Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçen hafta evlendi kuzenim. Birbirimize çok yakındık beraberdik belliydi ilgimiz ama asla konusamadık. Ayıp geldi hep. Düğününde baktı bana devamlı salondan ayrılacağımızda yanıma gelip seni seviyorum dedi bense sadece bende diyip döndüm gittim. Böyle olmak zorunda.
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyle olmak zorunda ki sevenler kavusmalı bence kuzene nikah düşüyor ikimizde seviyormussunuz o beni sevse hiç yalnız birakmam onu hep yanında olurum şımartırdım onu her dediğini yapardım
Cevap sahibi+1 yılÖylede olmuyor işte bazen bazı şeyler. Evlendi gitti.
Soran+1 yılSen erken davransaydin istemeye gitseydiniz şimdi mutlu bir evliliğin olurdu
En İyi Cevaplar
+1 yılTek seferde bütün içten duygularını anlat eğer sana sevgi beslemiyorsa zorlama aranızdaki akrabalık bağıda zedelenir.
13 Yorumla
Soran+1 yılZaten zorlamam ama onunda beni sevmesini sağlayamaz miyim
- +1 yıl
Eğer kızın sana karşı çok ufakta olsa sevgisi varsa başara bilirsin ama o sevginin arkadaşçamı yoksa samimi cemi olduğuna bağlı.
- +1 yıl
Şiirler yaz içini dök yazıya.
+1 yılAcılmalısın her ne kadar kızı sıkmış olsan da bence açıl en azından ksenin ona olan duygularını bilmiş olur. acılmassan sonra senin degil baskasının yari olur işte o zmn paramparça olursun şansını dene ailesinede demez
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl sıkılmış olabilir ki hep ona değer verdiğimi belli ediyordum sonra bu yazmamaya basliyinca bende neyin var kötü birşey mi oldu eğer çok sıktıysam soyle böyle soğuk olma söyle bir sorunun varsa belki yardımcı olabilirim tarzı şeyler dedim bir baktım engellemiş sonra annemin telinden seni sıktıysam özür dilerim affet beni dedim kaldırdı engeli bende dedim ki kaldırmana sevindim dedim biraz konuştuk ben neden engellemiştin dedim cevap yazmadı bende yine neden konuşmuyorsun deyince engel attı biri ile aramda böyle bir şey olsa ben engel atmazdım mesajlaşma yıl aticam diğer telde kaldı benim akşam eve gidince atcam
- +1 yıl
Haklısın ve bence hialerinde samimisin kıza kendi sevgini hissettir ciddi olduğunu kanıtla
+1 yılbir kızı etkilemek çok zor değil heycanlandır farklı ol ama ilgiye boğma emin ol kızlarda erkekler gibi genelde acı çektiren erkekleri severler
215 Yorumla
Soran+1 yılKıyamam ki ben ona istesemde acı cektiremem çok ozlemisken onu mesajlarına cevap vermeden nasıl beklerim zaman geçmez o aradığında telefonu nasıl açamam zaman durur telefon hiç susmaz ki sussa da vicdanım el vermez geri dönerim ona neden ilgiden hoslanmasinki ilgi kendini özel hissettirmez mi mutlu hissettirmez mi ben bana ilgi göstersin isterdim
- +1 yıl
Sen zamanında bunu yaptıysan ilgisiz bıraktığında bu ona koyar senin ilgini arar ister o zamanda sana kendisini ulaşır zaten ama biraz izin ver senin ilgini kıymetini özlesin
Soran+1 yılYa sen bana böyle yaptın şimdi neden böyle yapıyorsun derse
- +1 yıl
bir erkek istenmediğinde benim bildiğim başkasına uçar hemen ama sen onu sevip ilginden mahrum edicen mesela eğer biraz umudun varsa ona bişiler yazıp tarih at sana bunu sordugunda sensizkrn bile seni düşündüm içimi kağıda döktüm dersin ona yollarsın etkilenir
