Sevgilim eski sevgilisinden cocuk aldirmis?

Sevgilim var. Evlenme teklifi etti fakat benle evlenmek istedgni ailesine soyledgnden beri ailesi surekli sevgilime mesai saati icinde arabana alma. kardeslerinle samimi olsun. sunu yapmayn bunu yapmayn diye mudahale etmeye basladilar. eski sevgilisi cocuk aldirmis ve ailesiyle otrdgu evde kizla 2 ay yasamislar. bunlari ogrendim ve kiz onu ve ailesini sosyal medyada falan takip ediyormus gordum. Benimse oyle bir olayim olmadi. sanirim ailesi beni istemiyor. Nedej istemiyrsnz dedigmde biz oyle bisey demiyoruz diyorlar ama davranislari ve yaptiklari birbirni tutmuyor. her neyse eski sevgilisinin onu takip etmesi ailesyle gorusmesi normalmis kiz evlenmis ama ben kendime yediremiyrm. acikcasi napicam bilemedim. surekli sorunlar cikiyor.2 gun mutlysak 3. gun kavga ediyoruz. ayrildik bugun yani oyle umuyrm napmam lazim sevip sevmedgni anlamak icin. bir akil verin bana. seven insan eski sevgilisini savunmaz herhalde. sahte hesaplardan ekleyip yaziyorlar ve o da benm eski sevglm onu yapck kiz degl kotu niyetli degl diyip duruyor buda beni yordu. Aklinda o kiz mi var yoksa cideen yapmica icin mi onun iyi oldunu soyleyip duruyor. bana da yilan dio of aklim karmasik yardm edin
Sevgilim eski sevgilisinden cocuk aldirmis?