Kuzenim ve erkek arkadaşım yumruk yumruğa kavga etti annem ve babam çoçuğu istemiyor bu yüzden ne yapıcam?

Arkadaşlar şimdi olayı anlatıyım ben ve kuzenlerim yani kavga etti dediğim kuzenimin küçük kız kardeşi daha 5 yaşında kuzenimde 23 yaşında benle yaşıt işte kızda beni çok seviyor birlikte işte hayvanat bahçesi gibi bir yere gittik amcamın oğlu, kızı ben işte bide gittik orda ben elinden tutuyodum kuzenimde gitti dondurma almış getirdi neyse tesadüfe bakınki erkek arkadaşım ve aileside ordaymış birlikte işte hayvanat bahçesi dediğime bakmayın cafe restaurant havuz felan herşey var yani çok amaçlı ailesiyle birlikte yemek yemeye gelmişler oraya bizi gördü annem ve babamla tanıştırmıştım önceden ama kuzenimi tanımıyodu yanımıza geldi kim bu felan dedi tartıştık baya kuzenim dedim işte burdan yeni çoçuk sahibi olmuş evli çiftlere benziyosunuz gibi şeyler söyledi kuzenimde tartışmayayım diye arabaya doğru gitmişti ordan birde ona artislik yapmaya başladı böyle saçma sapan tartışmalar sonra dayağı yedi salak burnu kırılmış dudağı yarılmış kuzeniminde tişörtü felan yırtıldı işte o kadar şimdide annem babam işte bizim ailemizden biri felan onla tartıştıysa huzur olmaz mutluluk olmaz ayrılın gitsin dedi şimdi babam aşırı sever yani abimden ayırt etmez amcamda bizi öyle babamın böyle birşey istemesini yanlış bulmuyorum ama ben gerçekten yani seviyorum kendilerini anneme babama nasıl kabul ettiricem tekrardan? Birde erkek arkadaşım haklımı sizce kuzenimle beni görünce tartışma çıkarması benimmi suçum gitmemelimiydim?
Kuzenim ve erkek arkadaşım yumruk yumruğa kavga etti annem ve babam çoçuğu istemiyor bu yüzden ne yapıcam?