Evden kaçmak istiyorum ne olursa olsun hiçbirşey umrumda değil 7000 lira birikmişim var tam kafamda plan kurmadım ama yalnız kaçıcam ve farklı bir şehire şimdi size sorularım sizce 7000 lirayla ne kadar süre geçinebilirim birde ailem farklı bir şehire kaçarken nasıl bir taktik izlersem beni bulamazlar önerilerinizi bekliyorum
Cevabın nedir?
+1 yılBen de yıllarca zulüm gördüm artık dayanamayacağım bir noktaya gelmişti ki ilk uçakla İstanbul'a kaçtım, neden İstanbul diye soracak olursanız işkence uçak orayaydı çünkü:) Sonra aylarca sığınma evi, iş bulma derdi, kaçacağım hiç aklıma gelmemişti, gördüğüm zulüm artık şok etkisi yapmıştı, aylarca kimsenin sesini duymak istemedim, kimseden de şikayetçi olmadım ama, sonra bir iki şehir daha gördüm ama oralarda da her yerde yalnız ve kimsesiz kadına o gözüyle bakılıyor ve erkekler hep tavlamaya çalışıyor, şu an öğretmenim, bu halde bile yalnız kaldığımı duyan bir erkek acaba verir mi diye düşünebilip hareketlerini o yönde sürdürüyor ama ben kimseyi eve almıyorum. En büyük sıkıntılarımı iş ararken çektim, iş ararken biri beni kaçırıp kötü bir yere satmıştı, rehin kaldım daha neler neler, ama geç olmadan kurtuldum onlardan, ailemden nefret etsem de annem için geri döndüm sonra, kardeşlerimi de yavaş yavaş tekrardan sevmeye başladım ama hala onlar yüzünden başıma gelenleri düşündükçe soğuyorum onlardan, annemden bile bazen nefret ediyorum, neden beni korumadı, niye cesaretli olmadı, niye canım ayağına yattı diye. Ama anne sonuçta, aile, yine en iyi onlar düşünüyor seni.
012 Yorumla- +1 yıl
İşkence uçak değil ilk uçak
Soran+1 yılöyle değil emin ol
çok yüzsüzler ablam onlara yapmadığını bırakmadı biz kavga ediyoruz onun suçlu olduğu kesinken bile beni suçlu görüp dövüyolar dünden beri yemek vermediler bana sen aç kal dediler ben ağlarken de kendilerine yemek söyleyip yediler benide odama kitlediler
- +1 yıl
Kızım herkese aynı şeyi kopyalayıp yapıştırmakla ne geçiyor eline? Akla hayale gelmeyecek zulümler gördüm diyorum sen tutmuş beni aç bıraktılar diyorsun, valla sen yemek yesen de o kafa çalışmayacak gibi, ne yaparsan yap boş, kaçmak fayda etmez, onlarla konuş ve diş bile onlara, en kötüsü git şikayet et seni dövenleri, akılları başlarına gelir, ama kaçmak çare değil, kaçmak daha çok sorun demek, insan sorunların üzerine gitmeli, kaçmamalı, kaçtıkça çiğ gibi büyüyor ve altında kalıyorsun.
Soran+1 yılaynı şeyleri yaşamışsın ama zerre vicdanın yok olsa benimle böyle konuşmazdın
- +1 yıl
Aynı şeyleri değil işte, daha beterini yaşadım, ama senden bir cacık olmaz bunu bil.
