Yani pek uzun sürebileceğini düşünmüyorum mutlaka mesaj, arama vs ile o ortam sabote edilir. Ben ortalama 2 saat diyorum. Beyler siz ne kadar dayanabiliyorsunuz uzun uzun açıklama yapmadan? Not: Bu abiler temsilidir. Bunlar bile 2 saat dayanamaz ya neyse :)
Ben giderken haber veririm, sonra arayıp durursa çok kızarım.
Saat başı bir iki whatsapp mesajıyla idare etmeye çalışıyorum.
Telefonumun şarjı bitmiş yalanı ne güne duruyor!
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgilisi olan bir erkek, akşam arkadaşlarıyla dışarı çıksa kaç saat dırdır yemeden takılabilir?
hemen ilk saatte napıyosun canım buluştunuz mu? diye masum bir msjla başlar. Evet canım buluştuk diye cvp veririm. 20 dakika sonra. unutulduk, zaman iyi geçiyor galiba, heyyy vs gibi tacizler başlar. Kendisine böyle bişey yapılsa o kedi tırnaklarını hemen çıkarır ama sen dışarı çıkarsan ondan ayrı bu onun en temel hakkıymış gibi davranır. bunun yanlış olduğunu da asla düşünmez.
@aaahu valla dogruya dogru, arkadaslarim ortamda kiz olmadigini kanitlamak icin selfie cekip paylasiyor sonrada yok canim hatira diye cektim diyor biz de yemis gibi yapiyoruz 😀
Arkadaşlar, size böyle şeyler yapan kızlarla olmayın. Siz bu primi veriyorsunuz. Size karışma hakkı yok kimsenin. Güvenmeyen, ergen tiplerle takılıyorsunuz... Önerim budur yani. Asla şu aptal tiplileri yükseltmeyin. Sürekli arayan, yok mesaj atıp rahat vermeyen. Böyle sevgili olmasa daha iyi.
@myendlesslove Zaten öyle olmalı? Bizim insanlarımız köleliğe merak sarmış, şu son dönemde. Herkes bir köle olma durumunda. Haber verirsin, ortam kötüyse içkili falan gitmezsin, hepsi bu. Çünkü öyle ortamlara, o tip kötü arkadaşlara gerek yok hayatında. Olursa ben olmam öylesiyle. Ama iyi, seviyeli arkadaşlar ve güzel ortamlar dert değil. Zırt pırt aranmaz, sıkar boğarsınız.
@myendlesslove Öyle olmaz. Karışmaya hakkın şu noktada var, kötü insanlarla arkadaşsa, kötü ortamlara gidiyorsa. Ama kafeye oturmaya gidiyorsa, yemeğe gidiyorlarsa, sorun etmeyin diyorum. Sen de abarttın.
bunu yapan kadın rezildir eziktir zavallıdır acizdir ve kendini küçük düşürmekten küçük görmekten başka birsey değildir. önemli olan asla aramak zorunda kalmayacagınız bir erkeği bulmaktır işte kabiliyet budur. hem erkek bundan sıkılıyorsa ve bir de kadınlar zırt pırt merak ediyorsa demek ki bu ilişki saçma sapan formalite bir ilişki
Ben ilişkide yalanı dolanı ve gizliliği sevmem. O da bana benim oldupum kafar açık ve samimiyse, ve giderken arkadaşıyla ya da larıyla dışarı çıkacağını ve eve de geç geleceğini söylüyorsa, hiç sorun yok. Ama hiç sorum yok dedimse, gece belli bir saatte yine eve dönmek koşuluyla!!! Benden ya da rahat ve problem etmiyoeum diye de, Çok içip onun bunun evinde kalmasın. Evde kimlerin olduğunu bilemeyiz, değil mi?
Ya zaten sürekli aranılıp rahatsız edilen erkekler çoğunlukla -neredeyse tamamı- karşı tarafa güven vermeyenler. Sevgilisi olmakla değil adam olmakla alakalı biraz. Bizimki ben dışarı çıksam "Özledim, eve gel." dışında mesaj bile atmaz bana. Ruhumu biliyor çünkü.
Saat başı iki kelime yazamıyacaksa da gitmesin bir yere zahmet olacak yani keyfimizden taciz etmiyoruz bizde merak ediyor insan sonuçta sevdiğin insan onu özlemiyeceksin de kimi özleyeceksin, merak ediceksin. Heee eğer rahatsız olmak istemiyorsa kendi bilir beyefendi işte kapı işte sapı...
Valla hiç arayıp rahatsız etmem önceden haber verdiyse aldattığına dair kanıt gözüme çarpmadıysa bir şeycik yapmam. Ama eğer aldattığını farkedersem dırdır etmek yerine çeker giderim, orası başka. Boşa söz sarfetmek niye?
mesela benimki kız arkadaşlarıyla buluşacağını söyledi baya da kalabalık kız grubuydu onu arayacağımı sanmış baya baya beklemiş ararım diye hatta kızlara bile demiş aramadım diye bozuldu da sonuçta güveniyorum haber de vermiş problem yok yani
Dırdır yemem Giderken haber veririm mesaj atarsa gecte olsa cevap veririm ararsa açarım görüntülü ararsa arkadasimi gosteririm :D Sorun yok ayni ozveriyi o arkadasiyla bulusunca gosterecekse benim icin sorun yok.
