neden kezban, kötü kalpli ve güzel olmayan kızları, melek gibi bir içim su olan kızlara tercih ederler?
neden güzelleri üzerler?
neden güzelleri üzerler?
Ben kendi adıma konusuyorum agzı füzgün küfür etmeyen kibar gerçek bir bayan çıkmadı karsıma inan bana erkeklerin hepsi ayni degildir o cocuk ole kızları seviyor demekki.
Bende sana bir soru yöneltmek istiyorum kızlar neden efendi takılan erkekleri sevmez hep kendini beğenmiş erkeklere gider
bende çözemiyorum bunu
Elimden geldiğince kızları kırmamaya üzmemeye calısıyorum ama beni bırakıp benden daha yakısıklısına gidiyor ondan sonra beş gün geçiyor cocuk daha güzelini bulunca kızın popona tekmeyi vuruyor zincirleme bişeyler oluyor ama dış görünüşe önem veren kız sayısı cok oldukca böyle devam eder yani
erkekler dış görünüşüde bakmıyor. bak bu yüzden diyorum, güzel olmayan ve her erkeğe sulanan, tripleri çekilmeyen kızları seviyorsunuz.
Şahsen beni ilgilendiren kısım zeka seviyesi ve ek olarak kafa dengim olması gerekli şeyler bunlar benim için ama diğer erkekleri bilmem
Bana yazarmısın özelden bir
neden
ben niye sevilmiyorum lan o zaman skjjkh bu tez çürür
güzelsindir
sağol ama ben kendimi beğenmiyorum ve çok iyi bir insan olduğumu düşünmüyorum
şu an bunu söylemen bile kötü biri olmadığını gösterir. emin ol insanların %80'inden iyisindir
sağol ajaja şaşırdım :D hatalarımın farkındayım ama fitne fesatlık yapmışlığım var ondan :D
yapmayan var mı bu devirde? yapıp hatalarının farkına varmayan binlerce insan var. sen en azından yapmışsan bile hatanın farkındasın. sıkma canını :)
Cevap
22Cevap
onları sevmezler onlarla çıkar masumlarla evlenirler
genelleme yapma melek gibi bir kızı ben sevmeyi isterdim açıkçası
erkekler genelde yılışık kızları sevdiğini sanıyor ama 2 3 gün sonra koyup gidiyor asıl saf temizlikte kişilere önem vermek :)
ben şahsen guzl kiz gordummu konuşmaya cesaret edemem sevgilisi falan vardır derm ama çirkin kıza kim bakrm der konuşurum ya olur ya da olmaz
teşekkürler
Cunku erkekler hem güzel olsun hemde güvenilir olsun sadık olsun isterler baktılar güvenilir değil sadık değil güzellik para etmiyo senin o dediğin Kezbanda arıyo ve buluyo aski
Erkek olarak söylüyorum, Güzel Kızları severiz :d
size öyle geliyor. hiç görmedim güzel bir kızı ölümüne seven erkek. zaten platonik aşıklar genelde çok güzel olan kızlardan çıkıyor
hayır biliyorum ben her şeyinde farkındayım. kezban tipli kızlar için ölüyor erkekler. kaç tane çirkin ve kötü kalpli kız için bir sürü masum kalpli güzel kızlar reddedildi...
siz erkekler bir acayipsiniz estetik güzelliğe de bakmıyorsunuz, ruh güzelliğine de
bakmıyorsunuz her yerde öyle. veya da sevdiğiniz kız size sadece sevdiğiniz için güzel geliyordur ama gerçekte kese kağıdı taksa kurtarmaz...
adriana lima'nın da güzelliği abartılıyor.
ben kimseyi kıskanmam ve o annem yaşında neredeyse neden kıskanayım?
güzellik görecilidir sonuçta ve burası bizim fikirlerimizi söyleyebildiğimiz bir ortam. bana göre güzel ama abartılacak kadar değil, sana göre güzel olabilir.
gerçek hayatta ünlü olamayan milyonlarca melek yüzlü kız var. bu vs'dekiler ancak sözde melek. kıç baş açmayla melek olunmuyor...
o senin şanssızlığın o zaman ne diyim :D
Sigirliklarindan bakmayi sevmeyi bilmediginden
ben buldum koluma taktim 3 senedir de mesudum ::)
Erkek için guzellik önemli bir faktör
Sahte geliyorsunuz ondan olabilir mi?
ne alakası var belki biraz soğuk görünüyor olabiliriz ama tamamen çekingenlikten.
Biz böyle masum ayaklarını yemeyiz boşversene. Kaç tane böyle şıllık tanıdım
demek ki çok arıyosun şıllıkları
İyi maske taktığınız için olabilir
sorduğun soruyu tekrar oku ve sil
okudum ve silmemeye karar kıldım. çünkü tespitimde sonuna kadar haklıyım.
Cunku her zamn dis guzellik yetmez
iç güzellikten de bahsettim zaten
demeye çalıştığım şey, nerede kötü kalpli ve kezban tipli varsa onları topluyorsunuz.
Ne alaka eger oyle bisey avrsa o kizlar veriyodir
alakası yok. dediğim kötü kızlar "vermicem vermicem" diye sayıklar, güzel ve iyi kızlar ise sevdiği erkek için her şeyi yapar. aradaki fark bu.
Ssn seni sevmeyen icin nie bu kadar cirpiniyonki sallah gitsin
şu an kimseyi sevmiyorum ve konu sadece ben değil, genel olarak bahsediyorum.
Anladim ama ben herzaman bakimli kizlardan yana kullandim tercihimi kezbanlarla isim olmaz
cunku o tur kizlar vermezler elini bile hahaha
sen öyle san. asıl "vermicem vermicem benim değil mi vermicem" nidasını söyleyenler hep çirkinler ve kezbanlar. güzel kızlara çıkma teklifi bile edilmiyor. sevdiği erkek için her şeyi yapar güzel kızlar
guzele herkes bakar... ve ondan ince cok erkek cikmisdir.. ama digerine kimse bakmaz
konu bakar veya bakmaz değil de, konu tamamen çirkin şansı.
hayir tabiki... bir gelsene ozeld
neden
oylee iste :)
Masum iyi niyetli kızları severim, güzelsede yerim
aynısı sizin için de geçerli
genelleme yapmamak lazım
Ciktida biz mi sevmedik
kim demiş sevmediğimizi
o daha sıcaktır
güzel kızlar da sıcak aslında soğuk görünmelerinin sebebi çekingenlik
yani çekingen olmayacaksın işte ha masum zaten istemem ama ayrı
masumdan kastım saf olanlar değil. kafası çalışan, zeki ama kimsenin kalbini kırmayan temiz kalpli..
senle konuşalım istersen bunu uzun uzun vaktin varsa
vaktim var
yaz bana o zaman profilim açık
Onlarda kekoo çünkü
keko filan değil yüzleri gibi kalpleri de güzel
kim demiş
hayat diyor...
onlar verir
vermekle filan alakası yok. güzel ve iyi bir kız sevdiği erkek için dünyaları deler. kezbanlar ise anca "vermicem vermicem" diye sayıklar.
iyi bir kız anlayışımız çok farklı
hani nerde öyle kız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar