Resmen şey demek istiyo bence sen yoklen başka bir kız beni tahrik edebiliyo ben malım çünkü gözümğ alamıyorum sonra ona baktığımda onunla yatmam lazım çünkü içimde öyle bir arzu geliyo ve durduramıyprık eğer onunla yataraam kusura bakma istemeden oluyo demek istemiş
al bak bende aynisini diyorum sabahtandir onun tartismasini yapiyoruz bana kizoyor ben sana ne demek istiyorum sen ne anliyorsun. hatta dedim 100 kiza gostersem hepsi ayni anlami cikartir yok dedi. goster o zaman
Salak o o zaman eğer sevgilisi olduğu halde başka kızlara o gözle bakıyo hadi diyelim baktı yahrik oluyo hadi diyelim o da oldu ki olmaması lazım yatmak bedir ya malak mı var karşında o zaman sen de deki minibüste otururken bir adamın şeyi sürekli bana değdi koluma değdi o ayaktaydı öok tahrik oldum ama napıyım durduramıyorum yatarsam sorun etmezsin de o zaman sen de mal mı bu ayrıl bence bundan
Bence seni yola getirmeye çalışıyor gibi de sanki hani başka kızlarla yapmayayım sen yap benimle gibisinden gözünü korkutmak için sen ver diye başkalarından tahrik işine falan giriyo bence
Ne demek kendimi tutamam ya tecavüz mü edicek sana, ya da gidicek başka kızla beraber olucak, bu erkekler iyi alıştılar bahane bularak zorla birlikte olmaya
Bakmış gel yiyişelim demiosun oda başka biri ile fırsatım olsa yapmam diyor hatayı fırsata çevirmeye çalışıyor ve seni alttan mesajlar vererek ikna etmeye çalışıyor.
istemiyorum ama soyluyor hep ona utaniyorim yapamam diyorum hep anlatmaya calisiyor. ve utanman gecsin diye anlatiyorum diyo. ya ben utanmam gecsin istemiyorum halla halla
En İyi Cevaplar