+1 yılHer milletin güzeli çirkini var bu kişinin zevkine göre değişir sen hepsini aynı kefeye koyamazsın mesela bana da Türk erkekleri o kadar yakışıklı gelmiyor Avrupa'da yaşayan biri olarak yabancı erkekleri daha anlayışlı kibar düşünceli ve artı kat be kat daha yakışıklı buluyorum ama ona rağmen Türk erkeklerini kötülemiyorum senin gibi genellemiyorum herşeyde olduğu gibi bu konuda da iyisi ve kötüsü vardır zevkler ve renkler tartışılmaz diyorum..
010 Yorumla
Soran+1 yılEvli misiniz?
- +1 yıl
Konuyla alakası ne anlamadım ama hayır..
Soran+1 yılEvli değilseniz Türk ile ni yoksa yabancı ile mi evlnemek istersiniz diye soracaktım.
- +1 yıl
Bana kalsa kesinlikle yabancı onların eşine verdiği değeri görünce imreniyorum bir kadın olarak. Ben genelde etrafımdaki herşeyi fazlasıyla gözlemleyen biriyim ve anladımki bizde kadına verilen değer ile Avrupa'da erkeklerin kadına verdiği değer çok çok farklı..
Soran+1 yılHaklisin ama Dur kız yabancıya gidip napicaksin :) Bosver eli. Her seye ragmen ben Turk kizindan baskasinyla yapamam mesela
- +1 yıl
Önce hakaret eleştiri sonra yapamam de bence sen ne istediğinin farkında değilsin..🙂))
Soran+1 yılYok yok yok. Bal gibi de farkindayim. Biraz etrafı canlandirmak istedim o kadar yoksa ben kizlarimizi cok asigim :)
- +1 yıl
Kolay gelsin o zaman 🙂)
Soran+1 yılSaglam trolluk yaptim ama degil mi? Haha
Milleti sinirlendirme cok komik.- +1 yıl
Yuru sonra yuz alama pesinede trolledim ayaklari buda eskidi yeni seyler bul
Sanki erkeklerinki on numara anasını
Kendilerine bakmadıkları için öyle daha kücük yastan sen kızsın isin ne spor salonunda denirse tabi bakmazlar. Evlenince de napıcaksın orda otur evinde çocuk yap diyen kocaları var o yüzden
Ben de Türk'üm hem de en dibi
benim fiziğim gayet güzel
Kadınlara laf atana kadar kendinize bakın biraz210 Yorumla
Soran+1 yılEvlen bir iki çocuk yap o zaman göreceğiz.
Soran+1 yılYahu Türk kadınların kemiklerinden belli kilo almaya meyilli oldukları. Neden kabul etmiyorsunuz?
Soran+1 yılCahil, Bir insanın kilo alıp almayacağı kemiklerinden belli olur. Anatomi diye bir bilim dalı var.
Ayrıca göbekli ve kısa değilim. Sözün doğrusu tipim pek yok ama onu da vücudum ile kapatıyorum ;) beyaz tenli, siyah saçlı-siyah kaşlıyım
Soran+1 yılKilo ile iskelet sisteme arasındaki bağı bilmeyen sensin ama.
Soran+1 yılTamam tamam bir şey demiyorum. Alman kadınları ne ola ki asdfg
+1 yılbence turk kadınlarıda cekıcı ve seksı bakmatan bakmaya fark var tabıkı ıtıcı olanlarıda var erkeklerde yok mu ben ruslarıda tandım onlardada seksı olan var olmayan var mesela flıpılı kadınlar cok ıyıler ama donuk olanları cok dedıgım gıbı bakıs acıssına gore degısıyor
00 Yorumla
Bu coğrafyanin genlerinde çalismak var, ırgatlik var...
hangimizin dedesi ninesi tarladan geçmedi?
Çanakkale savasinda mermi tasirken analarimiz seksilik dusunemezdi.
bizde onlarin torunlariyiz, genleri degistiremeyiz.01 Yorumla
Soran+1 yılHmm Almanlar savaşmadı mı? Hitler kuşatmasındeki rusya'nın kadınları cepheye koşmadı mı? Onlar da köylerde besicilik, çiftçilik yapmadılar mı?
Geç bunları.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ahahaha Ya neyin kafası bu. Beyfendi siz çok çalışın ve o Almanyada yaşayan kadınların harcadığı aylık tutarı eşlerinize getirin. Ozaman gelsin spor hocaları gitsin estetisyenler. Annenizin fiziği nasıldı acaba merak ettim yanlış anlamayın? Yani sizi doğurduktan sonra taş gibi mi kaldı. Yer çekimi kanunu var uyanın artık. Ve türk kadınlarına sanki kuklaymış muamelesi de yapmayın kimse sizin egolarınizı tatmin etmek zorunda değil. Sizde o manken gibi yaşayan kadınların sahip olduğu imkanları sunun bize bakın ozaman neler oluyor. Etle kemikle doyuyorsanız kasaba gidin. Kadınlardan uzak durun. Hatta ve hatta Alman bulun kendinize.
40 YorumlaFizigimde vücudumda iyi ama sizin gibiler anca böyle gereksiz laf kalabalığı yaparsınız... Kim çocuk yaptıktan sonra fit kalıyor ya da vücudu deforme olmuyor? (estetik yaptıranlar hariç ) Kaç kere yurtdışına çıktım. Bir sürü erkek gördüm yolda evli adamlar ama vücutları gayet fit ama siz? Hemen göbek saliyorsunuz.. Eleştiri yapıyorsun bari mantıklı yap.
22 Yorumla
Soran+1 yılBiz göbekli isek bununda sorumlusu Türk kadını değil mi? Bize güzel yemekler yapıyorsunuz asddgh
Soran+1 yılBizde yiyip yiyip göbek yapıyoruz. Hem göbiş diyerek de seviyorsunuz :)
Vücut hatları kötü diye ezik ve aşağılık mı görmeleri lazım kendilerini? Çoğunluk ve bakımsız kesim öyle olabilir, genlerle alakalı bir durum. Benim tanıdığım neredeyse 100 almanın 90'ı da aşırı kaba örneğin. Güzel fiziği var diye otomatik kibarlık yüklenmemesi gibi kötü fizik de eziklik yüklemiyor kişiye.
25 Yorumla- +1 yıl
Almanların kaba olduğunu sanmıyorum. Onların dilleri kaba
- +1 yıl
@Alperenayn 5 senem Almanya'da geçti, sanmıyorum, biliyorum.
- +1 yıl
Kültür farkından dolayı olma olasılığı yok mu peki?
- +1 yıl
@Alperenayn Bunu inkar etmiyorum ki zaten. Sorudaki arkadaş da gen ve yaşam farklılıklarına bakmadan ikisini kıyaslıyor farkındaysan, doğal olarak ben de buna uygun cevap yazdım. :)
- +1 yıl
Hm pekala:)
Spor yapmıyoruz ve beslenme aliskanligimiz cok kotu ama sadece kadinlar icin degil erkekler icin de gecerli
31 Yorumla
Soran+1 yılIşte gerçekçi bir yorum. Bravo.
Spor yapılmıyor yapılsada bir sene, iki sene genetik olarakta kalite düşüyor tabiki nesil obezleşiyor. Aynısı erkek içinde geçerli, istisnalar hariç tabi.
20 YorumlaGenelleme yapma oyle genelleme yapacak olursak turk erkekleri neden kisa sapik ve cirkinler? Italyan erkeklerine bak bide size bak magra adamlari kadin begenmiyor burda
30 YorumlaAlman kadınlarla türk kadınını nasıl kıyaslayabiliyosun ya sen gerçekten çok gri zekalisin alman kadınları asıl çok çabuk yaslaniyolar beyaz oldukları için vücutları çabuk kirisiyo ve daha kilolular göz var izan var
126 Yorumla- +1 yıl
Içki ve sigara cabuk yaşlandırır.
Almanların hayatı ise biradır.
- +1 yıl
Muhtemelen canıni biri acıtmıştir ya da ergenlikten çıkamamistır. Kafaya takmamak gerek.
Hem herkesin fikri ve zevki kendine.
Soran+1 yıl@Mila_Gros
Bir çiçekle bahar olmaz. Ortalamaya bakın.- +1 yıl
@Mila_Gros öyle olur zaten. Ya bu kadar da alıngan olmayın. Bak arkadaş prim yaptı sorusuna o kadar kız tepki gösterdi.
- +1 yıl
Soran kanka sen görmüyosan biz napak be?
Soran+1 yıl@TheEngineer_
Tribünlere oynama kardeşim. Prim yapma gibi de bir amacım yok.- +1 yıl
E o zaman cevabını verseydin neden gobeklisiniz diyince susuyorsun 😏
O kadar eminsen kendinden gizli olmasaydın da gobeksiz seni göreydik
Ama anladım sen buyük ihtimalle 15 yasında falan birisin buraya belki birini dusurürüm diye geldin
Ya da çirkinsin ve kızlardan yuz bulamayınca böyle seyler yazıyorsun durum bu Allah sifa versin sana😂 - +1 yıl
Kardes vallahi tribünlere oynamıyorum. Sen kalkıp alman kadınını örnek gösteriyorsun, avrupa da en olmayan kadını hemde 😅😅 bari isveç de finlandiya de, alman ne la?
Hem türk kadınlarındaki sorun içerde, bence dışarda değil. Yoksa dısarısı gayette guzeller - +1 yıl
@Mila_Gros birini dış görünüşe göre çirkin demek sence ne kadar doğru?
- +1 yıl
@Mila_Gros sence doğru mu cidden? Bir yanlışa bir yanlışla karşılık vermek, bir doğru mu yapar?
Soran+1 yıl@TheEngineer_
Salça olma kardeşim. Haha baya baya ezikmişsin. Benim üzerimden prim kasiyorsun.
- +1 yıl
Soran, eziklikle alakası yok bu durumun.
Senin yaptığın eziklik oluyor. Ben doğru olana bakarım.
Ayrıca, gurbetciyim ben. Farklı insanlarla yaşadım, farklı insanlar tanıdım.
Istesem fit biriyle de çikarim. Istersem yatarim.
Gözlemlerimi söylüyorum sadece. Senin yaptigin ayip. - +1 yıl
@Mila_Gros sanirım sende beni anlamadın. Neyse uzatmayacam, Allah a emanetsiniz cümleten
- +1 yıl
Aynen. O değil de bende nickini düsünüyodum. Isim mi ne diye 😂 jeton yeni düştü 😂
Soran+1 yıl@TheEngineer_
Haha kanka harbiden eziksin. Ben olmasaydım bu kadar kızla muhabbet kuramayacaktın. Asalak asdfghj
Soran+1 yıl@Mila_Gros
Göbekli ya da kısa değilim. Spora gidiyorum ;) biraz tip yok ama onu da vücudum ile kapatıyorum.- +1 yıl
Bu kadar kız derken? Ayrıca sanal dan kız mı tavlanır? 😂
Cevap vermeye bile değmezsin.
Soran+1 yıl@TheEngineer_
Kardeş sen tek bir soruma cevap versene: Neden bizim menşına salça oldun?
+1 yılBen almanya da yasiyorum hic fit alman bir kadin görmedim
50 Yorumla
+1 yılbu ülkede hemen hemen nerdeyse kadinlarin yarsii bakimsiz kendilerine bakmiyorlar bide tessedurlu hanimlar var kendilerini belli etmiyorlar 😜Alman kadinlaro cekici olabilir ama bir okdarda kabalar canisi haberin ola😊
01 Yorumla- +1 yıl
neden neden agresif olmasın sen bize laf yapiyosun afedersin ama. türk erkekleride abaza ve kılli😡
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÜlkemizin kızları fazla bakımlı olmadığı için. Burda suç onların değil ülke olarak geri kalmış olmamız. Ama son zamanlarda erkekler de kadınlar da hem bakımlılar hem spor vs yapıyorlar
10 Yorumla
+1 yılBen de sorayım:
Erkekler neden böyle göbekli?611 Yorumla
Soran+1 yıl@Nemânâ432 90 sonrası nesil erkekleri baya yakışıklı. Hiç kusura bakma. Hem boyumuz da uzun önceki nesillere gore. Sporumuzu da yapıyoruz. Göbeğimiz de yok.
- +1 yıl
Yoo var görüyorum ben
- +1 yıl
Çok kısasınız ayrıca
- +1 yıl
Ve italyan erkekleri mükemmel
- +1 yıl
Bana mı soruyorsun?
Soran+1 yıl@Nemânâ432
Türk erkekleri eskisi gibi değil. Kıskanıyorsunuz. İtiraf edin.- +1 yıl
Evet eskiden daha iyiydi şu an cüceleşti
Soran+1 yılKonumuz erkekler değil. Kadınlar ama.
Hem sende biliyorsun ki yeni nesil Türk erkekleri taş gibi. Gocunma. itiraf et. Rahatla.
Tipe göre vala tipin kötüyse sende iyi bişey bekleme yani
30 Yorumla
+1 yılKardeş nerenle bakıyosun?
Yurtdışında yaşayan biri olarak soylüyorum. Türk kızları çok güzeller.
Ama geliştirmeleri gereken noktalar var.
En başta çoğunun karakterinde sorun var.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 503 cevap paylaştı. Ne niyetle baktigin onemli sen seksilik ariyor olabilirisin. Benim hoslanmadigim sey dogumdan sonra duba gibi oluyorlar fit kalamiyor ne yazik ki kadinimiz..
00 Yorumla
+1 yılTürk erkeklerinin genleri taşıdıkları için ama Alman kadınlar öyle mi onlarda Alaman erkeğinin genleri var
00 YorumlaEvrimsel süreçten dolayı. Türk kadını ırk olarak aynı zamanda erkeklerde çok dandik bir genetiğe sahip. kısa boylu
10 Yorumla
+1 yılçok genelleme olmuş bakan kadın var bakmayan var. hepsinin vücüdü kötü diye bişey yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılbitiyorum turk kizlarina asigim
11 Yorumla
Soran+1 yılNesine asiksin abicigim?
yemeyi cok seviyorlar sağda solda erkeklere yediriyor tabi vücutları güzel olmaz
11 Yorumla
+1 yılTek. soru neye gore degerlendiriyorsun turk kızını?
01 Yorumla- +1 yıl
Tribunlere oynaya demissin yurumedik kizda birakmamissin soruyu sorarken bole soru sorarsan acaba aralardan bir kaci kendini kanitlamaha calisir fikrinemi kapildin 😂😂🤣 bu isleri birak az kitap oku sen
Gizli Üye(36-45)+1 yılKuzey Avrupa kadınları daha iyi aynen. Bizimkiler yağ bağlıyor. Doğumdan sonra hepten dağıtıyorlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılBende bunu demek istedim. 46 kiloluk kız 70-75 kiloya kadar çıkıyor.
Cevap sahibi+1 yılAvrupalı kadınlar kilosunu korumayı biliyor. Bizimkilere para yetiştiremiyorsun. Gırtlağa çalışıyorlar malum. :D Yabancı kadınlar alkol kullanmasına rağmen fizikleri düzgün..
+1 yılNe alaka sen seksi olana denk gelmemişsin sende sorun var herhalde. Ayyyyy sinirlendim:)
10 Yorumlahatları belli olan derken anlatsana nasıl istersin?
03 Yorumla
Soran+1 yılMesela kadın bir etek giyiyor. O kadınsı hatları, kıvrak vücudu şak diye meydana çıkıyor. Bizimkiler de böyle değil.
Soran+1 yılBel, kalça, göğüs...
senin ailen ingiliz herhalde
33 Yorumla
Soran+1 yılAileyi karıştırma.
+1 yılSeksi olsun olmasın umrumda değil...
28 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi yüzünden bakımsızlar zaten...
- +1 yıl
Anan da öyle mi?
Soran+1 yılBu lafı yüZüme deseydin. Benden temiz bir dayat yerdin.
- +1 yıl
Çocuk al adresim
İstanbul Çekmeköy
Mimar Sinan Mahallesi
Mimar Sinan Caddesi
Akkon Sitesi
Soner Demirer
Toton Yiyorsa Gel
Al Buda Numaram
0546 236 83 27
Soran+1 yılAnalara karışıp sonra toton yiyorsa diyor. Bağcılar kalkıp oraya gelemem. Ama analara laf edeceksin ha. Bağcılarda temiz bir sopa yerdin.
- +1 yıl
Bağcılar çocuğu olacaksın ama adam olmayacaksın edep ahlak anana laf eden olmadı o da bir kadın sen laf ettin anana asıl görüş attım verdiğin cevaba bak (Senin gibi yüzünden bakımsızlar zaten...) ben sana kötü laf etmedim hakettiğini yazdım... Bağcılar da yerim evet sende burda yersin normaldir her horoz kendi çöplüğünde öter
Soran+1 yılBizim burada analara laf yedenler babaları buluyor. Ama seninle uğraşamayacağım.
Ama gerçek hayatta analara laf etme, dilini sökerler. Sonra gidip paşa paşa hapishanede yatarlar. Namusu için yatanlara saygı vardır bunu da unutma- +1 yıl
Ulan totoş laf cambazlığı yapma analara laf eden sensin it senin gibiler yüzünden bakımsız dedin kendi anana da laf etmis olsun puşt babaların mk ben hayırdır lan sana klavye çocuğu ben kimsenin anasına laf etmem kim ne hakederse onu yazarım ben önce sen saygılı olmayı öğren totoş gel lafta kalma sokte görelim he he ulan ne kadar bossun koyim da coşs mk
Sen bakmayı. Bilmiyorsun41 Yorumla
+1 yılGözün bozuksa biz napalim?
20 YorumlaAlmanya'ya gittin mı daha önce
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGo to do almanya good bye
24 Yorumla
Soran+1 yılKusura bakma ülkemi bırakıp da Almanya'ya gidemem.
Cevap sahibi+1 yılOzaman sus mecbursun bize
Soran+1 yılEvet zaten bu düşünce yüZünden kendinize hiç bakmıyorsunuz.
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle
+1 yılGenellemeler. Bir yönden bakmamak gerek.
00 Yorumla
+1 yılSizler çok fit vücutlara sanki sahipsiniz.
32 Yorumla
Soran+1 yılYeni nesil bal gibi fit.
- +1 yıl
hııı
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGayet seksiyim
13 Yorumla
Soran+1 yılTürk müsün peki?
- +1 yıl
Evett
Soran+1 yılNerelisin?
+1 yılAYIP
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden ayıp ki? Gördüklerimi sordum sadece.
- +1 yıl
Bana mi dedin?
+1 yılTürk kızına kurban ol
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne