Sevdigim çocuktan bu mesajı atarak vazgeçtim?

Ben seviyordum bu çocugu 5 ay önce itiraf ettim , arkadaş kaldık daha önce arkadaş değildik arada mesaj atıyordu sonra geç cevap veriyordu , arıyordu konuşuyorduk bir anda yüzüme kapatıyordu
Bende artık dayanamadım vazgeçmem gerek diye düşündüm bir mesaj attım artık konuşmayacam
Sizce mesaj olmuş mu?

Gerçek anlamda asabımı bozuyorsun ne yapmaya çalıştığın hakkında ufak bir fikrim bile yok , bu olaylar o kadar sıkmaya başladı ki...
Arıyorsun sonra aradığın Zaman ne yaptığın Muallak , sormam gerekeni soruyorum cevap yok !
Ben konuşmamız boyunca Herzaman dediğim gibi mecbur değildin konuşmaya , sanki mecburmuşsun gibi Afralar tafralar
Ben arkadaş gibi ne kadar yaklaşmaya çalışsamda sendeki iletişim kopukluğundan dolayı bunu sürdüremiyorum , inanki bununda bir önemi yok
Tamam arkadaş kalmak istememim sebebinide biliyorusun
Seni tanımak için arkadaş kaldım, tanıdımda
Sana teşekkür ederim kendini tanıttığın için 🙏
O kişi değilmişsin idrakta ettim böyle konuşarak artık daha da kanıtlamana gerekte yok !
Bu baştan beri olayların senle zaten hiç ilgisi yok! Yani senin afraları tafralarını çekmekte zorunda değilim , seni çok düşündüğümden degil şu anda yazmamın sebebi sadece Canımı sıkmaya başladın ve inanki nefret etmeye başlıyorum senin gelecekte hatırlamak dahi istemiyorum o yüzden ne nefret etmek istiyorum ne sevmek !!
Senin beni Nasıl gördüğününde beni Nasıl tanıdığının da benim için hiçbir önemi yok!
Sen sag ben selamet kardeşim
Umarım sınavın iyi geçer istediğin yere tez zamanda gidersin , sana gelecek hayatında iyi şanslar diliyorum !
Sevdigim çocuktan bu mesajı atarak vazgeçtim?