erkek arkadaşım tabi ki arkadaşlarıyla görüşebilir ama ben hiç paylaşamıyorum bunu da tatlı tatlı söylüyorum. tanıdığım insanlarla bildiğim bir yerdeyse neden sorun yaratayım ki? ben mesaj atmasam kendi atar zaten "niye yazmıyosun prensesim" diye 😂
Karışmam ben geziyorsam akşamları kız arkadaşlarımla o da gezer erkek sonuçta. Tabi güvende önemli erkek arkadaşımlayıp deyip kız çıkmıssa önceden bu kız için sorun olabilir. Yoksa nşye sorun olsun ki. Ayrıca ben kıskanmam o beni kıskansın 😎
Kadın - erkek karışık bir ortam olacaksa o beni de programa dahil eder zaten. Erkek erkeğe çıkacaklarsa da aramam. O da çok erkek erkeğe muhabbet kafasında bir adam değil sıkılır gelir zaten maksimum 3-4 saat sonra.
Bu arada kadın - erkek karışık bir ortam olduğunda beni de çağırması gibi bir yaptırımım yok benim. Kendi tercihi o şekilde. En yakın arkadaşlarından biri oturup birahanede basketbol maçı izlemeyi teklif ettiğinde, programı birahane yerine kadınların da rahatlıkla girebileceği bir yere gitme fikri ile değiştirerek beni de yanında götüren bir insan kendisi. Ona dayanarak söyledim :) Hemcinslerimizle arada bir kadın kadına, erkek erkeğe vakit geçirmek istememiz haricinde çok birbirimizden ayrı kalmayı tercih eden bir çift değiliz. İkimiz de birbirimizin arkadaş ortamını biliyoruz ve birbirimizin arkadaşlarından da birbirimizle vakit geçirmekten de çok keyif alıyoruz. O yüzden :)
Çıksın gezsin hep benle olacak diye bişey yok rahatsız etmek ve olmasını istemem çocuğum değil sonuçta küçük de değil ama eve dönerken haber versin haberim olsun merakta kalırım yoksa ben. Rahatsız etmem lakin bişey olursa haberim olsun isterim.
ilişkilerde hem kadın hem erkek kendıne vakıt ayırabılmelı bu arkadaslarla dısarı cıkma da olabılır evde yalnız gecıreceklerı onlara ıyı gelecek bı ıkı saat de karsılıklı anlayısla cok zor bısey olmadıgını dusunuyorum
Valla erkekler kızlardan daha çok rahatsız ediyo dısarı cıktıgımız zaman eski sevgilim saat 10 bucugu geçtimi dakikalarca arıyodu eve git diye sonrada trip atıyodu
herşeyin bir dezavantajı olduğu gibi avantajı da var. işte bu ve buna benzer durumlar da avantajlı tarafım. öyle bir durumla karşılaşmam söz konusu olmadı.
haber vermesine gerek yok ne istiyorsa yapabilir 5 yaşında çocuk mu bu çişim geldi tuvalete gidebilir miyim gibi izin mi alıcak istediği yere gider istediği kadar gezer özgüven meselesi bunlar
Valla benim eski bir kız arkadaşım bir tribi vardı öf. Evimde maç izliyorum ve sevgilim arar ne yapıyosun der bende maç izliyorum izleme diye trip atar. Bende nedennnn. Ben maç sevmiyorum der demez yüzüne telefonu kapatır ve ilişkiyi bitirdim. Ben diye başlıyan cümleyi sevmem. Aynı evdesindir maç sevmiyorum deme hakkın var. Tripler bazen can yakıyor.
Haber vermişse sorun yok rahat bırakırım ama öyle her aksam her aksam çıkıyor ise kusura bakmasın konuşmak isteyeceğim için rahat bırak falan demesin kavga ederim.
benim için sorun olmaz arkadaşlarını tanıyorsam ve gece 23:00 dan önce eve gelmesi gerektiğini biliyorsa aksi bir durumda beni arayacaksa çıkabilir birşey demem
Aksam disari cikacagini haber vermek zorunda degil dakika basi haberlesmeye gerek yok.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
sarj bitmesi iki sefer oldu, gercekten bitmisti bahane degil, ama bir hafta konusmamistim gönlümü almak icin cok ugrasti, simdi sarjini doldurmadan evden cikmaz :)
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
yargilamadan önce düsünün, ya o sirada bisey olsa ve ben ona ulasamazsam nolucak. nerde oldugunu bildigim sürece ve tabi kimle oldugunu sorun yok, ama telefon her daim acik olucak aradigimda telefona cikilicak, durduk yere aramam merak ediyosam yazarim uzun süre cevap gelmezse meraktan ararim, yoksa durduk yere aramam
Kendi arkadaşlarıyla takılırsa tanır da güvenirsem gece 1 2 aşırmaması lazım.. arada bir erkek olsun bayan olsun ihyacı olabilir kendı arkadaşları ile takılmaya.. güven önemli
Valla arkadaslariylayken yazabildigi için sıkıntı yok 😂 ben daha çok takılın rahat rahat derim çünkü bende ortamdayken hiç sevmem arkadaslarma saygısızlık olur elimde tel
En İyi Cevaplar