Sizce erkeklerin arkadaşlığı farklı yorumlamasının nedeni ne?

Önyargı belki de. Ya da geçmiş zamanların bir alışkanlığı.
Kadının kendine güvenli olması, gülmesi, çekinmeden konuşulan konu hakkında yorum yapabilmesi, şakalaşabilmesi doğrudan flört olarak algılanıyor. Sanki kadın bunları bir tek flört için yapıyormuş ya da yapmalıymış gibi.
işine gelirse kizi begendiyse flört, ha yok beğenmediyse kız değil yürümek koşsa bile canim kankam :D hikayeeeeeeee
😊halkımız bu konuda çok bilinclenmis. tecrube akıyor her yerden
genellikle ayrımı yapıyorum ama sorudakinin tam tersi çok oluyor :D Ne iyi bir insan diyorsun tanıştıktan birkaç hafta sonra o aşık çıkıyor :/
evet katılıyorum ve erkek sohbetinde madurlar guzel olan kizlar 😂 hemen bir beklentiye giriyolar
Cevap
20Cevap
Evet bu durumu fazlasıyla yaşadım. Yapım gereği kızlarla pek arkadaşlık kuramazdım, ortamları çok sıradan ve dedikodudan ibaret olduğu için ilgimi çekmezdi. Genelde erkek arkadaşlarım vardı hemen hemen %95'i hoşlandığını söyledi ve arkadaşlığımı bitirdim. Evet ortamları gerçekten eğlenceli ama bir de şu durum olmasa çok daha güzel olucak.
Duygusal açlık.
Önüne gelen her kız merhabasını bile "ay def oll gtt sapkkk. s " diye karşılayınca normal yaklaşan kızı öyle algılaması normal. Bir de profesyonel olarak ilişki yaşamadıysa iyice acemidir ve boşluğunu doldurmaya hazırdır.
ben herhangi bir karşı cinse selam versem ondan hoşlandıgımı düşünüyor. yetkililer bu duruma bir el atsın
Tamam😊sensin yetkilileri göreve davet ediyoruz
Bunu kesinlikle erkekler yapamiyor, cogu kez basima geldi. Kizlarda tam tersi. Erkek flort etmeye calisirken "Yok abi ya beni arkadas olarak goruyor" diye kendimizi inandirmamaya itiyoruz.
Erkekten arkadaş olmaz koca olur. Bu yaratılıştan gelen bir şey hormonsal. İstediğin kadar arkadaşın olarak gör hormonsal olrak kendinistenin dılında etkileniyorsun
Hayır ayıramıyorlar. Kadın ne kadar soğuk davranırsa o kadar iyi olur. Bir kızla konuşabildiğim gibi rahatça, dürüstçe konuşamıyorum erkekle. Hepsinin niyeti belli.
hakikaten ne kadar çok dostum diye tabir ettiğim adam varsa hepsi sonradan bana açıldı artık güvenemiyorum malesef
inan bilmiyorum ve ayni konuda ben de muzdaribim
ben arkadaşlığı asktan mesten daha çok seviyorum sostlukta erkekler kizlardan daha iyi zaten ama bizim kalaslar hep aşka cekiyor
HAhahahah, çok güzel bir soruya düştüm. Bende durum tam tersi
Bu tanımı iyi ayırmalı... Erkekler hemen yalnış anlıyor
Yaş farketmiyor, erkek çocukları dışında kimle biraz samimi muhabbet etsem hemen yanaşmalar.
Öyle bir konuşurlar ki sanırsın evlisin sonra sen hoşlanıyorum dersin oy ononmoyorom boz sodoco orkodoşoz.
Ben yapabiliyorum da, ver erkekler biraz sıkıntı oluyor ama bu kadınlar için de geçerli.
O ayrımın en temel sebebi Kız ve Erkek arkadaş olamaz düşüncesidir.
Ben de merak ediyorum bir gülümsemeyi bile neden yanlış anladıklarını
Çünkü o an beyni degil başka yeri çalışıyorda ondan kan beyin yerine
Kadınlarınsa % 90'ı erkeklerin arkadaş canlısı tavırlarını flört olarak algılıyor
arkadaşken flört , sevgiliyken koca bir seks makinası olarak görüyorlar. hemfikiriz !
İçgüdüsel olarak mutlu olmayan kişi farklı arayışlar içindedir. Kız veya erkek olarak bunu ayırmamak lazım ancak bu bizlerde daha sık görülüyor. Mutlu olamıyoruz sanırım.
Zaten beni bir kızın sevmesinin imkanı yok niye yanlış anlayayım ki?
Yapamıyorum. Zaten kimseyle tanışmıyorum sıkıntı yok.
Erkek için kadın arkadaşlığı yok ki, bu kadınların uydurup inandıkları şehir efsanesi
Kime sordunuz ki erkeklerin yüzde doksanı diyosunuz
Genelde egolarından ötürü konuşmadıkları için normal insanlarla doğru olabilir
Tabiki yapabiliyoruz insanin ici fesat olmamasi gerekir
algı problemi olan anlamaz tabii
Valla sevgilin varsa rahatsın havi o zamanda yanlış anlarlar mı ki
Cidden bu ayrımı yapın artık ya yeminle bıktım..
ben her şeyi arkadaşça algılıyorum :D
akılları s... kn de hepsinin çünkü
Hay ağzını öpeyim. Öyle malesef.
Herkesi kendileri gibi abaza saniyorlar
Yapabiliyorum da sonradan onlarda işi bozuyo
aradaki farkı bilirim..
Evet kesinlikle öyle algılanıyor
Kadınları masum gösterme..
Kızlar çok samimiyse öyle düşünür tabi
Cogunlukla arkadasken sevgili olduk
Hah şunu bileydin
görgüsuzluk bitaneyle yetinememe de olabilir