Biseksüelim ve kız arkadaşımdan hoşlanıyorum bana çok değişik davranıyor yardım eder misiniz? üşenmeden okuyanlara teşekkürler 😂?

Ya şimdi benim bir arkadaşım var biz bununla baya dudaktan öpüyoduk birbirimizi ama öyle değil yanaktan öper gibi selamlaşma şeyi gibi oldu armazda ve çoğu zaman da elimden tutarak yürüyodu sokakta işte sonra bu biseksüel olup benden hoşlandığını düşünmüş arkadşıma söylemiş o da bana söyledi böyle geçti biraz bende ondan hoşlanmaya başladım yanlız bu arada onun erkek arkadşı vardı ben 2 hafta tatile çıktım geldim artık öpmüyo elimi falan tutmuyordu geçti biraz benim ondan hoşlandığımı düşündüğümü öğrenmiş aslında hoşlanıyorum öğrendiği sırada bir erkekten hoşlanıyordu o sonra onu birden reddetti bişey olmamışken ardından 1 - 2 hafta geçti biz onunla dışarı çıktık akşam bir de bizim orda bir teyze vardı yürüyoruz elini uzattı tutmadım ilk utandım neyse gezdik falaan bir kere öpsene dedi yanağından öptüm yürüdük yürüdük elini uzattı yine tuttum arada boşluk vardı gelsene biraz yanıma ya aradan tiren geçecek dedi geldim sonra ya biraz yavaş olun dedim ben o da aynen falan dedi işte elimi bırakma gidelim birlikte dedi biraz gittikten sonra yine öp dedi çok terliyim boşver dedim ya bildiğim halfe öptürüyorum dedi sonra öptüm kafasını çevirdi dudağından öptüm sonra güldü teyzeye sen önden git biz arkadan gelcez dedi o sırada hala el eleyiz bir parka oturduk biz annesiyle bankta oturuyoruz o da karşımızda yerde oturuyor bana yanıma gelsene dedi oturdum durduk biraz parkın yukarısına çıktık baktaydık yanıma gelsene dedim oturdu sırtıyla oynadım sigara içecekti biri görmesin diye yere oturdu ve sırtınla oynamadan hoşlanmıştım ama sigara içicem dedi eve gidicektik o teyze aşağı indi biraz geldi beni karanlık olan yerde dudağımdan öptü çekildim sonra ya gel olmadı dedi bidaha öptü ben onu unutmaya çalışıyordum o da böyle yaptı ve o gün eski sevgili onu sormuştu bugün de aradı çıkıcak mısınız dedi arkadşım vardı o çıkmıyormuş dedim iyi bende çıkmıyım o zaman yarın çıkarız dedi o da çıkmadan çıkmıyor hiç benle tek ve biseksüel olmadığını sadece düşündüğünü söylüyor
Biseksüelim ve kız arkadaşımdan hoşlanıyorum bana çok değişik davranıyor yardım eder misiniz? üşenmeden okuyanlara teşekkürler 😂?