Ben saat almıştım ama şuanda gerçekten herkez kolye alma davasında oda kızlar böyle şeyleri seviyor derler ama ben inanmıyorm ufak bir çikolata alıpta güzel bir söz yazarsan üzerine o endeğerli kolyeden daha güzeldir ama tabi bu benim fikrim
Sana yapıyolarmış demekki herkez yapmıyor ☺ benim arkadaşım sevgilisine hiç yapdığını görmedim güzel bir söz felan yazdığını sadece hediyeler oyuncak ayı vs kolye 😉
Hahaha 😀 evet yaparım yine olsa yine yaparım he siz sevgiyi parayla karıştırıyosanız o başka değerli pahalı bir kolye alsam tabi çok çok şaşırır falan vs. Ama işte önemli olan içindeki sevgi parayla olan sevgi değil yeri geldiği zaman ben onuda alırım hiç sorun değil ama önemli olan bana karşı sevgisini tekrar söylüyorm parayla vs arabayla evle ne bilim otarz şeylerle değilde kalp atışıyla bakışıyla gösterecek yanımda gezerken başkasına bakamıcak bilmem anlatabildimmi 😉
kagıda sözler yazıp kutuya tepip veren olmadı hıc ya da balon ama arkadaslarıma hep bu hedıyeler gelıyordu ordan bılıyorum. Bana boyle hedıye verseler sen bıdaha alma derım ama ;((( sokak ortasında gül aldım veee o rezıllıge daha fazla dayanamadım çöpe doldurmuştum cıddı cıddı :D
@RuhuDar gül gerçektende bende hiç sevmem gül dalında güzel boşuna dememişler onun yerine bir bardak alsam daha güzel bence bende çok karşıyım çok istiyosan gül bahçesine gidersin beraber...
@RuhuDar 😂😂 konu nerden nereye geldi ama çok iyi gidiyo bence peki beraber çekindiğimiz güzel bir fotoğrafımızı saat yaptırsam veya bardak vs o konuda fikrini alabilirmiyim
@RuhuDar oda doğruda merak ettim ne bilim mesela şu an 2kişisiniz ve ortak noktanız çok çoğunluğa bakıyorm şu an sevgili konusuna gelirsekde şu an olup olmadığını bilmiyosn belkide vardır nerden biliyosn 😂😀 yok gerçide olmıcağıda anlamına gelmez 😀
En İyi Cevaplar