Evet aldatıldığınızı ögrendiniz ikinci bir şans verirmiydiniz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılVerdim noldu bidaha aldatıldım şans mans vermeyin bacılarım tekrar tepenize💩ben verdim köpek gibi pişmanım dedi dedi süründü senelerce sonra şans verdim bidaha yaptı sonra bidaha af diledi kabul etmedim en son kız mesaj attı hem sana hem bana diye bana dediklerini kıza demiş kız da benin gibi eski manitası😒😒😒😒😒😒😒
28 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe güzel cümle kurmuşsun helal olsun Rabbim gönlüne göre versin inşallah🙏 Kadın erkek farketmez karakter meselesi başka bişey değil..!
- +1 yıl
@polis0101 gordugum en guzel yorum keske gorus olarak paylassaydin eig secerdim
Cevap sahibi+1 yılAllah kimseye göstermesin çok zor yaa nasıl anladın pekii
- +1 yıl
saf bir sevgi ile sevdiğinde karsindaki bir hata yaparsa mutlaka açık verir. mutlaka bir an gözü kararır Allah şaşırtır. bir gün ona supriz yapmak için taa diyarbakirdan izmire gittim. çalıştığı dersane önüne. kapıdan başkası ile el ele cıktı. saklandım. çünkü polis ağlamaz. polis yıkılmaz. takip ettim. mesaj attım o sırada. dersteyim dedi. bende gittiği kafeye gidip garsona kahveyi götürürken fincanın yanına şu yüzüğü koy dedim. ve verdim. onu son görüşüm buydu.
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet ama 2. Tekmeyi de basmak için.
10 Yorumla
aldatmak değişik birşey. aldatılsam altında yatan nedeni ararım mutlaka. belki benim çok büyük bir hatam ya da hatalarım itmiştir. geri dönüşü olabilir duruma göre..
120 Yorumla- +1 yıl
@Elyyy01 evlilerde aldatiyo
- +1 yıl
İşte herkesin hayatı bir değil ki.
mesela şöyle düşün, empati yap.
yoksulluktan ölen bağnaz bir ailenin çocuğusun. Seni biriyle evlendiriyorlar. koca sana kötü davranıyor. 2 de çocuğun olmuş. boşanırsan ailen seni reddeder, kocan böyle bir talebin olduğunu bilse seni öldürür. aldatıyorsun, suçlu musun? - +1 yıl
O çok başka bir durum. Birbirini sevmeyen iki insan.
Sen aldatmasan bile muhtemelen kocan seni aldatıyordur. Buna evlilik bile denemez.
Şöyle düşün. Severek evlendin, karın seni seviyor. Bir kaç yıl sonra ama sıkıldın, değişiklik arıyorsun ve karını aldatıyorsun. Karın seni ama hala seviyor. Işte benim kızdığım nokta da bu. Karın üzülecek ve sorcak kendi kendine: ne istedi de ben ona veremedim?
Bir evlilikte bir şey yolunda gitmeyince hemen çozümü başka kollarda aramak niye? Sonuçta evlenirken iyilikte ve kötülükte, hastalıkta ve sağlıkta diye söz vermişsiniz birbirinize. Insanın karşısındakine sevgisi bitse bile, saygısı bitmemeli. - +1 yıl
Sen benim üzerime bir örnek verdiğin için, bende senin üzerine bir örnek verdim. Kadınlarda en az erkekler kadar aldatır, bunun bilincindeyim.
Başkalarının kocalarını , sevgililerini ayartan kadın çok, bunu da biliyorum.
Senin söylediğinin aksine, benim hiç sevgilim olmadı, çevremde tanıdığım kimse de bildiğim kadarıyla aldatılmadı.
Sadece erkeklerin o doyumsuz isteklerinin farkındayım.
- +1 yıl
o toplumsal bir hastalık. nedeni de geleneksel erkek evlat yetiştirme tarzları :)
göster amcana bilmemneyini
öp bakim ablayı
ilkokuldaki bebeye oo oğlum kızın eteğini kaldırmış amcası hahahaha
diye diye gazlanıyor el kadar bebeler.
dolayısıyla sürekli kadın değiştirmek bizde erkeklik olarak gurur olarak görünüyor. bunun da bir toplumsal getirisi oluyor. erkek egemen toplumların hastalığı bu ;)
Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. İsmet Özel diyor ki Allah insanı iddiasından vurur. Büyük konuşmuyorum çünkü aldatıldım ve affettim. Gönül istiyor ki affetme.. Ama olmaz inşaallah ya.
12 Yorumla- +1 yıl
Ricaederim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
86
Cevap
102Cevap
Evlenmek üzere olduğum kişi aynı şirketten biriyle aldattı beni. Bir ay sonra da ayrıldı gerçi.. Sen olsan verir miydin. Kimseyi affetmedim, herkesi unuttum.
12 Yorumla- +1 yıl
Sana yaktim su an
+1 yılBüyük konuşmamak gerekir.. O kadar gururumu ayaklarını altına alan.. Egomu zedeleyen bana ihanet eden birini asla affetmem diyorum ama aşktan gözüm kör olup aptallaştıysam.. Yok ya gururum aşktan önce gelir..
