Şu üç günlük dünyayı bir biz yaşayamadık. Etraftaki her insan bir şekilde seviliyor. Ulan çorabın bile eşi var bir benim yok. Yillardir tek tabanca. Tek yalnızca tek. Yalnizligi adamdan saymazsak 1 im ben sadece 1.
Bu zamana kadar b*k gibi yaşadık. Bu zamandan sonra da bir şey beklemiyorum. Bu dünyadaki adaletin de ruhuna fatiha okuyorum.
Buradan Can Yücel'e sesleniyorum. O şiiri okuduğum güne lanet ediyorum. Anladim ki hepsi yalanmış hiçbir zaman 😤😤😤😤SEVDIGIM KADAR SEVILMEYECEGIM.😤😤😤😤
😭😭HİCBİR ZAMAN SEVDİĞİM KADAR SEVİLMEYECEK MİYİM😦😦?
Seni seven birisi illaki çıkacaktır. O sevgi duygusunu hissettiğinde asla o duygudan ayrılmak istemeyeceksin. Ayrıldığın zaman ise bu yalnızlıktan daha kötü bir psikolojik çöküntü yaşayacaksın. O gün geldiğinde o duygudan mahrum etme kendini çünkü seni hayatta güçlü kılacak şeylerden biri. :-D
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bilmiyorum. Birinin beni gerçekten sevecek olmasını düşünmek imkansızı hayal etmek gibi geliyor.
Seni senin gibi seveni beklersen daha cok beklersin bosver sen sevmene bak sevgi güzel duygu sen sev karsılıksız çıkarsız elbet birgun biride buna karsilik verir 1 olmaz 2 olmaz 3 ya da 5 olmaz belki uzun surer ama deger. Ben öyle umuyorum en azından bu ihtimale güvenmek insanı rahatlatıyor
1
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dediklerin kulağa hoş geliyor fakat 1 2 5 o zaman da adin y a v ş a k oluyor. Ne b*k yesem yolun sonu çıkmaz.
Yavsaklık algisi insanlarin bir garip ama genel olarak algilanan bence yani birbiri ardina sevmek diyelim yani biriyle birliktesin ayrildin 2 gun sonra baska biriyle olayi yavsaklik bana gore sen guzel seversen gercekten seversen o zaten 2 gun degil 2 ay 2 yil sonra anca baska biriyle olabilirsin. Bu sekilde zaman akar gider eninde sonundada biri gelir bence
Niye yanlis anlasilmaktan bu kadar korkuyorsun ki? Bosver milleti anca konusur dururlar Bakabilirsin hos bulduysan hos kizmista diyebilirsin? Daha sonradan belki konusur ve ilerletirsiniz o zamanda hayal kurubilor ve bir iliskiye baslayabilirsin
Şu zamana kadar ögrendigim bisi varsa oda korkmadan cesur olmak yara alsanda husranda olsa sonu korkmadan bisileri yasamak ve gercekten sen neyi dusunursen onu cekiosun buda tecrubeyle sabittir uygulamak cok zor insan beyni en kotuyu dusunmeye programlanmis en azindan benimki ya da seninki ama husranlari dusunmemeye calis
Ben bunu asla yapmam. Kimseyle konuşmam buradan her şeyimi anlatmam. Sadece genel üstünden geçerim. Burada anlattiklarimdan da beni abaza bilme. Dedigim gibi onlardan değilim. Hickimseyim.
En İyi Cevaplar