Yengeç erkeği hiç ardına bakmadan bırakıp gider mi gidersede neden gider?

Baştan arkadasıyla çıkıyodum o da benden hoslamıyormus. Çıktığımla mutlu değildim bitirmeyi dusunuyordum. Ağlıyıp yalvarıyor kabul etmiyordu. şuanki sevdiğimle ise istemsizce elektiriklenme oldu ve konusmaya basladık benden hoslandıgını söyledi ve bunun yanlıs oldugunu anlattım farkındaydı ama beni asla bırakmadı. Herşeye razı olduğunu bekliyceğini söyledi ama sürekli canının yandıgını artık tamamen bitirmem gerektiğini söylüyordu. ben onun dürüstlüğüne sevgisine inandıgım için çıktığımıda bos yere daha fazla kandırmamak ıcım bitirdim. Ama ben bitirene kadar 10 güne yakın benim cıktıgımla konusmalarıma katlandı ama vazgeçmiceni söyledi. Ona inandım ama cıkmaya basladıgımızda güvensizlik yaratıcı hareketim olmamasına ragmen durduk yere ya baskası varsa? Ya Şu an biriyle konusuyorsa paranoyaklıgından bos yere kuruntu yapıp bana hayatı zından etti. Her gun kavga ettik. Sürekli gizlice baska kızlarla konusup öğrendiğimde sende zamanında yaptın hatta belkı Şu an da yapıyorsun dıyerek uste cıkıp benı sucladı. Ama ayrılıklarımızda bırakmadı sevıyorum dedi ikna etti beni. Sürekli durduk yere kuruntulara girip sebepsizce beni azarlıyor gunahımı alıyor herseyden benı suçluyordu. Gerçekten katlanamadım bitirdim ama yıne aılevi durumlarındakı acılarını zaaflarını kullanıp benı ıkna etmeyı başardı. Son tartısmamızda ise ilk defa ben yanlıs anlayıp onu sucladım hatamı kabullenıp kıbarca özür diledim ama arkasını donup gitti. Aramalarıma ve mesajlarıma asla donmedi. Her yaptıgını kabullenip yanında oldum ama o beni bir kalemde sildi ve ardına bakmadı. Hazmedemiyorum. Unut bitmiş diyeceksiniz biliyorum ancak tek aklıma takılan ben o aldattıgında bile yanında oldum sırt cevırmedım ona her sıkıntısını dınledim. İhanet etmedim ki sadece yanlıs anladım ve özrümüde dıledım neden boylesıne acımasızca silebildi aniden. En azından bir cevap verip bitti de diyebilirdi bana anlayısla karsılardım bunu ancak neden tepkisiz boylesıne? teşekkür ediyorum şimdiden cevaplarınıza..
Yengeç erkeği hiç ardına bakmadan bırakıp gider mi gidersede neden gider?