Tanıdık bir kız arkadaşla bilek güreşi için iddiaya gireceğiz ancak boy ve kilomdan da anlaşılacağı gibi oldukça zayıf ve çelimsizim kızda normal boy ve kiloya sahip birisi ikimizde herhangi bir sporla ilgilenmiyoruz sizce yenilme olasılığım var mı kıza gerekirse bahane bulup vaz geçeceğim?
Cevabın nedir?
+1 yılBence bir erkek zayıf bile olsa bir kızdan daha güçlüdür.
014 Yorumla
Soran+1 yılEvet genelde öyle ama ben max tek kolda 8-9 kg karpuzu taşıyabiliyorum anca oda çok zorluyor ve yoruyor gücüm az mı sence buradan bir tahminde bulunursan?
- +1 yıl
Ben 4 kilo domatesi taşırken ölüyorum :D Sen yine daha iyisin yani , amaaaan hem yenilsen ne olacak. Kız değil mi , senin centilmenlik yapıp yensen bile normalde yenilmen lazım bence :)
Soran+1 yılboy kilon kaç ki zayıfsın sende galiba biraz
- +1 yıl
Hayır aksine bugün diyete başladım :) yani kiloyla alakalı değil bu :D Kilomuda sorma lütfen kabdkdnd
Soran+1 yılpeki anlaştık. d sende biraz kuvvetsizsin gibi geldi bana açıkçası diğer kızlara göre
Soran+1 yılboyunu söyle en azından öyelyse minyonsun o kesin. d
- +1 yıl
Bak ağır taşımakla ölçülmezki bu. Bilek güneşinde bütün kız arkadaşlarımı yeniyorum. Babamı yendim birkere :D Yaşlandı tabi o artık ondan. Elimde ağırdır. Ama gel görki iş poşet taşımaya gelince yoruluyorum yani zor oluyor poşet taşımak. Aynı şeyler değil ikisi.
- +1 yıl
Bak profil resmime şimdi , ne minyonu :D Baya iri bir kızım :D
Soran+1 yılDoğrudur çoğumuz karıştırsada bilek ve kol gücü farklı şeyler öyleyse anlattığından yola çıkarsak. bu arada baban kaç yaşında yahu onu yenmene şaşırdım açıkçası bilerek yenildi belkide emin misin: )
- +1 yıl
Yok bilerek yenilmedi :D 63 yaşında benim babam :)
Soran+1 yılAllah ömür versin kanka. o zaman inanırım yani genç kuvvetiyle bir olmaz o yaşta biri
- +1 yıl
Amiiin :)
Soran+1 yılKafaya bunu takmıyordur umarım keşke tüm gücünü kullanmasaydın kanka yazık değil mi
- +1 yıl
Yok bee çok neşeli tatlı bir adam benim babam öyle şeylere hayatta takılmaz :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılYenilebilirsin de. Kaç şınav ćekebiliyorsun peşpeşe
086 Yorumla
Soran+1 yılOnu tam bilmiyorumda şöyle örnek vereyim tek elimde max 7-8 kg karpuzu ancak taşıyabiliyorum burdan yorumun ne olur?
Soran+1 yılşınav olarakta 8-10 kez oldu?
Cevap sahibi+1 yılSenin için denemek için karpuz şu Bidonu falan aradım da bulamadim evde😂
Soran+1 yılŞınav deneyebilirsin. d benim 10 oldu
Cevap sahibi+1 yıl7 8 kiloluk bidonlari ben de taşıyabilirim. Ama ablami falan yeniyorum ben bilek güresinde. Yine kız arkadaşlarımın da yenebiliyorum pek cogunu. 56 kilo civarındayım ben de ama kollarım kaslı azicik😁
Soran+1 yılBenim kollarım incecik...
Cevap sahibi+1 yılKeşke benimkiler de ince olsaydı bitlrazcik😄
Cevap sahibi+1 yılBirazcik*
Soran+1 yılSpor falan mı yapıyorsun kas var derken? birde boyun kaç ki
Soran+1 yılHerhangi bir sporla uğraşıyor musun?
Cevap sahibi+1 yılYok uğraşmıyorum. 1.63 falan boyum. Ya öyle çok kaslı değilim 😂 yanlış olmasın. Ortalamanın üstünde olduğunu düşünüyorum bir kıza göre sadece
Cevap sahibi+1 yılŞınav eskiden 10 yapabiliyodum. Bugün 5 yapmistim. Uzun süre yapmayınca ahahsj
Soran+1 yılkollarından neden şikayetçisin ki çok mu kalın
Cevap sahibi+1 yılYoo o aşırı değil. Çok ince olmasını da iztemezdim tabi.
