Kocami nasil sakinlestirim?

Merhaba, ben 23 yasindayim kocam 24.. o genelde cok kiskanc biri ama bu kadar ileri gidicegini asla sanmamistim.. gecen aksam isten ciktim ve sarjim bitmisti eve nasil gidicegimi bilmiyodum.. isten bir erkek arkadasim iyilik yapmak istedi ve eve kadar birakti arabasi ile ve bu buyuk bir kavgaya sebep oldu.. kocam beni arabadan inerken gördu ve kolumu cekerek eve göturdu bagirmaya basladi ne isin var senin baskasinin arabasinda diye.. acikladim ama beni hala sucluyodu.. yarin is yerini gidiyoruz ve ordan ayriliyosun evden de bidaha adimini atmiycan dedi.. Şu an eve hapisim anlamiyo beni.. hic cikmama izin vermiyor isimden bile oldum.. bu hale kadar geldik.. ne yapmaliyim onu sakinlestirmek icin? ve lutfen bosan demeyin onu seviyorum sadece onun kiskancligini biraz bile olsa azaltmak istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
eve nasil gidecegimi tam sarjim bittiginde bilmiyodum cunku kocami ariycaktim ve bir kadin yanimdaydi ne yapcam filan dedi bilmiyom taksi ile giderim dedim o an erkek arkadas geldi ben birakirim istersen o kadar beraber calisiyoruz insanlik görevim filan dedi hayir ya gerek dedim israr etti hem kocani da görmus olurum dedi.. yol boyu hep dua ettim insallah kocam ben aciklayinca kizmaz diye ama.. suclu olan ben oldum
Kocami nasil sakinlestirim?