Soran+1 yılsen kendin güçlü değilmişsin kendini koruyamamışsın diye herkese aynı şey olucak değil daha beterini yaşadıysan o eve dönücek yüzsüzlüğü gösteren birinin önerisine tavsiyesine ihtiyacım yok zaten
- +1 yıl
Bu güçsüzlük değil aksine güçtür küçük hanım, her şeye rağmen sana yapılanları affetmek, et tırnaktan ayrılır mı hiç, ne kadar kötü de olsalar onlar senin ailen, özlüyorsun, özleniyorsun, insanların senin üzüntünden kanser olmasına göz yumabilir misin sen, bana iki sene boyunca yalvardılar dönmedim, şimdi de döndüm sayılmaz, zaten ayrı yaşıyorum dedim, sadece onlarla tekrar konuştum, ben o şartlarda bile okuyup kadrolu öğretmen oldum, sen ne güçsüzlüğünden bahsediyorsun, benim gibi güçlü bir insan bul da öp de başına koy, kim olsa psikolojisi bozulur, dersleri bile kafası kaldırmazdı, çığlık atarak uyandığım geceler hiç mi olmadı tabi ki de oldu ama her şeye rağmen ayakta durmaya başarabildim, şimdi herkes gücümün farkında ve önümde saygıyla eğiliyor, onlara ihtiyacım olduğu için dönmedim ben, onların bana ihtiyacı var diye döndüm, okuyup anlamadan aynı cevabı veriyorsun herkese, işte bu yüzden senden bir cacık olmaz, altına da imzamı atarım
Soran+1 yılİş bulmayı başarıyı bir halt sanıyorsan emin ol senden daha güçlüyüm o zaman durumumuz aynı değil diyorum anlayamıyorsun kıtsın heralde birde anlayışsızlıktan bahsediyorsun sen annem benim yüzümden kanser oldu diyorsun ben gitsem üzülücekleri tek şey eve getiriceğim paradan yararlanamamak olur anlıyormusun burda anlatamadığım şeyler var ben kazandığım okula gitmemeyi bile göze aldıysam demek ki artık dayanamıyorumdur
- +1 yıl
İş bulmak değil bu ge ri zekalı iş her yerde var neyse ne halin varsa gör
- +1 yıl
Annem kanser oldu demedim, yahu okumayı beceremeden nasıl okul kazandın hayret, kesin dandik bir yerdir, gitmemekle iyi edersin, şu anda kötü hissettiğin için onlar seni sevmiyor sanıyorsun, sana öyle geliyor, sen ne yaşadığımı biliyor musun da benim durumum daha kötü diyorsun, hem ben kendimi örnek verdim, burda önemli olan sensin şu anda, ablanla da böyle yapıyorsan o zaman kesin ablan haklıdır. Sana az bile yapıyorlar çünkü sen sevilecek bir tip değilsin.
- +1 yıl
Burda dünyanın kaç bucak olduğunu anlatmaya çalışıyorum gelmiş laf dalaşına giriyorsun, eminim şu anda benim seni önemsediğim kadar sen kendini önemsemiyorsun, önemsesen böyle aptalca cevaplar vermezdin, neyse diyorum ya sana: NE HALİN VARSA GÖR!
Soran+1 yılasıl sen ne yaşadıysan haketmişsin hatta az bile kalmış herşey müstehak sana
En İyi Cevaplar
- Para & Ekonomi konusunda 483 cevap paylaştı.
+1 yılkaybolduktan 72 saat sonra arama karari cikar ortalama sigortasiz ise girersen bulmalari zorlasir azcik telefon sinyalinden yerini bulabilirler hemde bir suru yeni sey cikti hemde baya sikinti senin icin yapma bence
02 Yorumla
Soran+1 yılBulsalar bile reşitim sonuçta polis beni onlara teslim etmez dimi
- +1 yıl
soylersen hayirda kendi adini cikarirsin yapma bence
kacma lutfen. cok tehlikele. Lutfen vaz gec. ben cik merak ediyorum. Anne babanla kavkan oldumu? git baris bende yardimci ola bilirim barisanizin icin? Sevgilinle evlenmeye engel olduklari icin kacmak istiyorsun? kac yasindasin?
06 Yorumla
Soran+1 yılçok yüzsüzler ablam onlara yapmadığını bırakmadı biz kavga ediyoruz onun suçlu olduğu kesinken bile beni suçlu görüp dövüyolar dünden beri yemek vermediler bana sen aç kal dediler
18 yaşındayım ben part time çalışıp onlara yardımcı olurken ablam onların cüzdanından para çaldı helal olsun kız diyip güldüler ona dün açlıktan ağlayarak uyudum duydular kendilerine yemek söyleyip yediler- +1 yıl
boyle bir sorunlar hayatda cok olur. Sen genc oldugundan her seye boyle bir reacsiyon gosteriyorsun. Aman sabr etmen lazim. kacmak hic bir seyi hell etmez. SONUNDA AYNI EVE DONECESIN paran bittiginde. degil me? ozaman kacmanin ne anlami var? bir iki ay onladan uzak olma ne sorunu hell edecek ki? bence cok hassas olma. kazandigin paralari bankada hesapina ver ve yemek folan yiyerken yanliz bir odada yemegini ye ve git gez zevk al hayatdan. Goy onlar kacsinlar sen niye kaciyorsun ki? Ben yabanciyim ama Turkiyede yasadim. Turkiyenin kosullari bir kizin yaniliz yasamasini Kabul etmiyor. Tehlikeli ola bilir.
Soran+1 yılbu evin yarısı bile benim paramla geçiniyor hemşire mezunu oldum bu sene hemşireyim yani artık kimseye ihtiyacım yok
Soran+1 yılher yerde hemşire arıyolar kolay bir şekilde iş bulabiliceğimi düşünüyorum
+1 yılNeden yaptığını söyle daha yardımcı olabilirim. paranı 3 e ayır. ev yemek ihtiyaç. Bu para sana 1 ay çok zor yeter. ilk önce park time bir iş bulmalısın. nerde yaşadığını söyle nereye gidiceğini söylerim
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
31Cevap
+1 yılGit ev kirala onun odalarınıda kirala ve sonra git belediyeden durumun olmadığına dair belge ve seyyar satıcı arabası iste pogaça simit filan sat gelişir ticarete atıl ama herzaman yanında az buçuk parna biriksin 18 yaşından küçüksen ailenden ayrılma
00 Yorumla
+1 yıl1 ay icinde Ev ve is sorununu halledersen hic bir sorun yasamazsin. Ama tabi cok buyuk sorunlarin yoksa evden kacma derim, cunki hata yapmaya en hazir yastasin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılS*ktir git gidince herşey daha kolay olucak ya zaten güllük gülistanlik bna bak canım madem o kadar bıktın kır dizini otur evinde 1 sene daha adam gibi kpssye atan geç sonra ev mi tutucan ne halt edersen ama daha 18 yaşında macera arama kendine
01 Yorumla
Soran+1 yılmesleğim var zaten hemşireyim
- Para & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılGidicegin şehre göre değişir İstanbul gibi yerde 3 ay yeter küçük bir şehirse maximum 8-9 ay gider
05 Yorumla
Soran+1 yılküçük şehire gitmek daha mantıklı o zaman
- +1 yıl
Yan ama küçük şehirde iş bulmak daha zordur İstanbul'da en azından nir sürü hiç yoktan kafeler var
Soran+1 yılhemşirelik yapıcam
- +1 yıl
Orta halli bir şehire git o zaman ya Antalya gibi mesela ne metrepol ne de gelişmemiş bir yer 👍🏻
Soran+1 yılmantıklı teşekkür ederim tavsiyen için
+1 yıl2000 le ev tutsan etsen 6 ay yaşarsın en fazla. İş aramaya da bak
04 Yorumla
Soran+1 yılİşe de giricem tabi
- +1 yıl
Elini çabuk tutmalısın o zaman iş konusunda. Sokakta da kalsan işin olsun
Soran+1 yılmesleğim var hemşire mezunuyum bir hastanede işe girersem belki lojmanda da kalabilirim
- +1 yıl
İşe girme kısmı zannettiğinden zor olabilir öncr onu ayarla
Para & Ekonomi konusunda 8,2b cevap paylaştı. 2-3 ay geçinirsin sonrasında iş bulup çalışman gerekir
01 Yorumla
Soran+1 yılMesleğim var zaten düzenimi kurduktan sonra işe de giricem
otobüsle ve uçakla gitmemen gerekiyor ve o para seni bir ay idare edebilir sadece ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılküçük bir beldeye gitsem bile mi
Kaçta ebeninkini gör kaçacakmış kızım sen sokakları alışveriş merkezi sanıyorsun herhalde elek gibi delerler seni akıllı ol otur oturduğun yerde
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnkaraya gel
İş imkanı çok
Gelince ev kiralarsın spot eşyalarla idare edersin
Hemen işe girersen sıkıntı olmaz geçinir gidersin
Hattını değiştir yeter01 Yorumla
Soran+1 yılbende ankarayı düşünüyordum zaten kira fiyatları nasıl ankarada
+1 yılcanim yan ekte Calis ki iyi gecinmen icin kac yasindasin ki neden kaciyorsun
023 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşındayım mesleğim var düzene girdikten sonra işe de giricem çok yüzsüzler ablam onlara yapmadığını bırakmadı biz kavga ediyoruz onun suçlu olduğu kesinken bile beni suçlu görüp dövüyolar dünden beri yemek vermediler bana sen aç kal dediler
- +1 yıl
kiyamam sana yaa offf birini bulup evlensen mutlu olsan canim benim
