Seven insan bekler mi? Nasıl dayanır?

Biz 2 aydır ayrıyız.. çok tartıştığımız için daha dayanamadık ara verdik.. onun bana zamanı yoktu, işi, okulu, sınavı herşey üst üste geldi, bu yaz okulu son, yazın okulu bitince benle tekrar başlamak istiyormuş. ama bana bunları kendisi söylemedi. annesiyle aram çok iyi, annesi bana söyledi bunları, ve benim kafam karıştı, ben bizim ilişki tamamen bitti sanıyordum. 2 gün önce aradım uzun aradan sonra, onunda kafasının karışık olduğunu söyledi, şu anda bi taraftan birlikte olmak istiyormuş benle bi taraftan istemiyormuş, çünkü yine aynı sorunların içine girmek istemiyormuş. okulu bitince rahata kavuşacak, onu beklememi istiyo. benimle beraber olacaksa beni ihmal etmek istemiyormuş eskisi gibi bunun içinde yoğunluktan kurtulması gerekiyor, (okulu) yani süre birde çalıştığı için bana zamanı kalmıyordu. bana ihtiyacın olduğunda yanında olamıyorum, bu durum benide uzuyor, böyle tekrar olmasını istemiyorum dedi. beni beklersen özamana kadar yeniden başlarız dedi... nasıl beklersin bensiz dedim, nasıl dayanıyorsun dedim.. ben beynimle hareket ediyorum, kalbimle değil dedi. bende çok duygusal olduğum için anlamıyorum onu. beni sevmiyormu? sevmese neden beni istesin ilerde. ben onu aramasam o beni aramıyordu. ne yani bu işi şansamı bıraktı?

Annesinin söylediğine göre şu anda halaları amcalarıda aklına girmiş durumda, önce okulunu hal et, özaman kızı istemeye gidersiniz demişler, okulunla yürütemessin demişler.

Aradıktan sonra pek fazla konuşamadık, bende bugün ona bir mesaj yolladım:

"seni aramamın sebebi, seninde fikrini duymak, annenle konuştuğumdan beri kafam karıştı, ama anladığım kadarıyla seninde kafan karışık, eğer insan savaşmayı, tutunmayı bilmiyorsa bırakması en doğru karar olur. benim için kolay olmadı, çünkü ilk kez biri bana bukadar çok yakın oldu, kolay değil. herzamanda beynimle düşünemiyorum, senin kalbin yokmu? eğer herşey bukadar anlamlaşmışsa, birbirimizi beklemeninde artık bir anlamı yok, bensiz hayatına devam et"

çökmü ağır, sert oldu? cevap gelmedi. kendisi çok düşünen biri.. ani kararlar veremez benim gibi.. ne olacak bizim bu durum sizce?

çok sevdiğim için beklemelimiyim?
Seven insan bekler mi? Nasıl dayanır?