Soran+1 yıltamam ama yılda bir görme şansım oluyor ve pazar günü gidiyorum pazartesi ye kadar kesinlikle yüz yüze geliriz ozaman ne yapabilirim kurban bayramı bitince de dönücem İstanbul'a sonra ne zaman görürüm Allah bilir
- +1 yıl
Ya sen kıza meyilli olduğunu belli etmişsin zaten o kızın eğer aklında biri yoksa çıktığı falan senin hareketlerini süzer zaten istemiyorum dese dahi sende bu evrede etkilemek için uğraşcan gülüşün mi güzel gül giyimine dikkat et vs vs işte orasını sen daha iyi bilirsin
Soran+1 yılArkadaşınwhatsapp tan gruba almıştım dedim ki istersen çık artık zorlamicam dedim
İyimi yaptım korkuyorum- +1 yıl
İyi yaptın bak tekrar söylüyorum bir kız nasıl olursa olsun eteğin sertliğini sever ama merhametini de sever yeri geldiğinde sert yap bundan sonra son sözü ona bırak sen sevdiğini söyle geri çekil. En kötü seni arkadaş kuzen olmaktan siler bence sende zaten arkadaş gibi olmak istemezsin onunla ya yarin olsun ya da olmasın
Soran+1 yılZaten onun yanında herşeyime dikkat ediyorum kendime podyuma çıkacakmiscasina özen gösteriyorum
Soran+1 yılBilmiyorum öyle bir durumda ne yapabilirim ne yaparım bilmiyorum
- +1 yıl
O zaman konu kapanmıştır ama şöyle de bir gerçek var bazen öyle kızlar vardır yanında bir sap hiçbirşeye benzemez illa kız onda birşey bulmuştur gözü cebinde değilse tabi ya zekası ya karakteri ya cesurluğu sende onu etkeleyecek bir özelliğinle yaklaş göster ona
Soran+1 yılBana göre kişiliğim isteyebilecegim en güzel kişilik yani el becerim çok iyi hayal gucumde bir resim cizerim herkes hayran kalır okadar iyi okulun en zeki öğrencisiydim iq um 128 ve çok eğlenceliyimdir hiç bir şey olmasa da mesela 5 kuruş paramız olmasa da 24 saat boyunca arkadaşlarımla eğlenebilirim hep eğlenceli fikirlerim vardır ama o beni sevmedik ten sonra ne yapayım bunları
- +1 yıl
Eğer böyle biriysen ve o kızın sevgilisi yoksa senden etkilenmemesi için hiçbir sebeb Yok he bide sevdiğim kızın en yakını muhabbeti de var tabi çevresindeki kızlarında hayron olacagı bir tip ol
Soran+1 yılBana verdiğin tüyo yu kullanacağım çok teşekkür ediyorum yardımların için
- +1 yıl
Ne demek umarım gönlünce olur herşey mutluluklar 😌🙏🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
+1 yılSevmek suç değil kardeşim... Gönlünden ne geliyorsa onu yap... Anne babası da kuzen demişsin... Yani bence çok sorun olmaz... Olsa da kimse karışamaz... KARIŞMAMALI...
32 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim görüşün için
- +1 yıl
Ne demek rica ederim
+1 yılHarika gidiyorsun dostum tam bir müslümana uygun davranıyorsun ! hatta 3 -4 kadın da al pedofililik de yap tam olsun..
Sonra da bana soruyorlar nödön törköyöyü terk ettin diye..
Dışarıda milyar tane kız varken siz gidipte kuzeninize göz dikiyorsunuz ama ben bunu normal karşılıyorum ne de olsa sizin daha eski versionlarınız meselan Hz. Adem ve Hz. Havva nın çoçukları bir birlerini zikerek çoğalmışdılar.. (Sizin o yalan dininize göre)
Neyse yavaş yavaş düzeliyorsun madem ilk önce kendi kardeşinizi ziktiniz sonra çoçuğunuzun eşini ziktiniz şimdi de kuzene geçiş yaptınız her neyse iyi tarafından bakarsak yavaş yavaş azalıyor bu durumlar. Enin de sonunda islam da batacak aynı diğer dinler gibi.. İşte o zaman büyük ölçü de kurtulacağız bu b. k'tan durumlar dan.. Şayet varsa TANRI ilk den sizi yakacağı kesin.