Soran+1 yılevlilik daha büyük bir felaket şu an hayatımda kimse yok kimseye de güvenemem
- +1 yıl
tam hayatim baharindasin canim cocuklarin olur hemde
Soran+1 yılben kendim özgür yaşamak istiyorum sadece
- +1 yıl
tabi yasarsin canim ama askin sevgilin olsa daha iyi yasarsin
- +1 yıl
uyudun mu ne yapyiorsun
Soran+1 yılyok işte
- +1 yıl
ne yapyiorsun su anda
- +1 yıl
yataktamisin
Soran+1 yılseni ne ilgilendiriyor bu
- +1 yıl
hosuma gider sabah sevgilimle uyanmak
Soran+1 yıldelisin sen
- +1 yıl
gercek diyorum yaa
- +1 yıl
bir sey soracaktim
- +1 yıl
canim burdamisin ne yapyiorsun
Soran+1 yılsor
- +1 yıl
kizlarin i c camasirna yane sütyene bo saldim sence leke yaparmi
Soran+1 yılgit başımdan aptal
- +1 yıl
leke yapmasindan korkuyorum yaa ki z kar desim görnezsin diye
- +1 yıl
seni bekliyorum
- +1 yıl
yikamak istiyorum ama nasil kruturum yaa
- +1 yıl
bir bilsen ne ya piyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılaile ici şiddet he yazık üzüldüm allah yardımcın olsun madem kaçıcan bayburta git polis bile bulamaz.. ben bile nerede olduğunu hala bilmiyorum
00 YorumlaTelefon numaranı değiştir, otobüs biletini başkasının üzerine al ya biletsiz bin, kimligin ile bir yere kayıt olma...
00 Yorumla
+1 yılEn fazla 2 ay gecinirsin. Telefonun varsa kredi karti veya benzeri seyler 3 gunde bulunirsun 😃
08 Yorumla
Soran+1 yılTelefonumuda satıcam o da yaklaşık 3.200 eder
- +1 yıl
Ismini kimligini kullandigin an yakalanicaksin :)
Soran+1 yılReşitim zaten
- +1 yıl
O zaman bu bir kacis degil terkedis de ailene de soyle kimse seni zorla tutamaz
Soran+1 yılbeni döve döve öldürürler o zaman işte
- +1 yıl
Karakola gidersen kimse bisey yapamaz aileden siddet gordugunu soylersin. Evde ne problemin var da kaciyosun?
Soran+1 yılçok yüzsüzler ablam onlara yapmadığını bırakmadı biz kavga ediyoruz onun suçlu olduğu kesinken bile beni suçlu görüp dövüyolar dünden beri yemek vermediler bana sen aç kal dediler bende ağlayarak aç bir şekilde uyudum
- +1 yıl
Sen bana ozelden bir ulassana
Artık eskisi gibi değil ayak izinle seni buluyorlar. Yediğin yemekten tut kokuna kadar o devir eski devirdi. İlla kaçmak istiyorsan Doğuya kaçacaksın
00 Yorumla
+1 yılönce bir şehre bilet kes, ordan bir ilçeye ordan merkez ilçeye ordan da yaşamak istediğin şehre
00 Yorumla
+1 yılhayatlara bakış toz pembe gerçekler batakhane
14 Yorumla
Soran+1 yılbenim hayatım batakhane zaten
- +1 yıl
kaçtığında daha kolay olacağını mi sanıyorsun?
Soran+1 yılbu durumdan daha kötü bir olay olamaz
- +1 yıl
iyi dusun taşın derim tüm karşılaşabileceğiniz kötülükleri göz önünde bulundurarak hareket et
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir tanidigim kacti 1 hafta sonra geri dondu yapamdi bak 1 hafta
00 Yorumla
+1 yılMadem kacmak istiyorsun adıyaman a gel
08 Yorumla- +1 yıl
Adiyamanda kira da ucuz
- +1 yıl
Degil 1 ay 5-6 ay gecinirsin
Soran+1 yıl500e daire bulabilirmiyim
- +1 yıl
250 300 e bile bulursun
- +1 yıl
Hatta sana şöyle diyeyim. Bak ben adıyaman üniversitesinde gida muhendisligi bolumu 3. Sinif oğrencisiyim sen gel kız kardeşimle bile kalirsin
- +1 yıl
Bende bu sıkıntıları cektim
Soran+1 yılözel hastanelerde hemşire olarka işe girmeyi düşünüyorum
- +1 yıl
Gözde ve sevgi var özel adıyamanda
Para & Ekonomi konusunda 3,6b cevap paylaştı. Suriyeye kaç, orada hayat çok ucuzmuş
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 627 cevap paylaştı.
