Sevgilime yalan soyledim insan gibi konusurken sinirlendi ve bana vurmaya basladi. Beni acittigini soyledim agladim birakti ama sonra yine aynisini yapti Şu an kolumde parmak izleri var veheryerim morarik
sizce ne yapmaliyim?
sizce ne yapmaliyim?
Hazır sevgiliyken bu işi bitirmenin tam zamanı. Evlilik planları varsa sakın ha düşme bu hataya, evlenince değişir falan deme. Kimse evlenince değişmiyor aksine gerçek karakterini tam anlamıyla görüyorsun, sevgiliyken el kaldıran evliyken kim bilir neler yapar. Yalan söylemen iyi bir şey değil ama dövmek çözüm değil, konuşabilir, bağırabilir, çok büyük birşeydir küfür eder çeker gider o ayrı ama işin içine şiddet girdi mi uzak durmak lazım. Seviyorum falan da deme bumu unutursun daha iyisi çıkar karşına aşık olursun, gerçek bir erkek hatta adam bir kadına nasıl davranmalı öğrendiğinde, öyle bir adamla evlendiğinde diyeceksin iyiki zamanında ks ye yazmışım da kurtulmuşum o heriften.
Neden ve niçin yalan söylediniz, söylediğiniz yalan iliskinizi nasıl bu duruma soktu bilmiyorum ama... Hiç kimse kimseye şiddet gostermemeli kadın ya da erkek fark etmez ki kendinizi nasıl savunamadiniz çevrenizde kimsede mi yoktu. Durumunuza gerçekten çok üzüldüm. Herhalde o kişiye hala aşığım iliskimi devam ettireceğim demessiniz.
Ben her zaman işimi kendim görmüşümdür. Ama sizin maşaya ihtiyacınız var. Hatta direk ailemden kendime yakın gördüğüm birisine anlatır ve soluğu karakolda alırdım. cunku bunu yapan... Daha da ileri gidebilir.
Şu sevgilisinden dayak yiyen kızlar sen siz ne aptal ne salak insanlarsınız ya aklım ermiyo o onun bunun çocuğuna size vurma cesaretini verecek ne yapıyosunuz anlamıyorum..
Sevgilin lez galiba erkek olsaydı bir kiza vurulmiycagini bilirdi sen hala onunla sevgili kalma bence
Cevap
30Cevap
Bu kabul edilebilir bişey mi sence soru mu bu sizce ne yapmalıyım ne demek kadına el kaldırmak ne ya önüne gül serse bile affetme Allah aşkına ya bu ne demek onun güçlü olduğu için böyle birşeye hakkı yok sende izin veriyorsun
Akrabalardan balyoz team kur. Dayağın anlamını öğretsinler ona. Dipnot. Transit tarzı camları filmli bir minibüsle gece o şerefsiz evine giderken yolda alsınlar içeri. Elim sende oynasınlar
Gerekirse polise git ama bir daha o şerefsizin yanına gitme
Bide soruyo musun? İşte kadına şiddet neden oluyo böyle ş... Yüzünden oluyo senin gibi saflar yüzünden. Kendine gel bukadar değersiz misin?
canımsın sen çünkü hala konuşmaya devam ediyorsundur. Baban elini kaldırdımıda elin namussuzuna izin veriyorsun.
Bas kıcina tekmeyi. Normalde suç sayılır bu şikayet falan edersin hani. Ama burası Türkiye. Polisin "Haketmişsindir." deme ihtimali ile savcınin "Diktir ol git kızım. " deme ihtimali kafa kafaya gider
önce bir doktora git de ki doktor bey ben şiddet görüyorum her tarafım morarıyor ama ben gidip bir site de ne yapmalıyım diye soru soruyorum sizce benim sorunum nedir?
Bu adam hala sevgilinse dayağı hak ettiğini düşünüyorum. Kimse dövülmeyi normal karşılamamalı.
sende geçirseydin bir tane kasıklarına ah ben olsaydım onun ağzını yırtardım bu ne münasebet
Kadina kalkan eller kirilsin kafasindayim ama neden se su tavrin cook hosuma gitti 😆😕
Yok alakasi yok karsi cinsime asla el. kaldirmam asiri sinirden duvar yumrukladigimi bilirim lakin bayana el kaldirmam ve ki cevremde gorsem mudahale etmeden duramam
Sana çok güveniyor , söylediğin yalan çok canını yaktı demekki
Kadına el kaldırmış ne yapayım mı diyorsun? Şaka mısınız?
Filmin etkisinde kalmışsın, olan bu. Korkma bulursun şimdi.
Sen nerede oturuyorsun ve o nerede oturuyor eğer yakınsa bizim yegenlerle sürpriz yapalım erkek diye geçinen arkadaşa
Ona hala sevgilim diyorsan once beyin nakli yaptirmalisin
Polise suç duyurusunda bulun. ya da bir güzel meydan dayağıda olur. Tabi önce ayrılman lazım
ne yapmalıyım? birazda daha dayak ye hastanelik ol hala sevgilim diyosan
Öfkesini kontrol edemeyen biriyle muhatap olma derim
Ne yapman gerektiğini bilmiyor musun? Bir de soruyorsun.
sebeb ne bu kadar açık konuş ki bilelim ona göre yorum yapalım
ya biraz karsı çıkmayı öğrenin artık bee
Sevgilisinden dayak yiyip ayrılmayan maldır.
Gidip darp raporu al surunsun pislik herif.
Polis darp. raporu vs.
Daha ne yapacaksın ayrıl gitsin Da
Darp raporu al şikayet et.
Ayrılmalısın hala sevgilim diyorsun
Hastahaneye gidip darp raporu alarak dava aç.
Yalan söyleme bir daha
Ben olsam bir daha asla adını anmam
Ayril hatununa el kaldiran adam dgildir...
ayril tabiki bir de soruyormusun
ayrılmalısın..
hala soruyor musun..
ayril bnce ilerde daha kotusunu yapar
Imm tadını çıkarırdım ben olsaydımm
Ayrılmalısın kesinlikle
Ohaaa vur maya hakkı yokki
Ayril yoksun musunuz yahu siz?
sen bu hayvandan ne bekliyorsun
seven insan vurmaz ayrilir
Ayrıl tabi ki?
dayak cennetten çıkma