burca inananlar yorum yapsin
sizce anlasabilirmi askta?
var mı boyle burcta iliskisi olanlaaar?
gelsin yorumlaar
sizce anlasabilirmi askta?
var mı boyle burcta iliskisi olanlaaar?
gelsin yorumlaar
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim varr erkek arkadaşım var aslan bende ikizler inanmazsan 28 mayısta doğdum gayet iyi anlaşıyoruz ama burçlara inanma bence insandan insana değişir o :)
nezmandan beri birliktesniz:)
hmm yeniymis
Aslan ile ikizlerler çok iyi anlaşır. Sen bunlara bakma benim bilgim çok bu konularda
uyumunu bilmem ama aslan burcu erkeği olarak ilgi bekleriz ve değer verdiğimiz kadar karşıdakinden değer bekleriz
cinsellige duskun olduklari dogrumu?
kişiye göre değişiyor o
mesaj kutunu acabilirmsn lutfennn
Biraz geç cevap olucak ama telefonum bozulmuştu ondan hiç giremedim açtım mesaj kutumu
gerek kalmadi ayrildik
😔😔
İyi eğlenirler ama uzun süreli ilişki veya evlilik olmaz
nedenki?
biz herseye uyariz
4/4luk olcak degiliz sizdede sknti cok ama ask olunca kusura bakilmiyor malesef
biz olmustuk..
Cevap
4Cevap
İkizler kadını iki yüzlü çift karakterli biri var ken hep 2 3 olsun ister bir şeyle yetinemezler yani karakter pek yok kısacası
iki yuzlu degiliz sadece fazla degiskeniz
Fazla değil bence abartılı yani bu durum 1 varken 2 3 isteyenlerden oluyo o ve aslan burcuyla yapamazsin haberin olsun bende aslanım çünkü
ikizler sevgilin oldu saniirm?
Evet oldu ve ağzımın payını aldım çok seviyordu aşıktı olup bitiyordu yüzük aldım takcaktim arabasıyla birlikte oldu yani aldattı o yüzden bir varken 2 hep olur bu burcta kızma ama
bendede tam tersi oldu , bende asiktim deli gibi hic bir yanlisim olmadi fazla deger vermek haric , aldatti bitti
Aynen bende öyle demek ki değeri haketmiyormuş ben sevdiğim için görmedim ama gözümü sonradan aştı orta kaldığımla kaldım artık pek güvenemiyorum bende kolay kolay ki güvenmedim de bu zamana kadar kimseye yogurttan ağzım yandı şimdi ufluyorum yerken
bende aslan tarafindan aldatildigim halde hala aslanlar cekiyor beni , sevdigine sahipleniici taraflari cok hosuma gidiyor
Evet o huy ben de işte o yüzden aldatıldım ya benim kiz arkadaşıma hayatım da ki kişiye dışardan birini bırak ailem laf soyleyemez ki öyleydi o bize nasıl değer verdi
senindemi ikizler burcunla iliskin oldu? @yigit97 aslan burcu erkegide beni aldatti ben neden genel bakmiyorum ozaman?
ne alakasi var ya :D 1bucuk sene surdu iliskimiz ailemizde biliyordu aldatti yalvardi bitirdim bunu yapan bidaha yapar sende ayni bksn ozaman
Ama yine de anlaşmak zor değil mi zor oluyordur ama her aslan ekegi aldatmaz ben çok sadigim mesela
Kuzum 3 yıllık iliskim var ya olur olur kalpler buluşsun yeter
Anlaşamaz gibi, yükselenin ne?
benimki akrepte onu bilmiyorum
aman aman😄 olmaz bence
anlasamaz
Anlaşmaz
neden
İyi hoş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar