Karşı cinsin hangi hareketleri aklınız başınızdan alır? Güzel bir gülüş mü? Tatlı bir bakış ya da sadece kendine özel hareketleri mi? ya da nasıl biri aklını başından alır mı demeliyim.. #Mademoiselle88💞
Karşı cinste aklınızı başınızdan alan hareketler nelerdir?
Olaya cinsel açıdan bakacak olursam beni ittirmesi derim, tokat atması derim...
Öbür türlü, kısık sesle konuşan kadın, gülerken dişlerini göstermeyen kadın, kahkata atan kadın (sadece benim yanımda atacak, yoksa çatarım kaşlarımı, kızarım), ondan sonra arkadan belime sarılması, boyu bende nufak olunca göz bebeklerini yukarın doğru dikip bana çocuksu hareketler yapması, ağzıma kendi eliyle meyve vermesi, aslanım demesi, herifim demesi, benim yanımda çocuksu hareketleri, benimle oynayışı, kur yapması, benimle kakışması (kavga değil tabiki), göğsüme yatması, koluma uzanması, benimle Beşiktaş'ın golüne aynı anda sevinmesi, ben işteyken telefon açıp ne zaman geliyosun özledim demesi...
Zeki olsun ama o zekiliği bana ihanet etmek ve yalan söylemek için kullanmasın. Adımı anarken gözlerimin içine baksın. Ona göre dünyadaki tek kadın olayım. Birbirimizin gözlerine bakıp ne düşündüğümüzü bilecek kadar sevelim. Sarılırken saçlarımı koklasin mesela alnımdan öpsün her konuyu cinselliğe getirmesin. Onun için herkesten önemli ve hayallerinin tek sahibi olmayalım sonu olayım lafta değil ama öyle bir sevsin ki ayrılınca benden kalbini kaybetmiş gibi hissetsin damarları çekilsin adeta. Ömürlük biz olalım.
Net, sadık ve pozitif biri olması enerjisini şöyle damarlarımda hissedersem o kişiye kene gibi yapışabilirim yine doğal, kültürlü, kadına değer veren hani bu değeri de her ortamda hissettirecek biraz deli, baya eğlenceli bir adama hayır diyemem. Yerinde davranışlar sergilesin kendini de benim kadar önemsesin yeterli :)
Kızların yorumlara koptum ya hshshdjs Para sayışı nedir hsddj Beyni olması, mantikli olması, zeki olması hsjsjjsdjs artık beyni olsun yeter moduna girmişler beyler utanın biraz. Gelelim kendi cevabıma. Aklımı başımdan alması için ona aşık olmam lazım ön şart. Utangaç ama yaramaz tavır aklımı başımdan alır.
tatli hareketleri cocuksu gulumsemesi ya da o en icten geldigi zaman gozleriyle guler ya insan o ya da masumlasmasi birden :) usudugu zaman ellerini tostrunun icine cekmesi elleriyle yaptigi narin hareketler bazen utanmasi:) boyle seyler etkiler beni sadece bunlar etkiler aslinda
Gülümseyerek yamdan bir bakış eşliğin de dudaklarını hafifçe yalamak, göğüs çatalını işaret parmağı ile yukarı aşağı kaşır gibi yapmak ve bacaklarını dizlerinden ayırıp yapıştırmak yavaş hareketlerle.. Arkasını dönüp giderken bir anlık dönüp bakmak ve tekrar aynı hareketi bir kaç adım sonra yapmak.
Gözlerinin içine baktığımda gülümseyerek gözlerini kaçırması beni çılgına çeviriyor. Bir kaç kez başıma geldi. Hep acele ettiğim zamanlarda oldu yoksa birtanesini kadinım yapmak için elimden geleni yapardım. Hele de balik etli gamzeli ise bana isteğini yaptırabilir... Huyu da önemli ancak huysuz da olsa suyuna gider onu kendime deli divane aşık edebilirim. Çok var ancak geneli somurtkan. Oyle güleni candır...
Ben öyle fiziksel haraketlere aklımı felan vermem. aklımı alması için pskopat bir hatun olmasi lazim tatlı sözlere güzel çiçeklere pahalı hediyelere domalmamasi lazım senden benden ondan çok daha zor olması lazım. ama sigara icisi belki biraz değişik yapabilir beni. Bunların haricinde ne aklım gider başımdan nede ilgim köle olur ona :)
Aklımı başımdan almaz lakin takdirimi kazanabilir. Otobüste yahut herhangi bir toplu ulaşım aracında yaşlı birine yer vermesi, hayvanlara karşı sevgi dolu yaklaşması, insanlara yardımcı olması hususlarını takdir ederim.
Yani öyle aklım başımdan gitmez. Ama gülüşü, ses tonu etkileyici benim için. İçten o gülüş var ya, gözleri parlıyor. İşte o çekiyor insanı kendisine...
Her iş gözlerde, bakışlarda biter gerisi yalan. Derin manâlı bakışlar aklını başından alır insanın. Birde yanından geçerken falan kazara bir ten teması gerçekleşirse işte o zaman akıl makıl kalmaz hedef kişi kimse.
Neden sadece karşı cins soruluyor? Ben hemcinslerimi seviyorum ve bir kadına kalem eteği çok yakıştırıyorum. Bir de bir kadının beni etkilemesi için klasik bir takım giymesi yeterli. Bir de gozluk kondurduk mu. Dadından yenmez.
Bu arada hareketleri sorulmuş ben kıyafetten girmişim, pardon. Kadına en çok yakıştırdığım şey alttan bakışıdır. Çalışma masasında falan yuzunu kaldırmadan baksın bitiyorum. Bir de kinayeli gülüş :) Saysam karakter sayısı yetmez kadınların her şeyini seviyorum.
Hani takım elbise giyip kravatlarını duzeltiyolar ya bir de bilegin icinden gomlegi duzeltiyolar aaaabiiiii ya acayip dehşet ül vahşet hareketler bunlar aslina bakarsak galiba kahraman takim elbise 😀😍
İlk tabikide bana uygun bir görünüşü olmalı ama düşünce tarzı daha önemli. Görünüş değişiyor ama düşünce tarzı değişmiyor. Hayata bakış açısı önemli bu da onunla vakit geçirmeden anlaşılamıyor tabii👍
önce yürüyüş yani kalçaların hareketi, giydiği giysi , dar ve kot pantolon , sonra sütyen takmaması, bakışları , gülüşü , saç modeli, bunların hepsi bir arada ise ya da çoğunluğu o zaman aklım başımdan gider.
erkekler böyle hafif alttan bakıp yan bir gülüş atıyolar inci gibi dişleri gözüküyo ya hani tam olarak o iştee ya canım sevgilim aşka geldim bir şımartim😂❤️
Eşime ben çok kızdıktan sonra uzun kirpikleri çok masumlaşıyor. Gözleri kısılıyor. O an çok etkileniyorum. Ama onun kızma anını sevmiyorum. Gözleri kocaman açılıyor. :(
@mnvr44 Sen bilirsin diyeceğim ama yitirmemen gerektiğini biliyor olman gerekir. İnsanların kötü örnekleri çoğalalı iyi olanlara haksızlık yapılıyor. Görülmüyor aynı kefeye koyuluyor.
@mnvr44 Genelde bu durumdan etkilenen kızlar oluyor. Çünkü ilgi isteği deliliğiniz fazla. Biri ilgi gösterince sevdiğim olsun diye çaba gösteriyorsunuz.
Bie rkegin ses tonu ve bakislari kadar beni etkkleyen bisey yok. Psikolojik olgunluga erismis olmasi lazim bana beni yargilayacak degil destek olacak dinleyecek insanlar lazim. Bana destek olan insandanda cok yakisikli olmasa dahi etkilenirim
hani o yandan bakış var ya hem yaramaz muzur hem çocuksu aşıķ bakışi gözlerirnin içi gülerek allahım bitiyorum ona hele bide arada utanip kafasini çevirmesi off 😍
Belki saydiklariniz aklimi basimizdan alir ama kiz dedigin daha olgun olmali bence bakislar cok onemli gozleriyle dedigini anlamak ve isteklerini ya da istediklerini anmak cok onemli gozler huzur ve aski sende buldum demeli
🙈çok haklısın şey duzelteyim ses tonu yumuşak ve iç gıcıklayicı konuşmasi dişiliğin yansitan.
ama bakıyorum da soruya hayaller paris her kadının kendine has bir güzelliği vardır bu şekilde sınırlandıramam ben şahsen. politik bir cevap olcak ama sevdiğimin her hali
saçlarını düzeltmeleri , ukalaca gulmeleri, takim elbise giydiklerin de gömleğin bilek kısmını takimin içinden cikrarak duzeltmelri , kravatlarini veya yakalarını düzeltmeleri vs.
Yemek yiyisi onemli. duzgun yemek yesin hapur hupur yemek yiyen insan sevmiyorum catal bicak hep kullansin mesela. sonra sigara icmemesi alkole cok bagimli olmamasi etkiler. erkeklik yapacagim diye saygisizlik yapiyorsa bitiktir bence. her daim kibar ve guleryuzlu olmali. ha acik konusalim para da onemli. ama paradan kasit kendini gecindirebilmesi zenginligi kastetmiyorum. bunlar beni etkiler
En İyi Cevaplar