Banyo yıkatmak çok saçma banyoya kim girdiyse pis bırakıp çıktıysa o yıkamalı ille de sen yıkayacaksın denmemeli, ayrıyetten yemek yapabiliyorsa yardım edebilir mesela ben çorba vs yapıyorsam o da salata yapmalı gibi öyle yan gelip ayı gibi yatmak yok, eve para getiren erkek nasıl yoruluyorsa evi çekip çeviren de öyle yoruluyor ki ben evlendikten sonra çalışmayı düşünüyorum herkes birbirine yardım etmeli doğru olan da bu.
Çok iyi yapmışsın evleneceğin kişiyi böyle tanıyacaksın işte ne kadar sevsen bile ilerdeki ilişkinizi bozacak en küçük şeyden bile ayrılmanız lazım. İyi yapmışsın. Boş ver illa da evlenecem diye tutturma, bekar da yaşayabilirsin
Bu durum toplumda kız ve erkek çocuğun yetişmesiyle alakalı, aman oğlum elleme sen, ımmm kızım. Erkek çocuk kendisini üstün zannederek yetişiyor, maalesef cahil bir toplumuz istediğin kadar oku doktor, mühendis ol. Kültürümüz böyle.
ne zamandır birlikteydiniz bilmiyorum ama iyi dayanmışsın bak mesela o banyo muhabbeti açılmasa evlenicek ve kölesi olacaktın onun. ah banyo nelere kadirsin:D
Canim HAKSIZSIN çocuk sana şu tavrın karşısında bide cvp vermiş buna şükür tutup bide engelledin mi bu yaptığın kendini ezdirmemek demek degil abartmışın tepkini çok saçma buldum
Böyle bir şey için kavga edilir mi ya? Sorun arıyorsunuz resmen. Emir veremezsin diyorsun, sen veriyorsun. Saygı istiyorsun sen göstermiyorsun. Bu ne nane bu ne turşu!
Engellediğine eminmisin? İnş engellemişidir adam ne güzel senden kurtulmuş. Esir degilmişinde bilmem neyde. Bildiğin ergen konusmaları. Adam cevabı gayet güzel vermiş sen bu adamın kıymetini bilememişsin. bir daha sana böyle deger veren birini bulamazsın.
hak etmissin bence adam dogru söylemiş. tamam evin işlerine yardım edilirde acıkcası bende gidip banyo sürtcek degilim. bulaşık vs yıkarım cam silerim ama daha fazlası olmaz kimse kusura bakmasın. yardım ederim ev işi yapmam sacmalamıssınız iyice
Adam sabahtan akşama kadar çalışacak sen evde oturacaksin bide ev mı temizleyecek çocuk yaparım dedikçe üstüne gitmişsin nedir bu dediğimi yaptircam durumları evde sozunuz geçmez sevgilinizr kök söktürürsunuz bence aklı varsa o engellesin
Olması gereken bir durum değildir bu saçma sapan çok eskiden gelen bir türk geleneğidir neden yurtdışındaki erkeklerin Türk kızlarına bayıldığını zannediyorsunuz türk kadınını herkes temizlikçi olarak bilir diğer yurtdışını kadınlarında böyle bir şey göremezsin bakıyorum ki köle olmayı ds çok seviyorsun
@ChandlerandMonica Hemen haksız olduğunu gördüğün an sende hakarete başvuran kezbanlardan olmayı seviyorsun ozaman. Git dışarıda 30 kişiye sor 30 kişide benimle aynı düşüncede olur. Sen hala neyin kafasını yaşıyorsun
3 yıl amerikada yaşamış olarak bunu en iyi ben bilirim, ikincisi bu soruyu erkeklere sorsam aynı senin düşüncende olurlar. Git kendini kölelikten çıkar
@ChandlerandMonica Ahahahaha hala kölelik diyor ya. Kızım beni güldürme madem amerikada yaşadın hadi yallah amerikaya ozaman onlarla evlen. Erkekleri anlayan bir insanım, bu yüzden sizin gibilere dedikleri gibi bana kezban demiyorlar anladın mı tatlım farkımızı?
Ne malsınız muhabbetlere gel dua et başka erkek olsa seni cekmez yoktan yere olay yaratmışsın fol yok yumurta yok bazen erkeklere hak veriyorum Kezbanlik konusunda.
ikiniz de sinirli davranmışsınız bence sen emir almak istemiyorsun illaki onun da öyle bir hakkı yok sana karşı sen ona karşı gelince oda erkeklenmiş resmen
Muhabbet e de bak. Böyle boş muhabbetler yüzünden kırmayın birbirinizi üzmeyin boş yere. Emir verse ne vermese? Oturur adam akıllı konuşursunuz çözersiniz. Çocukluk yapmışsınız ikiniz de.
Sen ne demek istediğimi anladın fakat saptırmaya çalışıyorsun. O espri niteliğinde trajikomik bir alıntıydı. Bu arkadaş egosunun esiri olmuş ve erkek arkadaşı ne derse desin sırf karşı cins olduğu için savunmaya geçerek reaksiyon göstermeye başlamış. Bu şekilde kimseyle sağlıklı bir ilişki yürütmesi mümkün olmaz. Bir ilişkide yeri gelecek erkek yeri gelecek kadın fedakarlık yapacak fakat bu mantalite ile bu pek mümkün görünmüyor.
@fussemaniaq sonuna kadar haklısın. Kaldıki adam sana saygım var yardım ederim demiş kız bildiğin adamı usak yerine koymuş lafıda yemil :D iyiki ayrılmışlar bnce adamın sevgisini haketmiyor o kız :)
Ev işi daima evlilikten öncede sonrada kadına aittir, erkekte evin rızkını kazanır ve geçimini sağlar. Erkek tabiki arada bir eşine yardımcı olur ancak bu adet haline getirilmez, kızlar sizin evde ev işini kim yapıyor aceba..
Öyle de kardeş daha evlenmeden bana emir verme peşinde. Ha dediklerimde yanlış varsa özür dilerim gocunmam. Fakat ben dediklerinin saygısızlık olduğunu düşünüyorum.
En İyi Cevaplar