Aşkından gözüm hiç bir şey görmüyor. Her zaman her yerde aklımdasın. Kokunu içime çekmek istiyorum. Her an senle olmak istiyorum. Sen benim için çok önemli olduğunu biliyor musun? Sana aşık oldum. Tutkunun sana. Deliyim. Hoyrat bir o kadar masum çokça seni seviyorum istiyorum. Kanımda dolaşıyorsun. Ruhumu dolduruyorsun. Bedenimi titretiyor düşüncen konuşmana bile hastayım. Birazcık olmaz çok sev hep sev sonsuza kadar sev beni benim ol istiyorum hep benim hep bana hep benle ilgili ol...
onun hatasi olmasina ragmen kendinin ozur dlemesidir bence. onu kaybetmemk icin her kotu yonunu gormezden gelmek fakat cesaret istiyor onun sucunu sen ustlenceksin. ayrildiktan sonra tum suc sana kalmjs olcak ama sen toz kondurmayacksin ona.
seven insanın sevdiğine karşı bir tebessümü bile içini ısıtır, sıcacık, tamamen mutlu hissettirir. yani bana göre bu sözün söyleyen diyoki " ona sarıldığında ilikliklerine kadar ısıtacak kadar sev "
Sadece sevdiğin var gibi başkası yok gibi ilk gözünü açtığında yanındaymış gibi sonsuz saygı besleyerek anlayarak gurur yapmadan sırf mutlu olsun deyip önce onu düşünerek sevmek
En İyi Cevaplar