Erkek Arkadaşım ve Öpüşme?

Erkek arkadaşım 3 aydır konuşuyoruz ve 2 aydır birlikteyiz. Aynı okula gidiyorduk ve benden 2 yaş büyük. Bana beni öpmek istediğini söyledi ve eğer ben istemezsem o zaman böyle bir şeyin olmayacağını da belirtti. Bende kacamak cevaplar verdim istiyorum diyemedim ya da istemiyoru. diyerek onu kıramazdım. 3. buluşmamızda çok yakındık. Tabiri caiz ise sarmas dolas oturuyorduk. Bir parktaydık. Zaten yanağımdan sürekli öpüyordu ve e haliyle o yakınlıktan sonra dudağımdan da öptü. Sorun bu değil ben buna izin verdim zaten hatta 3-4 kere falan öptü bunda bir sıkıntı yok. Oturduğumuz yerde masa vardı ve kafami masaya koyduğum an pantolonundaki ıslaklığı farkettim. Ve beni daha çok öpmek istemesini. Beni sevdiğinden gerçekten şüphem yok. Benimle yatmak ya da öpmek için de birlikte değil bunu da biliyorum. Böyle anlatinca başka geliyor kulağa ama kişilik olarak biliyorum. Her neyse o gördüğümden sonra eve geldiğimde biraz uzaklaştığımi ve içten içe soğuduğumu hissettim. Bu yaptığım doğru olmamalı diye düşünüyorum ama o benim ilk sevgilim ve ben de onun ilk sevgilisiyim. Acaba bu yüzden mi böyle yoksa başka bir sey mi var. Şimdi o soğukluk yok ama yine de düşündükçe bit garip hissediyorum yanlış bir şey yaptım diye tamam yanlış olan bir şey yok ama soğumakla etmekle hata mı ediyorum. Erkekler anlar diye düşünüyorum lütfen fikirlerinizi yazar mısınız?
Erkek Arkadaşım ve Öpüşme?