20 yaşındayım-.- öyle çirkin asosyal bir kız falan da değilim ama çevremdeki bütün erkeklere soğuk davranıyorum kendimden uzaklaştırmak için hiçkimseye en ufak bir ilgi bile duymuyorum. millet şarkıcılara, film yıldızlarına aşık oluyor, ben de öyle olmuş olabilirim herhalde diye düşünüyorum ama, bu bir hayal ürünü üstelik çizgi karakter! abartıyorsun demeyin lütfen sürekli aklımda delirdim galiba Arkadaşlar durum zaten anormal farkındayım ama siz de çok yüklenmeyin lütfen rica ediyorum :(
Ben anime karakterine aşık oldum. Ne yapacağım şimdi ben ya?
Ya karekteri sevmek vb normalde , bu kadarı aşırılık gini normal değil ama yinende olabilir. Yani mesela bende bir aralar ' Tanya Von Degurechaff ' adlı şirinmi şirin bir loliye kafayı çok taktmıştım. normalde pek anime izlemem ama birden bire o şirinliği , şeytanlığı , manyaklığını çok sever oldum. Sahi sence karekter nasıl?
sen de sinir ettin beni küçümsüyo sonra da cevap vermiyo bak cevap ver sana 28282828828282727283 satır zoroyu övücem zoro muhteşemdir zoro mükemmeldir zoro kusursuzdur
Ben de bir anime karakterine aşık oldum hem de öyle böyle değil çocuğu görünce ne yapacağımı şaşırıyorum her gün her saniye onu düşünüyorum her zaman ve her zaman 7/24 onu düşünüyorum ona bayılıyorum onun her şeyi bana mükemmel geliyor gün boyu sürekli onun fotoğraflarına bakıp videolarını izleyip onu öpüyorum sürekli onunla shiplenen animelerden nefret ediyorum özellikle momo dan nefret ediyorum o kızı görünce onu öldürmek istiyorum o derece çok nefret ediyorum benim aşık olduğum anime ise todoroki shoto todoroki shoto sadece beni sevsin istiyorum ona bayılıyorum ona aşığım ben todoroki shoto'nun her şeyine aşığım todoroki'nin her şeyine bayılıyorum sanırım ikimizde bir anime aşığız değil mi ama sanırım benimki fazla kaçıyor
abi ben de böyleyim cidden armine aşırı fazla aşığım ve onu annie'yle shipliyorlar kızı görünce direkt sövmeye başlıyorum ondan nefret ediyorum ekranı kıracağım yakında
Bende aynı şekilde dekuya kafayı takmış durumdayım kafamın içinden çıkmıyor ve onu düşündükçe daha çok kafayı yiyorum sanki ona ulaşamadıkça onu hissedemeyince ona daha çok asık ölüyorum daha çok istiyorum daha pranoyak ölüyorum sanki normal değil ama normal olmak kimin umrunda
Ben bunu normal buluyorum (çokda normal bulmuyorum açıkcası) çünkü istediğin erkek modelinin yani yakışıklılık, cesurluk, zeki, beceri gibi vs özellikleri o çizgi film karakterinden pardon anime karekterinde bulduğun için olabilir. Tabii bence
Zaten sana mükemmel gelecek bi erkeğin fictional olması gerçek bi insan olmasından çok daha olası olduğundan gerçek olmayanlara kafayı takıyoruz hep ben de aotta erene erwine falan zaten hepsi mükemmel de jeana gerçek anlamda taktım namsbsksn sonumuz hayırlı olsun ya tam benim type nabacan
Bende aynı durumdayım my hero academia dan shinsou hiroshi ye aşık oldum ama böyle izlerken sesini falan duyunca tüylerim diken diken oluyor ya da heyecanlanıyorum falan sadece gerçekten var olmadığını kendime söylüyorum sonra aman nolcak oluyor gerçekte etkenlerin hepsi dünya ahiret bacimdir demis gibiyim yeminle.
Ya varya ben erkek anime karakterleri kıskanıyorum çünkü kılsızlar daha ne kadar basit olabilir ki kılsız yaa ben kız olsaydım kesinlikle midoriya (deku) ya aşık olurdum. Arkadaş canlısı filan saysam bitmez yani anime karakterine aşık olmak efsaneee normall ama aşık olmazsan suç işlemiş olursun kim aşık olmazki
Küçükken bende aşık olmuştum. Geçen senelerde bir kez daha hoşlantı olmuştu. Olabilir. Anormal bir durum değil. En azından seni terk etmez sana kötü davranmaz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sonra kiz arkadaşın artiste ve birine hayran olunca kiskanilmaz mis neden? hayranlık baskaymis . Aşık oluyo kadınlar dupe düz. yanıda olsa bir saniye düşünmez terk ederler sevgilerini
arkadaşım zaten o sitedeki soruyu gördüm de aklıma buraya sormak geldi yazmaya üşendiğim bir kısmı da kopyala yapıştır yaptım😂başlarını ben yazdım farkındaysan bilip bilmeden konuşmasan keşke
Bende Attack on Titandan erene aşığım aşık olmak biraz zor bir kelime Onu tanıyalı 2 yıl oldu ve onu kafamdan çıkartamıyorum örneğin bi an varlığı gerçekten varmış hissediyorum zaten ise hiçi hissediyorum bunlar sende oluyor mu
( ben kızım ) işte sewim oldu dc de konuşuyoruz çk tatlı iyi birisi çok seviyorum onu yüzüde çook güzel ya dc de resmini ve adını shoto todoroki yapmış bende bilmiyodum ne olduğunu araştırınca shotoyu sevdim yani aşık olmak gibi sewimde onun gibi sayılır ztn çokta benziyolar çok şanslıyım :D
yani bir yorum okudum bende aynısını yaşadım mha karakteri shoto todoroki, bende nefret ediyorum momodan allahım zaten hem adı yüzünden nefret ediyorum, bide onları shipledikleri için yani napicaz bilmiyom
Bu çokta sıradışı bir şey değil bu bendede var. Gerçek hayattaki kimseye ilgi duymuyorum. Bi de son olarak şunu söyliycem. ONLAR KURGUSAL BİR KARAKTER DEĞİL ONLAR GERÇEK XD
Bende darling in the franxx animesindeki 002 ye aşık oldum 2 hafta falan atlatamadım ondan sonra anime izlemeyi 1 hafta bıraktım belki düzelirim diye hala onu seviyorum 😍😍
En İyi Cevaplar