Sabah sabah esim mi ben mi? hakliyim?

biz 4 yillk evliyiz oglum 2 yaşında ve yaramaz oldukça simarik kayınvalidemlerle yaşıyoruz çocuğu o bakio saolsun dün aksam işten geldim yemeğimi tepsiye koydum küçük oglumda dondurma istedi onunda dondurmasını verdimki rahat yemek yiyim ama o ben odaya gectim dondurmayi esime bırakıp yanima geldi önce ekmek banip salata yiyodu karismadim sonra doydu heralde suyunu icirdm fakat birden catali istedi kendini nasıl vuruo yere bnde vermedim bagirdim ona dur bu sefer tabaklarda ne varsa elinin içine aldı ve fırlatmaya başladı boş bulundum itikledim kafasi duvara vurdu üzüldüm ki anlayınca esim o anki sinirle sacimi tuttu neyapiyosun sen deyip birakti hiç öyle biri değil normalde bnde kizdim agladim tabi annesi babası gelip çocuğu aldılar zaten yorulmusum bide evde huzursuz olunca neyse tv izlim unutayim dedim aldim dondurmami tam yicem esim ben yemem zaten falan diye gülüyor nasıl sinir oldum senle konusmuyorum dedim yok cocuga bise olsa ne yapcaktin bu 3 oldu falan dedi özür diledi sariliyo falan sonra gittim balkona yattim geldi sen öyle bise yapmazsan olmazdi uzatma gel yatağa diyo sirnasio bu arada bnde git istemiyorum falan dedim sizce haklimiyim?
Sabah sabah esim mi ben mi? hakliyim?