Sevdigim cocugun beni sevdigini dusunuyorum birkac arkadasimda oyle dudunuyor fakat o baska arkadasimla cikmaya basladı?

Simdi biz birkac arkadas aksam ustu toplanir dogruluk cesaretlik filan oynarız onun hep bana baktigini hisediyordum diger arkadaslarimda bunu farketi sonra hicbir kiza bu tarz sorular sormamisti ornegin erkek arkadasin var mı defi yok dedim evlenmeyi erkenmi gec mi dusunuyosun hicbirzaman dedim erkek arkadasin yok evlenmeyi dusunmuyosun sanki erkeklerden tiskiniyosun dedi evet gibi bisey dedim sordugu sorular hep bu tarzdı bence onun bana soru sorması gerekince cok seviniuodu yine dogruluk cesaretlik oynarken bizim aramizda en cok sevdigin kisi kiz erkek olabilir yani ila ask değil ne yatilarsa soylemdi erkek birine arkadaslik anlaminda olumsuz demid bas harfini sonra icinden bir harf soyle dediler a dedi simdi ciktigi kiz a harfi yok benim var ama bircok kisi de de var simdi ciktigi kiz ona hep birilerine onu sevdigini soyleti mesajla cok sevdigini filan yazdı hep pesinden cok kosturtu hata birine onunla cikarmi diye sordurtu yani kendi dememis soran kisi demis gibi o da olsuz demis simdi ciktigi kiz arkadaslardan bazilarina ad vererek ben haric beni sormamis cok samimisin demis o da merak etme onlar benim arkadaslarim demis bir gun gece saat 1 de bana cok baktigini bana karsi birsey hisedip hisetmedigini sormus cevap vermeden iyi geceler demis ama mesaji gorup gormeden iyi geceler dedigini bilmiyoruz sonra saat 5 gibi bos belez seyler sorma demis yani banada digerleri gibi arkadasim diyebilirdi neyse heo birkac kisi benimle ilgilendigini dusunuyo ciktigi kiz bile cikmadan black baktigini fark etmis vee simdi ben 1 haftadir tatildeyim ve biraz once cikmaya baslamislar nasil oldu dedim bir deniyelim demisler simdi bana yardim edin ben cok kotuyum su an beni seviyosa onunla niye cikiyo bence seven boyle yapmaz siz ne dusunuyosunuz simdi ciktigi kizi sevmiyodu ama uzagim da onlardan yardiiimmm
Sevdigim cocugun beni sevdigini dusunuyorum birkac arkadasimda oyle dudunuyor fakat o baska arkadasimla cikmaya basladı?