10 Yorumla
+1 yılVeren aptaldır. Doğrusu, öğrendiği an soğuma gelmelidir, o eski tat hemen kaçmalıdır.
Kişi sevmemiş ki, aldatmış. Sevecek hâli yok bundan sonra.
Seven insanı ayartamazsın, bu nettir.
Sevmiyormuş ki, gidip aldatmış.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 455 cevap paylaştı. hem ayranım dökülmesin hem gotum sıkilmesin mantığı bunun aldatana olan karşılığı hem sevgilim gitmesin hemde başkasıyla onu aldatmama izin versin olmaz reis öyle birşey
20 Yorumlabu ulkedeki kızlarin %80 i beyin ozurlu verir ak unutamadim der verir ozledim der verir her animda seni animsiyorum der verir sexysin der verir ne yaparsa yapsin gene verir cunku verici cogunluk 😋😂
10 Yorumlaİkinci şansı verdim pişmanım hiçbir şey değişmedi ama ders oldu bana sakın ikinci şansı vermeyin kullanmasını bilen zaten ilk başta kaybetmez o şansı öyle değil miiii
10 Yorumla
+1 yılayrilirm sonra gelip pisman oldugunu soylese barisirm oylede oldu zaten affetmismdr ama ona guvendigim icn degil onu gercekten sevdigim. icn kendime šans vermek gibi bisey
10 YorumlaTabiiki affederim... Hatalar insanlar içindir. Kimse peygamber değil:) Herkez ikinci bir şansı hakeder. Allah affetmiş Peygamberimiz affetmiş kulu kimki affetmiyor... Ha birdaha yaparsa o benim değil onun onursuzluğu olur...
14 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. ciddiye binmemiş bir ilişkide, yapıldığında ufak görülen ama ilerde çok sıkıntı çıkaracak hatalarda affetmemeyi öğrendim. en ufak birşeyde gözümden düşer, aldatsa bilmiyorum ne yaparım
10 Yorumla
+1 yılVeren salaktır açık ve net. Zaten bir erkeğin aldatması iğenç bişey bir kadının aldatması daha da iğrenç bişey!
12 Yorumla- +1 yıl
Bir erkegin aldatmasi igrenc evet ama. bir kadinin aldatmasi neden daha igrenc
- +1 yıl
Çünkü aldatmak bir erkeğe yakışmadığı gibi bir kadına hiç yakışmaz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen verdim.. tekrar aldatmadı. ama ben herşey guzelken onu terkettim. çünkü o şüphe.. ve gurur.. ikisinin altından kalkacak bir aşk asla var olmadi ve olmayacak..
31 Yorumla- +1 yıl
valla öyle bak şüphe varya insanı yer bitirir dersin kiii acaba yine yapcakmı.. Olmuyor yani tekrar
+1 yılDur Mahmut benim ki dudak tiriyakiliği pozizsyonunda yakalıcan affedicen. Affetmek için bir kasa viski içmek lazım herhalde aklın başında olmamalı...
10 Yorumlanasil aldatilgima bagli sadece biriyle konustuysa beni gercekten seviyosa bendd seviyosam bilmiyorum arama cinsel iliski olduysa yolu acik olsun
10 Yorumlabazı konuların affı olabilir ama ihanet zor. Çünkü affetsen bile yine yapar mı düşüncesi beynini ve ruhunu kemirir. Iliski asla eskisi gibi olamaz.
10 Yorumla
+1 yılyani bir kadın ile birlikteysen her an aldatılma olasılığındasındır zaten
17 Yorumla- +1 yıl
Kadınların mı aldattigini dunuyosun
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Kadini erkegibyok bunun ya kaliteyle alakali
- +1 yıl
ne alaka
- +1 yıl
Aldatan insanlarin kalitesiz oldugunu dusunuyorum
- +1 yıl
yoo ihtiyaç olabilir
- +1 yıl
Aldatmanin ihtiyaci olmaz
+1 yılHayır. Bir kere aldatanın ikinci defa aldatmayacağının garantisi yok.
20 YorumlaKabullenemeyip, tahammül edemeyeceğim sorunlardan bir tanesi de budur. Asla bir şans daha vermem.
20 Yorumla
+1 yılBirincide öldürmeyen ikincide öldürür.
Bunun gibi önemli şeylerde kimseye 2. şans vermem.20 Yorumla
+1 yılAsla. Bir kere yapan insan her zaman yapabilme potansiyeline sahiptir.
10 Yorumla
+1 yılHayır. Her şey affedilebilir. Ancak aldatmak asla kabul edilemez bir şey.
10 Yorumlaİnsan seviyorsa vermem diyen insan da verir kalbe söz geçer mi?
12 Yorumla
+1 yılAsla ve ikinci sansı vermedimde gurursuz degilim it gibi geri dondu
10 Yorumla
+1 yılBedenen mi duygusal mi kisiselmi her ne şekil olursa olsun midemi bulandiran bir şeyi tekrarlamam
10 YorumlaAsla ama asla şans vermem ona. Cehenneme kadar yolu var
10 YorumlaBence bir ilişki her şeyi kaldırır, ama ihaneti asla.
10 Yorumla
+1 yıl2 korkum beni yalnızlaştırdı 1 reddedilme 2 aldatılma... herhalde duruma göre değişen bir mevzu...
