Erkek arkadasim bana vuruyor ne yapmam lazim?

1 yildir birlikteyiz ve artik canim cicim aylarimiz bitti gecim derdi basladi 1 ay sonra sozumuz var ikimizde calisiyoruz uzerimizde cok sitres var bundan sebep belkide her gun kavga ediyoruz ve kavgalarin sonucu heo bagiris cagiris can yakma ve kapanis seklinde oluyor. Her kavgada ben daha da sinirlenicegimizi fark edip "ben gidiyorum sonra konusalim" diyip kalkiyorum. Ama o her seferinde bileklerimi sikarak gidemezsin otur diyor. Guclu bir kizim oyle bir cekmesiyle oturucak gibi de degilim. Kolumu birak gitmek istiyorum diyorum hayir diyo daha cok sıkıyo ben birak dedikce morartana kadar hayir kalicaksin otur dinliceksin beni nereye gidiyosun kopek miyim ben beni birakip gidemezsin gibi seyler soyluyor. Daha sonrasinda elimi birakmiyo canim aciyo diye bende tirnaklarimi koluna boynuna veya gogusune batiriyorum. Canimi yakarsan canini yakarim birak elimi diyorum. Sonra bu olaylarin birinde yeter lan sinir krizi gecirtme bana diye elini kaldirim vurdu bir digerinde ise bileklerimi sikmaya devam ederek beni geriye dogru kafasiyla itip gozume vurdu. Etrafta insanlar vardi birak beni diye bagirdim sonra ozur dilerim tamam biraktim lutfen affet diye aglamaya basladi her iki olayda da. Ama her olay oldugunda sozler verip yemin edip duruyor. 2 kerede bana vuramayinca kendi biyerlerini yaralamisti. Ayrilirsam daha kotu olucak diye ayrılmıyorum ama ben bu durumdan cok sıkıldım sizce ne yapmaliyim?
Erkek arkadasim bana vuruyor ne yapmam lazim?