Karım Ailemi Bana Düşman Etti?

Yeni evlendik. Evlenmeden önce de problemler vardı fakat konuşup hallediyorduk ya da ben öyle sanıyordum. Eşim aşırı sivri dilli bir kadin. tartışırken aşağı mahalle delikanlısı gibi oluyor. Ki ben hep naif bir kadın istemiştim onu öyle kabul ettim. Fakat her ağımı açtığımda dinlemeden iyi birşey de söylesem savunmaya geçiyor igneleyerek konuşuyor. Yaptığım hiçbir güzelliği görmüyor. toplum içinde evde sokakta sürekli eleştiriyor. Geçenlerde bir tartışmamız da evde aşırı şekilde bağırmaya başladı kendine getirmek için yanağına hafifçe tokat attım. Çıktım evden geri geldim temizlik falan yapıyor. İki saat sonra annem aradı eve gel diye bir baktım karım bizim evde babam küfür ederek üzerime geliyor annem sen nasıl yaparsinlar falan karım yanağım şişti ben sana hiçbir şey demedim bana tokat attın korkmuyorum senden diye bağırıyor ailemin yanında. Herkes üzerime gelirken konuşamadım babamla birbirinize girdik annem sinir krizi geçirdi ben o sinirle elimi cam kapiya geçirdim kan revan hastaneye kaldirildim. Karım dediğim insana gülümsemek ten korkar oldum çünkü her gülümsedigimde mutlaka sinirlendirecek birşey oluyor. mutlaka bir pislik yapıyor ya da konuşmasıyla çileden çıkartıyor. Beni köpürtüp yarım saat sonra ilgilenmiyosun diyin değişik bir şey. Beyni mi gelişmemiş çocuk zekalı mı çözemedim. Evlenmeden önce yaptığı hataları güzel güzel anlatırdım uzun uzun özür diler ama gene yapardı. Renkler değişirdi sadece ama o pişkin pişkin sen bana bunu yapma demiştin bunu dememiştinli şeyler yapardı. Bilemedim ben ne bok yedim. Ben de mi bir yanlış var bana sinirlisin diyorlar ama durduk yere ota boka sinirlenen bir adam değilim ki. Emek verip saatlerce konuşup sözler alıp hatta bunları en az yirmişer kere tekrarlayıp sonrasında gene aynı boklarin kırmızısını değilde mavisini morunu yiyen bir insan var da karşınızda siz sinirlenmezmisiniz yahu.
Güncellemeler
+1 yıl
Babamla yaka tutuşmak ne demek annemin sinir krizine girmesi ne demek yüzüm şişti diye soluğu yalanlar la bir dolu heybe ile ailemin yanında almak ne demek. ben bir karıncayı yanlışlıkla ezdimse yüzüne boyun eğen bir insanım arkadaşlar. Şiirler yazıp şarkılar besteleyen bir insanım yahu. Şu an inanın hemcinsim olsa kafasını kıracak durumdayım. Gidip özür dilemek istemiyorum. Babam ile belki yıllarca küs kalacağız annemin akıttığı göz yaşları cabası. Nasıl bir şeydi bu böyle
Karım Ailemi Bana Düşman Etti?