10 Yorumla
+1 yılNe 2. şansı ben ona ilk şansı vererek aptallık etmişim😂😂
113 Yorumla- +1 yıl
Ne oldu?😂😂😂😂😁😁
- +1 yıl
Sevgilim var eğer öyle bir şey yapsa diyorum. Yoksa tabi kı sevgilimizi seviyoruz😅😅😆😆
- +1 yıl
Atmak için 2 xper+ seviyesi lazımmış. O ne ki?
- +1 yıl
@Bulut9090 Bilmem ki kanka😂😂
- +1 yıl
@Bulut9090 Yok be gizli kalmak iyidir. Buradan gizli gizli yazmak hoşuma gidiyor.
- +1 yıl
@Bulut9090 Ben almıyom kanka😁😁😆
+1 yılbüyük konuşmak istemem ama o kadar da geniş değilim. Demek ki bende bir şeyler eksik kalmış ki bu gereği hissetmiş. Kendime üzülürüm öyle birini hayatıma nasıl almışım diye
10 Yorumla
+1 yılnekadar pişman olup burnunun ne kadar sürtündüğüne bağlı
10 Yorumla
+1 yılaptal bir anıma denk gelecek kadar şanslıysa neden olmasn?
10 YorumlaVermem. Parkta çocuk mu oynatıyorum, bir kere yapan fırsat bulursa bin kere daha yapar. Bunu yapsın diye mi o şansı tekrar vereceğim?
10 Yorumlakendini cok kaptırmışssan ondan baska bişiy düşünemiyorsan anca
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak bak şimdi bana iyi bak
10 Yorumla
+1 yılHayır veremem açıkcası aldatan zaten vazgeçmiştir birlere vazgeçen hep vazgecer
14 Yorumla- +1 yıl
Bir erkegin aldatmasi igrenc hem fikiriz ama bir kadinin aldatmasi neden daha igrenc
- +1 yıl
Ops gorusler karisti
- +1 yıl
Bence ikiside igrenc ama bu ülke geniş degil okdr geniş açı ne erkekler bakabiliyor ne kadınlar o yüzden kadınların sorumluluğu daha cok gibi ve yaptıgı yanlıs kaldırılamaz
- +1 yıl
Kadin yapar namussuz olur erkek yapar erkektir yapar denir sirti sivazlanir burda boyle ama bu zihniyeti yeni nesil degistirir
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. benden önce bir hatadır. affedilir. benden sonra ise önce gözlerini oyarim sonra bırakırim her halde
10 Yorumla
+1 yılVermem. Bir kez yapan ikinciyi de mutlaka yapacaktır
10 YorumlaAldatmanın ne özrü olur nede geri dönüşü. Aldattiysa zaten çoktan bitmiştir. Ona 2. Şansı vermek kendime saygısızlık.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılVereceğim tek şans menzilimden defolup gitmesi için sunacağım süre olur.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 824 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle vermezdim. Taviz tavizi doğurur diye bir laf vardır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİki kişiyle aldatmış beni affeder miyim sence, hayır
10 Yorumla
+1 yılVermem ikinci bir şansı vermek bu konuda aptallık olur
00 YorumlaŞansı hakedene vereceksin arkadaş haketmiyorsa ne bok yediğiyle kalsın
10 Yorumla
+1 yılVerdim pişman oldum boşandım
24 Yorumla- +1 yıl
Tekrar mi aldatti
- +1 yıl
Hayır hiç günahı yokmuş gibi zeytinyağ misali davrandı
- +1 yıl
Uzdu 😔
- +1 yıl
Aynen
arada evlat varsa belki..
20 Yorumla
+1 yılAsla
A... a. a. a. a. asla asla lan aslaaa20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Verdim. Hayatımın hatası oldu :)
20 Yorumla
+1 yılTabii ki hayır o kadar değersiz değilim !
20 Yorumla
+1 yılşans vere vere hep şans vereceksiniz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılSanmam ama kesin bir sey diyemiyorum
10 Yorumla
+1 yılPadişah kızı olsa vermem...
10 YorumlaAldatıldım ve o şansı tanıdım.
10 Yorumlabir kere yapan bir daha yapar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayir hayir hayir hayir hayir
10 Yorumla
+1 yılAsla! en buyuk korkum Allah gostermesin.
10 Yorumlaf*ck off the bitch derim
20 Yorumla
+1 yılsevgime bağlı verme ihtimalim yüksek
10 YorumlaAsla öyle bir şans vermem
10 Yorumla
+1 yılYeniden yapması için 2. Şans hayır vermem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAsla.
Affeden gevşektir, net.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. bir sans veririm. O sansta ayrilmak olur.
10 Yorumla- Devamını Gör (128)
Devamını Gör(173)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem