Sevdiğim kız evlendi birde kızı olduğunu askerde öğrendim kaç kere intihar etmeyi düşündüm?

kafama sıkmayı denedim tüfeği dayadım ama elim varmadı bu can bana emanet olduğu sürekli aklımdaydı yapamadım. deliler gibi seviyorum benim gücüm bitti sırf bu yüzden uzmanlığa gidiyorum. sırf bu yüzden tekrar asker olacam hayırlısıyla tabikide. ben yapamıyorum artık sadece bir hayali seviyorum. onun hayali hep karşımda en küçük Gamsız bir zamanım bile yok ne yapacağımı bilemiyorum onsuz bir hayatsa savaşçı olmayı düşünüyorum ama o kadar zayıfım ki kimseyle konuşmuyorum. hayata küstüm herkes beni güçlü sanıyor eskiden öyleydi o kız gidip evlendikten hatta bana kızının resmini askerdeyken bana yolladıktan sonra benim için hayat bitti olmuyor çok yaralıyım. herkesten uzağım herkes bana derdimi soruyor ama ben susuyorum anlatamıyorum ben yaşayan bir ölüymüşüm. çok fena bir derdim olduğunu hissediyorlar ve söylüyorlar soruyorlar ama kimseye bir şey demiyorum ama sessiz birşekilde ölüm döşeğinde hissediyorum kendimi. Günden güne eriyip gidiyorum hayata bakış açım yok çok kötü durumdayım
Sevdiğim kız evlendi birde kızı olduğunu askerde öğrendim kaç kere intihar etmeyi düşündüm?