artık karşıma alıp '' yeter ulan bıktım senin bu halinden '' diyesim var gerçekten
Kızlarda özgüven eksikliği ve çekingenlik...
artık karşıma alıp '' yeter ulan bıktım senin bu halinden '' diyesim var gerçekten
özgüven eksikliğinin bir nedeni vardır mesela görünüşü hakkında kendine güvenmyordur bir kusurunu sana söylediğinde örneğin keşke saçımı kestirmeseydim yakışmadı iğrenç oldu falan dediğinde yo bence yüzün güzel çokta güzel olmuş gibi şeyler söylersen kendine güvenir ama doğruyu söyle yalanda atma kısacası kendine güvenmediği zamanlarda ona yardımcı ol
boyu kısa diye takıntı yapıyosa one söyleki sen çok tatlısın hoşsun uzun boylu olanlar çok mu güzel sanki boyla güzellik ayrı şeyler ben seni böyle seviyorum önemli olan bu falan de
el-yesa boyun kaç cm ?
Boga burcuysa yandin :))
Arap ati gibi sonradan acilir bidahada susturamazsin :)
Emin olmak beklemek ister... Kendini kucuk dusurmek istemez naza ceker :)
Kusaca cok isin var allah kolylik versin :)
Zaman gecirin bol boll sen onun yaninda kasma cok rahat ol ki o da cokk rahat olsun
Aslaaaa :) hic ugrasipta yorma kendini
Ben boga burcuyum benden iyi bilemezsin :)
Bogadan sadik bogadan anlayisli fedakar cekici seytan tuylu bulamazdin kacirma :)
Susturmaya ugrasma dedim saskin :)
Dedim ya kizin yaninda rahat ol kasma
Bol bol zaman gecirin
Guzel seyler soyle sevgini hep dile getir
Arada atar yap trip at biraz ugrassin barismak icin
Uc bes gunde degisecek degil ya yahuuuu:)
Hakliysa susmaz ama bosada konusmaz merak etme :)
Cevap
2Cevap
olabilir buda onun kişiği.Egosonu tatmin et galiba biraz asosyal onu sosyalleştir bakımlı olmasını sağla filan
Zamanla üstünden atar bu nu.Zaman ilaçtır çekinlikten.
bekle sen biraz zaman gecsin ondaki özguveni başkada bulamazsın))
boğa burcun da özgüven yok ha :D sen daha gerçek yüzünü görmemişsin:D:D
:) katiliorummmmmm
arkadaşlarının yanında onun olumlu yönlerini öv
Ben olsam kabak çiçeği gibi açardım kendisini :D
Sosyalleştir onu
Tamam işte biraz gezdir kendi çevrendeki insanlarla tanıştır konuştur zamanla açılacaktır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar