Uzun zaman sonra sizi heyecanlandıran, kalp ritminizi değiştiren biri oldu mu hayatınızda? Görmesenizde duymasanızda, varlığı bile sizi heyecanlandıran, kalbinizi hızlandıran biri çıktımı karşınıza?
Kalp dediğin zaten atıyor, marifet ritmi değiştirebilende! Kalp ritminizi değiştirebilen biri var mı hayatınızda?
vardı sanırım bitti dediği tek şey sonum olmazsan sonumu kendim getiririm dedi ama şimdi büyük konusmusum dedi olan yine bana oldu canım yanıyor bu kadınlar neden böyle ve arkadaş sevdigimiz zaman neden acı çektirir neden hayaller kurdurup sonra o hayallerde boğar bizi neden
Kişilik & Karakter konusunda 11,6b cevap paylaştı.
Birileri çıkıyor karşına. Sen onunla birlikte her şeyin değişeceğini sanıyorsun. Oysa bir bakıyorsun her şey mahvolmuş. Sonra kapatıyorsun pencerelerini hayata.
Ya kadınların çoğu ruhsuz erkekler onları biyolojik olarak ancak hamile bırakabilir, başka hiçbir etkileri olmaz onlar üzerinde. Erkeklerin de kalbi yok ki ritmi olsun. İnsanlardan nefret ediyorum.
he degistirdim bir kizin kalp ritmini kanka kiza bir dokundum elektirik çarpti lise de idim para istemizdi bozuk para 1 tl verim dedim uzattim kiz ciglik atti yanimdakiler şok bende şok kiz bayildi 😅nasil titredi bilsen ondan sonra lisede kimse elini uzatmadi selam verirken bile 2 saat topraga bastim vala 😀
Vardı, beni de Istanbulu da arkasında bırakıp taşındı gitti buralardan. Gidişinin 3. senesi bu yıl. Hayatımı değiştirdi. bir dha da görmedim onu o günden sonra... Uzun lafin kısası hüsran yani anlican. Kimsenin kalbimin ritmini değiştirmesini de istemiyorum artık.
Ben 6 yıldır konuşamadığım haber alamadığım kişiyle sevgiliyim şimdi. Onlarda taşınarak gitmişti çok üzülmüştüm bende aynı senin gibi inşallah sizinde hikayeniz mutlu biter 😇
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Kalp dediğin zaten atıyor, marifet ritmi değiştirebilende! Kalp ritminizi değiştirebilen biri var mı hayatınızda?
En İyi Cevaplar