25 Yorumla
Soran+1 yılZeka seviyenin düşük olmasından kaynaklanıyor sanırım dusunseydin islam dininin ne kadar mantıklı olduğunu anlardın
- +1 yıl
Sen önce yazmağı öğren yobaz - ı ahlaksız bey hazretleri. Sen den çok din bilgiliğim vardır. 3 Büyük kutsal kitabın hepsini sonuna kadar Türkçe meali ile okudum ! En az senin kuzenine sapık bir şekil de aşık olduğun kadar Bilim öğrendim ve eğitim aldım. Bir sürü Dinle Bilimle ilgili kitap okudum. Öyle ergenler gibi ooo Ataistlik havalıymış diyip Ateist olmadım. Sadece Ateist olmak için bile 4 Yıl araştırma yaptım ! İQ Seviyem 122 dir. Tabi sana bunları anlatmakla bir hata yaptığımın farkındayım sen kim bilim kim.. Birisi Galaksi birisi astroid..
Şimd iki le buradan benim canımı sıkarak kendini de daha fazla rezil etme dengim değilsin.
Soran+1 yılHahaha komikmişsin sen bilgili olduğunu dinleri bildiğini zannediyorsun ama yanılıyorsun bende biliyorum kuranı bende hatim ettim ve benim oğlum 128 gelipte iq artistliği yapma benim bilim hakkında ne bilip bilmediğimi bilemezsin bende seninkini bilemem ama dini tam olarak anlamamışsın Anlasaydın Bursa boş laflar etmezdin inşallah bir gün doğru yolu bulursun
Soran+1 yıl*iq um 128
Soran+1 yılAteist olabilmek için araştırma yapan zeki çocuk zeka seviyesi 106 olan arkadaşım senden daha zeki
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSen yapılacak her şeyi yapıyormuşsun zaten. Ama açılabilirsin artık kız kendine gelsin
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılAşıksın ama çıkmazdasın Allah yardım etsin ama söylemelisin içinde kalmasın
11 Yorumla
Soran+1 yıl1 hafta sonra gidicem zaten yaşadığı şehre söylemeyi düşünüyorum uzatsamda sonuç değişmeyecek görüşün için teşekkür ederim
biraz geri dur aslanım mutlaka kendisi yazar 1 2 hafta yazma aynı şeyi yaşıyoruz
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah yazar
+1 yılSonra olan çocuğa yazık kendinden utanmalisin kız en doğrusunu yapiyo
115 Yorumla
Soran+1 yılNeden çocuk kader meselesi dir çocuğun nasıl doğacağına kimse karar veremez senin çocuğunun sakat olmayacağının garantisini verebilimisin benim akrabalarımda çok akraba evliliği var ben sakat çocuk görmedim inşallah gormemde
- +1 yıl
Genelde akraba evliliklerinde oluyo çünkü hastalıklar daha baskın oluyo Peygamber efendimiz bile demiş uzaktan evlenin diye başka kız mi kalmadı bence sana karşı hiç bir şey hissetmiyor boşuna uğraşma ben misal kuzenlerimi hiç öyle görmüyorum o gözle onlar sanki kardeşim gibi o da seni öyle goruyordur ama şimdi onu bile bitirdin sanırım
Soran+1 yılAşık oldum ne yapabilirim ki beni sevmezsede ben onu unutamam başka biri ile evlensem o mutsuz olur
- +1 yıl
Niye mutsuz olsun böyle aptallık yapma da ilerde bakacak yüzün olsun
Soran+1 yılBizim sülalede çok akraba evliliği var
Soran+1 yılSeni sevmeyipte başkasını seven biriyle evlensen mutsuz olmazmisin
- +1 yıl
@Mutsuzluk124 kardeşim boşver kime ne anlatıyosun adam zaten belirtiyor "bizim akrabaların çoğu kendi arasında evlendi "diyor onlar için normalmiş , bu durumun başka izahı yok takma sen, herkes hakettiği hayatı yaşar !
Soran+1 yıl@Fatmaaycan garip olan ne ki allah yasaklamamış sonuçta kuzene nikah düşüyor neden bir sakınca görüyorsunuz
- +1 yıl
iyi tamam isteğini yap
- +1 yıl
Haklısın canım kime neyi anlatıyorum @Fatmaaycan
Soran+1 yılHayır madem savunamiyorsun neden söyledinki
- +1 yıl
@mutsuzluk peygamberimiz bile demiş yani tamam dinde sakıncası yok ama uzak durursanız iyi olur yani hangi çağda yaşıyoruz ya başka kız mı kalmadı insanların nasıl kabul ettiğini anlamış değilim mideleri nasıl kaldırıyor o gözle bakmaya
Soran+1 yıltmmda illaki uzak durun dememiş durursanız iyi olur demiş sanki aşık olduğun ya da olacağın kişiye uzak durabilir misin?
Ve hangi devirde yaşıyoruz diyorsun da bir yerlerden duyup Bursa diyorsun devirle ne alakası Yok devir değişmiş devir değişti de ne oldu eskiden çocuğu diri diri gömerler di şimdi istemediği çocuğu anne karnında diri diri parçalıyorlar ve bu devirde herkes normal görüyor devir değişmesi hiç bir şey değiştirmez- +1 yıl
Soran yarin bir gün o kizin da böbrek hastası, şeker hastası olmayacağının garantisi yok benim butun gördüğüm akraba evliliği olanların çocuğu ya down sendromlu ya şeker hastası ya behçet hastası şeker hastalığıyla behçet hastalığı zaten gözleri kör eden bir hastalık Peygamber efendimizin sözünden bile bir hikmet bir öğüt almiyorsan, alamiyorsan zaten sana diyecek söz bulamıyorum ilerde olacak evladin böyle hastalıklarla bogussun istiyorsan de fol git evlen naparsan yap ama büyük aptallık bunu da bil
Soran+1 yılBen görmedim sen görmüşsün o Allah'ın verdiği bir şey Allah dilediğine verir dilediğine vermez ve aşk istendiğinde olan bir şey değil ben hiç birşeyi unutamayan biriyim o yüzden onu unutabilirmiyim bilmiyorum
+1 yılBence ailesine anlatmaz ama kızı sıkmışsın sıkma
236 Yorumla
Soran+1 yılaşık olduğumu söylesem ne tepki verir
- +1 yıl
Bilemem ama hayatın boyunca keşke demek kötü şey ayrıca ailesi seni seviyormuş bir şey demezler gerçekten seviyorsan dene kız biriyle çıkmaya başlar üzülürsün
Soran+1 yılTeşekkür ederim görüşün için gittiğim zaman söylemeyi düşünüyorum inşallah kötü bir şey olmaz
- +1 yıl
İnşallah gönlüne göre olur iyi bir şey olursa güncele atarsın ve gidene kadar az mesaj atman mantıklı gerçekten
- +1 yıl
Ben kızım iki türlüsünü de sevmiyorum ortasını bulun ya
Soran+1 yıl@R0162a ne kaybeder
- +1 yıl
Saçmalama başka kızla foto atarsan biter ortasını bul ne çok yaz ne de tamamen unuttur kendini öylesi en iyisi
- +1 yıl
Ya sen niye öyle diyosun kız sevgilisi sanarsa demez mi 2 gün önce sevgilin vardı ne mal adamsın her gün birine aşık oluyorsun diye
- +1 yıl
Kız arkadaşın var mı?
- +1 yıl
Aşağı herkes çocuk falan demiş evlilik mi teklif edicektin ben mi yanlış anladım ne kadar ileriyi düşünüyorlar
Soran+1 yılBen kuzenimi 12 yıldır seviyorum onu bir keresinde bu konu açıldı ben dedim ki hiç sevgilim olmadı ben öyle şeyler yapmam dedim dedim oda dediki bende yapmam bir çocuk teklif etmiş annesine söylemiş annesi gidip çocuğun annesiyle tartışmış
- +1 yıl
Diğer yorumlarda herkes akraba evliliğinden olan çocuklarda sorun olduğundan bahsetmiş hemen evlendirdiler daha çocuk açılamadı
- +1 yıl
12 sene ne demek be
- +1 yıl
Kaç yaşındasın
Soran+1 yıl20 yasimizdayiz
Soran+1 yılKızı istemeye gelmişler ama istememiş kimseyi üniversite okuyor açıktan bende üniversite okuduğum için hemen evlenmek istemiyorum önce üni bitsin iş bulayım sonra evlenmek istiyorum ev geçindirmek var çünkü
- +1 yıl
8 yaşında mı aşık oldun?
