Aşık olduğum kızı mahallenin serseri küfürbaz kavgacı keko çocuğu kaptı. Ben çok uğraşmama rağmen nasıl olur? Detayda herşey?

Ben normal nezaket sahibi kültürlü denebilecek bir gencim. Edebiyat mezunuyum. Aşık olduğum kız ise sarışın yeşil gözlü kibar nazik oldukça da güzel bir kız. Bir aydır kızla konuşuyorum herşey yolunda gidiyordu. Ama bir türlü ona sevdiğimi söylemedim. Planlamıştım herseyi iki gün sonra cafede ona açılacaktım. Sonra öğrendiğime göre mahallenin serseri küfürlü konuşan kıro keko çocuğu da bu kızdan hoşlanıyor. Gidip onu ayarlayacam manitam yapacam gibi kaba sözler sarfettiğini evimin camından duydum. Ben bu kız nasıl olsa bu tipte birini kabul etmez diye dert etmedim. Ertesi gün mesajlaşırken mesajlarıma geç cevap veriyordu. Cafede görüşmeye davet ettim kafaya koymuştum ona açılacaktım. Ama bana işinin olduğunu gelemeyeceğini söyledi. Tamam dedim. Neyse cafenin yakınlarından geçiyordum bir uğrayayım dedim balkonda bir masaya gectim. Bir 15 dakika sonra aşık olduğum kızı bizim kavgacı keko çocukla el ele cafeye girerken gördüm. Onlar aşağıda oturdular ben balkonda olduğumdan beni farketmediler bile. Beynimden vurulmuşa döndüm ama bir 15 dakika izledim onları gözlerime inanamadım. Benim masal prensesim bunun ellerini tutuyor öpüyor kokluyor aşkım diyor. Hemen oradan ayrılayım dedim yanlarından geçtim kız bana baktı selam bile vermedi. Ağlamak üzereydim evde bir baktım telefonuma mesaj gelmiş prensesimden. Sevgilim başka hiçbir erkekle görüşmemi istemiyor. O yüzden bir daha mesaj atma diyor. Face instagram her yerden silmiş beni. Biz o kadar ince eleyip sık dokuyalım kızı etkileyelim diye 1 ay uğraşalım elin küfürbaz yere tüküren önüne gelene sataşan çocuğu benim masal prensesi kadar kibar ve güzel kızını tek seferde tavlasın. Ne yaptı büyü mü var anlamadım. Bildiğim tek şey var kafayı yicem.
Aşık olduğum kızı mahallenin serseri küfürbaz kavgacı keko çocuğu kaptı. Ben çok uğraşmama rağmen nasıl olur? Detayda herşey?