İlk defa yaptım?

İki hafta felan önceydi galiba Arkadaşlar ya ne biliyim böyle hiç istediğim bir şey yaptım ben yani hem 19 yaşındayım yani çok gunahliydi yani utanıyorum ve birazcık da pişmanım hayatimda ilk defa alkol kullandım hoslandigim arkadaşımla yemeye çıktık o 30 yaşında hayatımda ilk defa alkol kullandım ve dolayısıyla ilk defa yaşadım o malum olayı sabah uyandığımda anladım zaten onun evine bı daha nasıl. Giderim nasıl bakarım yüzüne çok aşığım ona ama onunla bundan sonra nasıl yüzüne bakarım çok seviyorum ama onu genede bu ilişkiden sonra ben ona aşığım duygularımı da söylüycem ama işte o İngiliz ve dini farklı diye bunlar ona normal gelebilir neyse de ben onun yüzüne nasıl baslicam ya yardım edin bana
Güncellemeler
+1 yıl
Sapik sapik şeyler yazmayın artık yani ileriye gitmedik ilk defa yaşanan böyle
utanç verici saçma bı olayı ben kendime yyakistirmaiyorum anlatırken kırk takla attım burda. Horlayici şeyler yazmayın ilk defa yaptım dediysem de bozulmadim yani ileriye gitmedik ama asla kendime yakistirmaiyorum böyle şeyleri nasıl yaptığımi hiç bilmiyorum siz hemen ilerisini düşünüyorsunuz o kadar basit değilim o kadar kolay değil bu işler
İlk defa yaptım?