Soran+1 yıl@R0162a neden trolim ki
- +1 yıl
8 yaşında aşık olmuş olman lazım
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Gözünü kızla mı açtın 8 yaşında hoşlanmak ne demek nasıl biliyorsunuz ben mi garibim
Soran+1 yılKüçükken bı büyüğüme dedim oda dedi küçüksün sana öyle gelmiştir ama ben onu hiç unutamadım hep onu düşünüyordum o beni sevmese benim için herşey biter o benim hayatım hayallerim yaşama sebebim ben çok zor şeyler yaşadım hep kötü şeyler geldi başıma ama ben gelecekte onunla mutlu olacağım diye dayandım o benim hayatımın temelleri o olmazsa hayatım yerle bir olur
- +1 yıl
Abartma takıntı haline getirmişsin kızı resmen çok sağlıksız bir ilişki şekli
Soran+1 yılEn çok sevdiğin kişi seni sevmese ne hissedersin mesela annen veya baban seni hiç sevmiyor nasıl hissederdin benim hayattaki en büyük isteğim onunla evlenmek gerisi benim için önemsiz mutsuz olduktan sonra dünya senin olsun ne yapacaksın ki
İçimdeki aşk çok zarar veriyor bana
O beni sevmeyince ne yarar bana
Aşkımı anlatacak bir kelime olsa
Hemen gelip söylemez miyim sana- +1 yıl
Hiç yaşamamışım gibi kız bilmiyor bile belki çok değil ama 8 aydan sonra sevilmedim ben 3 gün zırladım 2-3 ay onu düşünmeden duramadım sonra dedim ne yapak ölelim mi geçti bitti bana aşkım zarar veriyor diyosun mutluluk 1 insanda değildir hem ama şu anda ne desem boş sana umarım olur ve sen kızın kölesi değil sevgilisi olursun
Soran+1 yılBen normalde de hiç birşeyi unutamam hafızam çok güçlü 3 yaşımı bile hatırlarım çok iyi bir şekilde evin duvar rengini bile onu unutmak imkansız gibi
+1 yılseni sevmek zorunda DE ĞİL
136 Yorumla
Soran+1 yılBen zorunda demiyorum açılsam mı diyorum zorla sevdiremessin zaten sadece kendinden uzaklaştırırsın
- +1 yıl
Açılma daha da mahvedersin zaten anlamış senin onu sevdiğini
Soran+1 yılDaha ne kadar kötü olabilir
- +1 yıl
öyle deme belli olmax
Soran+1 yılKalbim çok Kırık içim de çok b*ktan bir his var nefesim daraliyor bunun ne kadar kötü bir his olduğunu biliyormusun
Soran+1 yılBeni sevmeme ihtimali yüzünden hepsi ya bide sevmediğini söylerse ya da bıri ile evlenirse ne yaparım offfff ne offf
- +1 yıl
Sakin ol ya kıyamamm
Soran+1 yılİntihar eden cehennemlik olmasaydı direk itiraf ederdim beni sevmediğini söyler söylemez kendime kiyardim
- +1 yıl
saçmalama sakin ol sen yeter ki hem ona hem de kendine zarar verme zaten öyle yaparsan bu aşk değil sapkınlık olur
Soran+1 yılZarar veremem ki ona onun saçının teline zarar gelmesine izin vermem kendime zarar verirdim ama günah
- +1 yıl
en azından hala sağlıklı düşünebiliyorsun şükür
Soran+1 yılNeden düşünemiyim
- +1 yıl
Bilmem yani öyle
Soran+1 yılBu kadar severken sevilmemek haksızlık değil mi
- +1 yıl
biraz ama onu suçlamamalısın bu onun elinde olan birşey değil ki
Soran+1 yılBiliyorum
Soran+1 yılOnun düşünmemek için ne yapmalıyım çalıştım olmadı resim yaptım olmadı ne yapsam olmuyor oyun oynuyorum aklımda hala hiç bir şey bulamadım
- +1 yıl
Sevdiğin aktivitelere yönel ve sana onu hatırlatacak tüüüüüm şeyleri kaldır aklına ne geliyosa
Ve iradeli ol unutucammm de kararlılıkla ve sabret ve iste
Gerçekten iste
Sevdiğin zevkli aktivitelere yönel arkadaşlarla falan takıl ama iradeli ol çıktığın yolun yarısında bırakma o zaman dahaok acı çekersin
Soran+1 yılHer sene görüyorum hatta bu sene daha çok görebilirim
Soran+1 yılBelki de seviyordur
Soran+1 yılNe kaybederim ki mutlugumdan başka hayallerimden başka ne kaybederim
- +1 yıl
kaybedecek birşeyin yoksa söyle o zaman ne diyebilirm ki
Soran+1 yılKendimi sevdiremezmiyim onun istediği gibi biri olsam olmazmı
- +1 yıl
Olsan bile gönül bu yani olmayınca olmuyor istersen kusursuz ol ama olmayınca olmaz
Soran+1 yılBelki sever belki bende mutlu olmayı hak eden bir insanım ben belki hayat bu sefer banada gülecek belki acilarimin dinecegi ve mutlu olacağım günler bekliyordur beni olamaz mı hayaller gerçek olamaz mı hayaller insanları hep kandırmı yoksa hayaller fareli köyün kavalcisimi bizi peşinden sürükleyip kötü bir sona mı götürüyor bilseydim bu kadar acı çekeceğimi hep bebek kalırdım mutlu ve şımarık bir bebek kötünün ne olduğunu bilmeyen masum bir bebek
- +1 yıl
Sen son şansını dene olmazsa artık kendi hayatına devam etmek zorundasın çünkü o hayatına başkalarıyla mutlu mutlu devam edecek sen de mutlu olmak zorundasın ama şansın tutarsa hayatına onunla devam edersin o başka
Soran+1 yılTutmaz ki benim şansım sana anlatayım küçük şanslı insanım her düşük olasılık beni buluyor kötü de olsa iyi de olsa bana tutar tutmama olasılığı da düşük oluyor böylece gidip bu yönümü kullansam piyango da bu sefer de şanssız olma olasılığım düşük diye şanssız olurum işte kazansamda kaybeden taraf olamami sağlayan bir şansım var olasılıklar bana düşman olmuş şans yanımda ama olasılıklar onunda oyuna getiriyor
- +1 yıl
Sen her olumsuzluk karşısında yine de olumlu olucaksın böyle yaparsam ben de karamsar olurum karşımdaki olunsuzluklara hep böyle negatif yaklaşsaydım ohooo
- +1 yıl
küçücük engelde yılıyosun
- +1 yıl
insanlar ne dertlerle upraşıyo da yılmıyo
Soran+1 yılNe yapabilirim hepiniz sevmiyor diyorsunuz benimde içim kararıyor ve gerçekler içimdeki karanlıkla ortaya cikiyor
- +1 yıl
Sen takma yine de
Soran+1 yıltamam dram yapmamaya calişcam
- +1 yıl
güçlü durursan gerisi helir
Soran+1 yılİnşallah gelir yardımların için teşekkür ederim umarım mutlu olursun
- +1 yıl
Rica ederim umarım sen de çok mutlu olursun
+1 yılciddi dusuneceksen acıl yok diyorsan uzak dur
13 Yorumla
Soran+1 yılCiddi düşünüyorum üni bitsin direk istemeye gideriz oda beni seviyorsa
- +1 yıl
o zman hayırlısı olsun kardesim :)
Soran+1 yılİnşallah
kuzenine aşık olmamalısın bunu unutttt
229 Yorumla
Soran+1 yılÇok geç oldum bile 12 sene önce
Soran+1 yılHangi silahla ölüyor
Soran+1 yılSaygın için teşekkür ederim 8 yaşımdayım
Soran+1 yılBilmiyor belli etmeye çalıştım ama anlamadı herhalde
Soran+1 yılAile için durum normal
Soran+1 yılÇünkü amcamda yengeme aşık olmuş başta istememiş ama sonra ikna olmuş
+1 yılBelki sevdiği biri vardır.
118 Yorumla
Soran+1 yılSevdiği bıri olduğu için mi böyle davranıyor diyorsun
- +1 yıl
uzmek istemem ama bence öyle
Soran+1 yılHayır ben onu tanıyorum öyle bir şey olsaydı anlardım fark ederdim ama bir tek bana böyle davranıyor başkada değişik bir şey görmedim
- +1 yıl
ailesinden çekiniyordur belki de
Soran+1 yılSevdiği bıri olduğu için mi ailesinden çekiniyor yok ya doktorluk okuyor dersten başka bir şeyle uğraşacak zamanı yok onun bu sene olamaz önceden olsaydı da önceden garip davranırdı bu sene böyle davranmaya başladı
- +1 yıl
hayır senin ilginden dolayı çekimiyordur ailesine karşı. Ne de olsa kuzensiniz
Soran+1 yılNeden ailesinden cekinsin ki ailesi çok büyük bir tepki göstermez ona hiç göstermezler sadece bana karşı daha farklı davranırlar çok kizmazlar banada sadece artık mesafe koyarlar onla arama
- +1 yıl
tepkilerinin nasıl olacagini nerden bilsin kız.
Soran+1 yılYani beni sevmiyordur peki onu etkileyebilirmiyim
- +1 yıl
evet tbiki. Hoşuna gidecek şeyleri ogren ona yakin olan birinden
Soran+1 yılMesela yakın olan kimden öğrenebilirim ki hemen yetistirmeyecek
- +1 yıl
Senin tanıdıgın biri olabilir. Ayrica ona da yakin olan
Soran+1 yılÖyle biri yok ki arkadaşlarını tanımıyorum ki tanisam sormuştum zaten
- +1 yıl
Baska kuzenin yok mu senin onlara sor.
Soran+1 yılNe diyeceğim kardeşine aşığım mı diyim oda 1 saniyede tüm dünyaya yaysin onun kardeşleri hemen söyler diğer kuzenler de benim kadar tanıyor ama onun bir arkadaşı var tanıdığım şimdi hatırladım ama aramız pek iyi değil neyse sorsam direk söyler başka türlü öğrenemez miyim ya
- +1 yıl
Annesi seni seviyosa onda yardim al bence.
Soran+1 yılAnnesine soyliyeyim mi yani sonra bana kızmasın neden anneme söyledin diye yoksa annesi beni kendi oğlu gibi sever hatta oğlum felan der
- +1 yıl
Söyle bence. Ne kaybedersen sevmiyosada ogrenmis olursun en azndan
+1 yılkız istemez tabi kuzenisin sen
13 Yorumla
Soran+1 yılAnne babasıda kuzen normal karşılıyoruz ikimizde
- +1 yıl
karşılasanız bile birlikte büyümüşsünüz bende olsam sıcak bakmam
Soran+1 yıltamam
Gizli Üye(25-29)+1 yılYıl 2017 olmuş ama endogami normal kabul ediliyor. Sonra ülkenin iq ortalaması neden 88 dersiniz.
35 Yorumla
Soran+1 yılİşte hep senin gibi cahiller den bakış açını büyüt denildiğinde senin gibiler sadece bakış açısını daha küçük bir bakış açısıyla değiştiriyor yazık
Cevap sahibi+1 yılGen havuzunun amına' koyuyorsunuz. Bari çocuk yapmayın. Kimse sizin salaklığınız yüzünden zor bir hayat yaşamayı haketmiyor.
Soran+1 yılAllah hayırlısı nasılsa öyle bir çocuk versin diyorum ben severim Allah'ın uygun gördüğü ve verdiği çocuğu ben her haliyle severim
Cevap sahibi+1 yılTam da ortadoğu çöplüğüne yakışan bir düşünce.
Soran+1 yılKomiksin Ortadoğu çöplük mü sence kendi ülkenin %15 ini çöplük görüyorsan millet ne görüyordur
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılseviyorsan git konuş
13 Yorumla
Soran+1 yılYanına gidip konuşayım dimi
- +1 yıl
Evet ama üstüne gitme ve üsteleme bak onun da bı hayatı belki sevdiği vardır sen ben seni beğeniyorum de hoşlanıyorum de ölüyorum bitiyorum gibisinden konuşursan soğur cepte bilir itici gelirsin.
Soran+1 yıltamam zaten üstüne gitmeyi düşünmüyorum sadece aşık olduğumu söylemek istiyorum
gidince et yüz yuze
12 Yorumla
Soran+1 yılWp den olmaz dimi
Gizli Üye(25-29)+1 yılAkraba evliliğinde sorun görmüyorum hatta daha zevkli geliyor bana
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAkrabalar sikil*mek için vardır
Soran+1 yılHit sapıkça görüşlerini başka yerde yap
ilgincmis
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılEvlen
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah evleniriz
+1 yılsapıkça bir durum
17 Yorumla
Soran+1 yılNeden sevmek sapıklık mı