Enrique Iglesias ile nasıl evlenebilirim? Ciddiyim ben çok. 23 yaşındayım bu adama 10 yaşımdan beri aşığım ona olan aşkımdan başkasıyla bile çıkamadım o ise sevgilisi Anna'yı hala bırakmadı. Onu bıraksa sana mı koşacak diyorsunuz ama belki bir umut işte. Hayranlarından falan her şeyden kıskanıyorum nasıl onunla tanışıp kendime aşık edebilirim? Bütün Türkiye konserlerine gittim ama konuşamadım dokunamadım bile sahneye atlayacaktım engel oldular ya. Instagram, Twitter, Facebook her yerden mesajlar yazdım ama görmedi eklemedi bile beni. Ne yapmalıyım sizce sesimi duyurmak için? Hastalık bu tedavi ol diye çok yalvardı ailem, arkadaşlarım herkes ama yapamıyorum hastalık değil aşk bu aşk ondan başkasıyla da yapamam biliyorum. 10 yaşımdan beri ilk ve tek aşkım... Böyle platonik karşılıksız sevmek çook zor. :(
Ablacım, seninki sevgi değil ki. :))) Nasıl sevdin meselâ, anlatsana? Sadece dış görünüşü derdin. Sırf sana göre çok yakışıklı geldiği için, tipi için evlenmek istiyorsun. Belki sesini seviyorsun, şöhretini, ama hiçbirisi olmamalı işte. Öyle şeylerle aşk, sevgi olmaz. Takmışsın bir kalmış öyle, düzelmen dileğiyle.
*komik. Ayrıca gariban insanların resimleriyle neden böyle dalga geçerler anlamam. Resimdekide bir Allah kulu, biz de öyleyiz. Böyle insanları nete düşürüp madara edenlere çok kızıyorum.
Böyle insanları diyerek sende aynı muameleyi yaptın onu nasıl yapalım? :D Bakımsız herkes gözümde çirkindir. Kaşlarını almıyorsa bu benim değil onun problemidir. Bu kadar gerilecek bir şey yok sakin olmayı dene.
Bende Ariana Grande ile evlenmek isterim ama kismetimiz kimse ona talim edicez mecbur 😂
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Beni de ona benzetirler ama ben ona benzetilmekten hoşlanmam çünkü bana o kız çirkin geliyor niyeyse. :/ Ben Enrique dışında kimseyle evlenemem kolay kolay ama sana başarılar ve kolaylıklar diliyorum.
Ahh yavrum bende küçükken Zayn Malik le evlenmek isterdim jdjdjdjjd
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya siz dalga geçiyorsunuz ama ben küçük değilim 23 yaşındayım, ODTÜ'de fizik okuyorum fizik öğretmeni olacağım. Bu da kendimce yaşadığım bir aşk bilmem anlatabiliyor muyum?
10 sene sürer mi bir hayranlık :( Kaç kişiyle çıkmayı denedim ama olmadı... Güzel sayılabilecek, düzgün fizikli bir kızım ama kimseyle olamıyorum işte. :(
gerçekler hep kötü zaten. güzel olan bir gerçek mi var? eğer gerçekler güzel olsaydı o kadar masum insan savaşlarda ölmezdi, biz de sürekli şehit vermezdik örneğin...
En İyi Cevaplar