Kuzenime çok aşığım ne yapmalıyım?

Kuzenime çok aşığım aynı şehirde değiliz ama telefonla mesajlasiyorduk bana cevap vememeye başladı neden böyle yapıyorsun dedim konuşmak istemiyorum ben mesaj atmaya devam edince engel attı bir süre sonra kaldırdı onunla ilgilendiğimi değer verdiğimi göstermeye çalıştım ama hiç mesaj atmadı sonra ne kadar çok yazıyorsun rahatsız oluyorum yazma dedi bir daha engel attı aslında küçükken beraber baya iyi vakit gecirirdik ben ona değer verirdim oda bana annem le yengem sizi evlendiricez felan diyorlardı eskiden bende mutlu oluyordum ama belli etmemeye çalışıyordum bu yaz ise soğuk davranmaya başladı tam açılmak isterken onu çok seviyorum kendi canımdan çok seviyorum onu bir kaç gün sonra onun yaşadığı şehre gidicem iki sayfa yazı yazdım ona vermeyi düşünüyorum ama ailesine söylerse diye korkuyorum ailesi bir şey demez konuyu kapatırlar ama yengemin en sevdiği yigeniyim ya artık akrabalarım beni sevmezse aslında onun aileside akraba evliliği babası annesini çok seviyormuş istemeye gitmişler annesi kabul etmemiş babasida her gün mektup gonderiyormus sonunda kabul etmiş evlenmişler şimdi çok mutlular birbirini çok seviyorlar kuzenime açılsam mı
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşın telden grup kurdum ikimizi ekleyip arkadaşımı sildim aşkımı burdan itiraf etsem mı yoksa gidince mi etsem
Güncellemeler
+1 yıl
Yarın onun yaşadığı şehre gidicem onun için yazdığım yazıları vereyim mi?
Kuzenime çok aşığım ne yapmalıyım?