+1 yılCehennemin dibine kdr yolun var
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılne yapcan kaçıp ortalık kötü
011 Yorumla- +1 yıl
500 tl ev tutarsın ucuz 4 ay birde geçim var
Soran+1 yılküçük bir beldeye gitsem aslında
- +1 yıl
antalya iyi
Soran+1 yılkira fiyatları nasıldır acaba
- +1 yıl
kepez de 500 tl
- +1 yıl
bence evlen
- +1 yıl
iyi biri bul evlen
Soran+1 yılolmaz
- +1 yıl
neden
Soran+1 yılevlilik daha kötü
- +1 yıl
iyi biri çıkarsa olur
kacta gor ebeninkini🙄
02 Yorumla
Soran+1 yılneler çektiğimi bilmeden böyle dalgaya alman çok vicdansızca
Gizli Üye(25-29)+1 yılPolis bulur imkanı yok seni bulmamalarının
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaçmak isteme sebebin ne?
04 Yorumla
Soran+1 yılçok yüzsüzler ablam onlara yapmadığını bırakmadı biz kavga ediyoruz onun suçlu olduğu kesinken bile beni suçlu görüp dövüyolar dünden beri yemek vermediler bana sen aç kal dediler
Cevap sahibi+1 yılBence kaçma birkaç yıl sabret zaten evlenirsin birkaç yıla
Soran+1 yıldayanamıyorum ama artık
Cevap sahibi+1 yılYağmurdan kaçarken doluya tutulma diye birşey duymuş muydun? Bence bu söz boşa söylenmemiş. Birkaç yıl daha sık dişini.
Para & Ekonomi konusunda 3,4b cevap paylaştı. 7000 lira cok az böyle bir operasyon için
00 Yorumla
+1 yılyapma derim bu zamanda zor
00 Yorumla
+1 yılUcuz kirasi olan yerlere yonel o zaman
00 YorumlaNiye kaciosun?
06 Yorumla
Soran+1 yılYüzsüzlüklerinden bıktım ablamla kavga ediyoruz ablam kesin suçlu ama beni suçlu görüp beni dövüyolar
Soran+1 yılbenim yerimde olsan inan yeterli bir sebep olurdu ben onlara part time çalıştığım işin bile parasını verirken ablam onların cüzdanından para çalıyordu dün ablamla kavga ettik bana hakaretler etti sonra annem babam ablam 3ü dövdü beni akşamda yemek vermediler açlıktan ağlaya ağlaya uyudum ben 18 yaşındayım bunlar çok ağır şeyler emin ol yaşamayan anlayamaz
Soran+1 yıl18 yıldır bunlara katlanıyorum ben
Soran+1 yılbaşka çözüm yok ki işte
Bende aynı durumdayım mesaj at
01 Yorumla- 2 ay
Bende aynı durumdayım
Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaş kaç?
02 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşındayım
Kocaya kaç
00 Yorumla
+1 yılgel evlenelim :)
00 Yorumla
+1 yılBir ay geçinirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılişe de giricem 1 ay idare etse çok güzel olur
- +1 yıl
İşe gireceğim deyip iş bulunmuyor
Soran+1 yılhemşire mezunuyum
- +1 yıl
Hıı o zaman başka hemen bulursun.
Kaçma Pişman olursun
00 Yorumla
+1 yılAntalyaya kaç
00 YorumlaNeden kaçıyorsun
06 Yorumla
- +1 yıl
İnternet nasıl kullanıyorsun? Benim yanıma gel, zaten ev arkadasım da yok.
Soran+1 yıltelefonum var
- +1 yıl
Sabret.
- +1 yıl
Onlara artık çocuk olmadığını söyledi.
- +1 yıl
Söyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapma öyle bişey
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz