzel sohbetten geçer. Eve gelirken koşar adım gelmesini sağlayabilirsin senin boynuna sarılıp aşkımmm sensiz bütün gün sıkıldım diyip socak bir öpücük yemekten sora kucak kucağa film keyfi falan. Bunlar yeter yatakta da keyfine bak yüzün gülsün biraz motive et köpek olur eve
kesinlikle öyle, dişilik ve cinsellik burada kilit nokta. kadının erkeğini bağlaması için tek ve en büyük silahı
Bıktım valla annemde aynı şeyi diyor. Kocanın hem kalbini mutlu hem karnını tok tutacaksın dışarı değil evine sağdık yapacaksın. Dırdır değil yapıcı olacaksın der. Hatta bu soruyu anamla cevapladım şu anda 😂😂😂 Kocalarınıza da sahip çıkın sokağa atmayın aç bırakmayın diyor. 😅😅😅😅
Hahahahahahaha off iyi güldüm :D Anaya sevgiler saygılar asd
eğer o erkek yatağa bağlanarak evde kalacaksa hiç kalmasın daha iyi çünkü biri seni sevdiği için yanında olmalı öbür işler için değil!
Cevap
11Cevap
Alakası yok. Kadın kadın olup cinsel manada demiyorum eğer onu gerçekten mutlu ederse erkek eve gelmek için ve eşiylr vakit geçirmek sohbet etmek için can atar.
yatak evin içinde yatağa bağlarsan eve de bağlamış olursun
Niye güldüm buna ben :D
çünkü mantıklı bir şey dedim çelik halatla bağla ki kaçmasın😃😃
Zincir daha seksi :D
zincir daha seksi evet ama kopabilir😃
bir insanı bağlamak TCK 109'a göre suç kapsamına girer. ;)
Evet. na kadar bir ciftin yatagi sicak olursa o kadar erkek eve baglanir. Klub gecesi yasamaz.
bence her erkeği '' yatak bağımlısı '' olarak görmeyin. yanılırsınız...
Aynen. Yemeğini falan vereceksin günlük.
Veririz tabi yemek
bir tane sen yeter her erkeğe :D
Her erkekten banane canim :D
Öyleyse her kadından da banane. Var bir tane. O bana tüm güzellikleri yaşatıyor sabahın 5'inde bile :D
Bak seen :P
Şanslıyım bunu biliyorum. O bana hediye ya armağan gibi bir şey :D
Kiskanacagim şimdi :D
Kıskanmana gerek yok bana göre sana denk gelmiştir belki :D
Öptüm :P
Yetmeyecektir muhtemelen :D
kelepçeyle bağlandım iki defa
Yetmez.
Karakterinden gecer
Ee yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar