18 yaşındayım ve butun yaşıtım kizlar hep kendinden buyuk erkeklere bakiyo bense kendimden kucuk bir kiza o gozle bakamam yani kardesim olarak bakabilirim en fazla
Neden 18 yaşındaki genç kızlar 20-23 yaş arasi erkekleri seviyo?
Fiziğine lafım yok. Yanlış anlaşılacak birşey de yok. Soru soracağın zaman resim paylaşmak zorunda değilsin. İlla ki paylaşmak istiyorsan da soruyla alakalı resim olsun.
Çünkü 18 yaş aralığında ki erkekler geç olgunlaşıyor ve ergence davranabiliyolar bana çok çocuksu geliyorlar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bende 18 yasındayım benim yaşıtım erkekler hep kendinden kücüklerle cıkıyor. O yüzden yaşıtım olan kimseyle çıkmadım hiç isterdim çıkmak büyük olunca bazen amaçlarıda farklı olabiliyor
Hee güzelmiş ben soruyu cevapliyim 16-19 yaş arası kızların çoğu büyük yaştaki erkek arkadaş ister çünkü kendi yaşıtları çok ergen gelir ne bileyim abaza gelir kızlar bu yaşta daha olgun oluyor bu da gerçek o yüzden yani
oyle deme simdi yannis anlicasin ama 1 sene once 35 yasinda adam 17 yasindaki cocuga asik oldum deyip taciz etmisti yani onunda bir siniri olmali mesela 18 19 la falan en fazla 20 ben 17 yasinda olup 23 yasinda adamla cikan kiz taniyorum
ya sen anlamadin bir adabi olur onunda diyorum sen 18 yasindasin 24 25 yasinda adamla bilmiyorum kendi kararin ama bence yakismaz abi diyeceğin yasta cunku sahseen ben 18 im 19 lara abla diyorum kiz ne gerek var abla demeye diyor ama arada 1 yas var 1 yil az bir sure değil
bazen dusunuyorum belkide onlari kiskaniyorum die cunku hic sevgilim olmadi hayatimda bir kizin brak eli tutmaya gozune bakmadim belkide kiskandigimdan cekemiyorumdur ben
bir ara spor salonunda bir kiz soylemisti salondaki 6 7 kiz bana yakisikli diyomus ben aynaya bakinca maymun goruyom bu nasil ironi acaba kizlar hayvan severmiydi neydi ztn sonra braktilar sporu ben bunu ogrenince
En İyi Cevaplar