Soran+1 yılBırak öyle kalsınlar benimkiler incede ne oluyor vitaminsiz bir görüntü. d
Cevap sahibi+1 yıl😊😊😊
Cevap sahibi+1 yılKilo almayi deneyebilirsin
Soran+1 yılAynen öyle. son olarak market pazar poşeti olarak sen toplam kaç kg taşıyabilirsin kolların hafiften yapılı olduğu için güçlüsündür tahminim?
Cevap sahibi+1 yılHiç kiloya vurarak düşünmedim onu
Soran+1 yılhiç market pazar alışverişi yapmadın mı yav. d 15 taşırsın bence
Cevap sahibi+1 yıl15 tasiyamam yaa diyordum ki toplam demişsin. 7.5-7.5 15 taşırım sanırım ama zorlar gibi
Soran+1 yılBenim toplamda max 12 -13 sen her halükarda benden kuvvetli çıkıyoraun.. d bilek güreş için tahminin ne bütün bu detaylardan sonra. yeniip rezil olmak istemiyorum açıkçası gerekirse bahane üreticem
Cevap sahibi+1 yılBana yenilebilirdin belki ama kizi görmeden ne yorum yapayim şimdi 😁
Soran+1 yılKapışacığım kızda senin boylarda minyon ve kolları vs de sıkı bu arada?
Soran+1 yılüst kol kısmı falan sıkı gevşek değil etleri böyle tarif edeyim
Soran+1 yılkız hakkında kafanda birşey canlanır mutlaka
Cevap sahibi+1 yılYani ne desem boş 😁 yenilebilirsin ama denemeden bilemeyiz ki bunu.
Cevap sahibi+1 yılDene bana da şöyle 😄 ben de merak ettim iyice😁
Soran+1 yılTamamdır anlaştık burdan yazarım knk. d kol sıkılığı ne alaka dersen kas yoğunluğuyla ilgili diye biliyorum ondan o detayı verdim. seninkilerde sıkıdır büyük ihtimal
Cevap sahibi+1 yılSıkı sanirim☺ yok ne alaka demedim
Cevap sahibi+1 yılBaşarılar 💪💪💪kazan da gel ☺
Soran+1 yılKanka kızla yaptık güreş bugün
Soran+1 yılyenildim: (
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun kardeş 😊 sıkma canını.
Cevap sahibi+1 yılKız böyle bir şey istediğine göre iddialiydi zaten 😁
Cevap sahibi+1 yılSen bundan sonrasına bak kilo almaya çalış ☺
Soran+1 yılTeşekkürler yapacak birşey yok işte. Baktığın zaman kız 1.62 1.63 anca vardı boylu poslu olsa tamam dicem neden öyle oldu anlamadım
Cevap sahibi+1 yılOlabilir yaa takma kafana 😄
Soran+1 yılÖyle artık. sence zayıflığımla mı ilgili
Soran+1 yılona gücümün yetmemesi
Soran+1 yılkilo almaya bak demişsin ya knk ondan soruyorum
Cevap sahibi+1 yılİllaki ilgili. Saglikli kilo al ama. Yağ olarak alacaksan olmaz. Yağsız vücut kitlenin artması önemli (kas oluyor bu)
Cevap sahibi+1 yılO nadil mumkun oluyor pek bir bilgim yok ama. Araştır istersen. Diyetisyene de danisabilirsin
Cevap sahibi+1 yılNasıl *
Soran+1 yılDediklerini değerlendireceğim tavsiyelerin için teşekkürler: )
Soran+1 yılBu arada siz minyon ufak tefek kızlarıda hafife almamam gerekiyor sanırım uzaktan bakınca çok narin güçsüz gözüküyorsunuz genelde: O: )
Cevap sahibi+1 yılHahaha😀 rica ederim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Soran+1 yılSenlede aslında gücümüzü kıyaslamanın bir yolu var ama 5 litrelik su damacanaları bidonları olyory a var mı evinizde öyle birşey. ben 11-12 kez art arda kaldırabildim mesela dambıl gibi sapından tutup aşağı yukarı doğru. varsa sizdede deneyerek kıyaslayabiliriz
Cevap sahibi+1 yıl😂👍 baktım da yok malesef mutfakta. Dün de bulamadım ya zaten
Soran+1 yılneyse o zaman iyi geceler : )
Cevap sahibi+1 yılSize de
Soran+1 yılResmiyete gerek yok sizli bizli ama neyse. d pekala
Cevap sahibi+1 yılNasıl kaldirmam gerekiyodu 5 lt lik suyu 😂 şu an mevcut evde😁😂
Soran+1 yıltarif edeyim hemen knk. tutma yeri var ya sapı. kapak kısmında o sapından tutup hani dambılı nasıl tutupta aşağı yukarı dirseğini kırmadan indirip kaldırıyorlar o şekilde yapacaksın. yani sapından kavrayıp kolunu öne doğru uzatıp bir aşağıya bir yukarıya kaldırıp indircen işte ama yarım değil kafana kadar hemen hemen çıkacak o bidon ve dizine kadar da indircen .
Soran+1 yıltarif ettiğim pozisyonda kafanla dizin arasında gücünün yettiği sayıda indirip kaldırcan işte knk
Soran+1 yılgözünde canlanmadıysada google görsellerden klasik dambıl hareketi diye bak otururken yapılan bir hareket çıkcak görsellerden birinde link veremcem şimdi. o şeklin aynısını sapından tutup yapçan kolay. bu arada o hareketi ayakta yaparsan daha kolay olur ben öyle yapıyorum. hadi bakalım sonucu bekliyorum başarılar.: )
Cevap sahibi+1 yılLink vermek yasak mı sitede. 50 tane hareket çıktı çünkü. Link atcam da😁
Cevap sahibi+1 yılAvuç içi yere mi bakacak yukarı mi peki?
Soran+1 yılyok yasak değil de xper puanım yetmiyor senin seviyen 2 atabilirsin
Soran+1 yılklasik dambıl hareketi yazıp görseller çıkınca sağdan 5. sırada soldan son 2. otururken şindirip kaldıran bir adam resmi var onun aynısını ayakta yapacan işte avucun yukarı doğru olacak
Soran+1 yılsarı lacivert şortlu bir adam resmi biceps branchii yazıyor ok işaretleriyle zaman bitti. com diye de yazı var o resmimde hatta bulursun kesin şimdi klasik dambıl hareketi yazıp direk görseler
Soran+1 yılanladın mı şimdi kanka
Cevap sahibi+1 yılBuldum ama dirsekten büküyo bu 😄 dirseği bukmeden demedin mi🙈
Soran+1 yılöyle kırmıcan tabi ya hafiften yukarı kaldırmak için mecbur kırılcak zaten. o şekilde dene işte ama ayakta. oturarak zor olur. yap sonucu yaz bekliyorum knk. bende denicem tekrar şimdi
Soran+1 yılkolunu düz tutup bir aşağı bir yukarı kırmak için özen gösterme.
Soran+1 yıltam uzatma tabi kolunu dambılı nasıl tututo adam sende tuttuğu şekilde sapından tutarak yapcn bu kadar
Soran+1 yıldirseği yarım bükerek bir aşağı bir yukarı. benim 13 oldu şimdi yaptım bu arada. d geçte göreyim bakalım sanmıyorum ama. d
Cevap sahibi+1 yıl22 yaptım 😱😱😱
Cevap sahibi+1 yılYanlış mı yaptım ki sjxjjx
Soran+1 yılyazıyla bu kadar tarif edebiliyorum anca gerisinide kendi anladığın şekilde uygula. hadi kola gele. d
Cevap sahibi+1 yılKolum pert 😂
Soran+1 yıldoğrudur da ne şekilde yaptığını tarif et kısaca knk
Cevap sahibi+1 yılKolumu indirince serbest pozisyona getirdim. Yukardayken de avucum yanak hizasina gelicek şekilde büktüm direğimi işte. Yukardayken ön kolumun sırt kısmına carpiyodu koca şu Bidonu tabi😂
Soran+1 yılTamam doğru aynı benim yaptığım gibi yapmışsın : )
Soran+1 yılAma 22 kez nedir yahu yuh: O gerçekten o kadar mı
Cevap sahibi+1 yılEvet 😎😎😄
Soran+1 yılben 13 cü de pert 14 e kolum kalkmadı geçen günde denedim 12 ydi
Soran+1 yılçünkü gerçekten beklemiyorsum o kadar senden
Soran+1 yılAğır geldi mi yaparken: )
Soran+1 yıl22 ye kadar.
Cevap sahibi+1 yılBiz minyon kizlari minyonuz diye hafife almayın uleynnnn 😄
Soran+1 yılYüzüme vurmasan daha fazla: P
Soran+1 yılsen kendinden bekliyor muydun bu kadar yapabileceğini^_^ açık söye. d
Soran+1 yıldiyecek birşey yok kanka. kazanan sen oldun açık ara farkla bükemediğim bileği öperim: ) tebrikler
Soran+1 yılGeçen kıza bilek yarışında şimdi sana bu yarışta yenilmem falan ikinizde minnaksınız üstelik. yok tövbe hafife almam asla merak etme: (
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 😅
neden KIZa yenilmekten korkuyosun, olağan bişey bu
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
0Cevap
+1 yılErkeğin kas gücü daha iyi olur
07 Yorumla- +1 yıl
Yani olduğu için sen kazanma Şansın daha yüksek
Soran+1 yılGenel olarak doğru ama kendimden şöyle örnek vereyim tek elimde en fazla 8-9 kg karpuzu taşıyabiliyorum en fazla ve oda baya bir zorluyor buradan bir tahminde bulunmana yardımcı olabilir belki gücüm az mı sence?
- +1 yıl
Gayet iyi. Bir kiz onu yapamaz
Soran+1 yılsen toplamda pazar market poşeti olarak ne kadar taşıyabiliyorsun aşağı yukarı? pazar market alışverişi yaptıysan hiç
- +1 yıl
En fazla 8 9 kilo tasimisligim var ama 2 kolla bide ben öyle dakikalarca tutmadım hiç 1 kaç saniye içerisinde geri birakirin
Soran+1 yılKoların ve bileklerin ince anladığım kadarıyla öyleyse. pek kuvvetli olduğun söylenemez çünkü
Soran+1 yılson olarak senin boy kilon kaç zayıf olmak etkiliyor çünkü gerçekten?
+1 yılKiloyla boyla olucak şey değil ki güç zaten
011 Yorumla
Soran+1 yılGüç olarak tek kolda 7-8 kg karpuzu anca marketten taşıyabiliyorum max oda baya zorluyor. gücümü buradan hesaplarsan tahminin nedir?
- +1 yıl
senin kollar baya zayıf o zaman yenedebilir
Soran+1 yılKilomdan dolayı zayıf evet. sen tek elinde kaç kg taşıyablirsin aşağı yukarı bir kız olarak? karpız olur herhangi başka bişey olur
- +1 yıl
beni katma ben kickbox yapmış insanım 😂 valla ağırlık çalıştığım zaman 10 15 dakika set yapardım yavaş yavaş 15 20 kg arası ki o zamanlar 50 kilo bişeydim şimdi baya zaman geçti üstünden ama yine iki karpuzu y da ne biliyim 15 kg lık deterjanı marketten evime getirebiliyorum 15 dakika yürüyerek he bilek güreşine gelirsekte benim bilekler güçsüz gel görki yenilirim 😂
Soran+1 yılBenden kat kat güçlüsün yahu sen hiç sormamış olayım. d boy ve kilo kaç şu an senin sakıncası yoksa iri yapılısın muhtemelen
Soran+1 yılO kadar kuvvete sahip olduğuna göre?
- +1 yıl
:D yok iri yapılı değilim şimdi hamileyim 😂 ama hamile olmadan öncede sadece kemiklerim iriydi ve kaç kilo olursan oluyim iri gözükemiyorum atıyo 65 sem 55 70 sem 60 gösteriyorum 1.68 boyum
Soran+1 yılBenim kemiklerimde incedir senin kadar kuvvetim olsun çok isterdim açıkçası ama doğuştan bir özellik sanırım bu. nasıl güçlenirim bilmiyorum
- +1 yıl
yok doğuştan değil eski halim çirozdu benim çıt kırıldım kuru iskelet bişeydim 😂sonra spora başladım toparladım kilo aldım beslenmeme dikkat ettim kendini topladım aniden
Soran+1 yılGüç kuvvet olarak kuvvetsizmiydin yani o yıllarda
- +1 yıl
yani pek kuvvetsiz değildim yine bir erkeği deviricek güçteydim yaşıtım olanı tabiki zaten o dönem çocuktum çocuklukta başladım ben spora falan böyle 13 yaşlarımda falandım
+1 yılyani erkek daha güçlü olur.
01 Yorumla
Soran+1 yıltek kolda 7-8 kg karpuzu max taşıyabiliyorum buradan gücümü hesap edip tahminde bulunursan?
+1 yılYenilsen ne olacak ki? Yap işte eğlencesine
00 YorumlaGeçen de ayni soruyu sormustun
00 Yorumla
+1 yılHer türlü
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Arkadaşlar acil bir bakın önemli. zayıf -çelimsiz bir erkeğin bir kıza bilek güreşinde yenilme olasılığı nedir? kilo 56 boy 1.80?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne