Üniversite için ev kiraladı fakat iki kızla aynı evde yaşayacak. Kızlardan birisi ciddi güzelmiş ve herkese veren bir kızmış sevgilim öyle söyledi. Beni sevdiğini biliuorum ama sonuçta aynı evde yaşayacaklar aralarında bir şey olur mu?
Cevabın nedir?
+1 yılHahahahah adam iki kızla aynı evde 4 yıl geçirecek. Her erkeğin hayalidir bu. Hemde kızlardan biri çok güzelmiş ve herkese veren bir kızmış. Hahahahah =))))) Bu gerçek mi? yoksa kabusunu mu bize yazdın. Eğer bu gerçekse sevgilinin yerinde olmak isteyen milyonlarca erkek var. Şimdi öncelikle sen o sevgiliyi unut. Adam bir daha senin yüzüne bile bakmaz. Hatta sen ona versen bile ona oradaki adrenalin ağır basar. Geçmiş olsun başka sevgili yap kendine.
01 Yorumla
Soran+1 yılFarklı şehirden benim için buraya geldi ve burada hiç tanıdığı yok. şu an erkek arkadaşıyla kalıyor ama iki ay sonra kızlar gelecek ve ev kızın babasının evi. Sevfilimde çok ucuza kalabilecek
En İyi Cevaplar
Fangoria arkadaşa katılmıyorum bence siz içinizi ferah tutun siz tercihlerinde yanılmayacak birine benziyorsunuz uzun bir sınav sürecine tabi tutup öyle birlikte olmanıza karar verminizdir heralde aldatmıyacak kadar dürüst birisidir sanıyorum sevgilinizi
02 Yorumla
Soran+1 yılİyi yorum yapan tek insansın sanırım
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Veren meren bir insan nasıl böyle bir dil kullanır ya? Bir de bunu söyleyen bir kadın 😄 Çok komiksiniz.
Bir şey olabilir mi olmaz mı bilemeyiz ama sen bu soruyu sorduğuna göre ona güvenmiyorsun, ayrıl en iyisi.11 Yorumla
Soran+1 yılSadece gerçek bu yani çünkü eskiden o evde 3 sene sevgilim arkadaşıyla kaldı o kızlar ve ilişkiye girmişler hemde öocuğun sevgilisi varken
hayır bence, zaten o kızla aynı evde yaşayacaksa o kızı önceden tanıyordur. o zaman da seninle değil onunla sevgili olurdu. merak etme hiçbir şey olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılParasal anlamda sıkıntı yaşadığı için o evde kalmak zorunda bir tanıdığının evi. Ona zorluk çıkarmak istemiyorum
Soran+1 yılİyi yorumun için teşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
36Cevap
+1 yılAynı evde yaşamaları kanunen yasak. Valilikler, ikamette bekâr bir kadınla bir erkeğin aynı evde yaşamasına müsaade etmiyor. İmza geçersiz olu yani.
Birkaç günlük diyorsan o başka.03 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca trollsün. Sevgilin, çirkin tabirinle ''bir tanesi herekese veriyor'' demez. İkna etmeye çalışır. Diğeri de ''Aralarında bir şey olur mu?'' diyorsun. Yaşın 6 sanırım. Trollüğü de beceremiyosunuz şempanze zekâlılar.
Soran+1 yılHayır hatta kaldılar biliyprum evlerine gitmiştim. Bunun erkek arkadaşı 3 sene boyunca o kızlarla kaldı
- +1 yıl
Ka-la-maz. Troll !
+1 yılSevse böyle yapmaz akşınız mantığınız alıyor mu böyle bir şeyi cidden? İlişkiniz çöp olmuş sizin saygı sevgi kalmamış. Rezillik tütüyor resmen.
05 Yorumla- +1 yıl
Böyle alagavatları çok arıyor musunuz?
Soran+1 yılParasal anlamda sıkıntı yaşadığı için o evde kalmak zorunda bir tanıdığının evi. Ona zorluk çıkarmak istemiyorum
- +1 yıl
Karılı kızlı evde maddi sıkıntıdan dolayı kaldığına inanman da çok tatlı
Soran+1 yılFarklı şehirden benim için buraya geldi ve burada hiç tanıdığı yok. şu an erkek arkadaşıyla kalıyor ama iki ay sonra kızlar gelecek ve ev kızın babasının evi. Sevgilimde çok ucuza kalabilecek
- +1 yıl
Mezhebinizde at koşturulur. Değişiksiniz.
+1 yılSevgilin bir de bunu rahatlikla soyluyor sana? Ve inandin?
11 Yorumla
Soran+1 yılFarklı şehirden benim için buraya geldi ve burada hiç tanıdığı yok. şu an erkek arkadaşıyla kalıyor ama iki ay sonra kızlar gelecek ve ev kızın babasının evi. Sevgilimde çok ucuza kalabilecek
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız allah seni alsın kızım manyakmısın eve çıkacak erkek yokmuymus hemde iki kızla aynı evde taktik maktik yok bam bam bam ben sana söylim
22 Yorumla
Soran+1 yılParasal anlamda sıkıntı yaşadığı için o evde kalmak zorunda bir tanıdığının evi. Ona zorluk çıkarmak istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılBilemiyorum
neee buna nasıl izin verirsin sen yanında yoksun ama 2 kız var belki grup yaparlar
02 Yorumla
Soran+1 yılFarklı şehirden benim için buraya geldi ve burada hiç tanıdığı yok. şu an erkek arkadaşıyla kalıyor ama iki ay sonra kızlar gelecek ve ev kızın babasının evi. Sevfilimde çok ucuza kalabilecek
Aşk İlişkileri konusunda 772 cevap paylaştı. Pardon ama o kadar da değil artık! Kafayı yerim ben.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma sevgilim orada çok ucuza kalacak. Ev kızın babasının evi ve kız sevgilimin arkadaşının tanıdığı gibi bir şey
+1 yılYalan dolan ya 2 üniversite okudum görmedim kızlı erkekli
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben gittim eve. Geröekten kızların odası haxırdı sadece evde değillerdi
- Aşk İlişkileri konusunda 29,1b cevap paylaştı.
+1 yıltrolmüsün nesinde değilsen dünyada beyinsizlikte 1. olursun sevgilin gelmiş kıza veren kız diyo bide banada verir diye sendeki mide İstanbul çöplüğünde yok
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden bu kadar kötü düşünüyorsun farklı şehirden benim için buraya geldi ve burada hiç tanıdığı yok. şu an erkek arkadaşıyla kalıyor ama iki ay sonra kızlar gelecek ve ev kızın babasının evi. Sevfilimde çok ucuza kalabilecek
- +1 yıl
sevgilin kıza verici derken kötü düşünmüyoda biz kötü düşünüyoz öylemi? yorumları oku bakalım sadece ben mi böyle yazmışım? o zaman sevgilinin o kızlarla seks yapmasına razı gelirsin tabi böyle miden varsa
+1 yılhee bizde yedik bebeğim. seni gercekten sevgili olarak görseydi böyle birse yapmazdı
02 Yorumla
- +1 yıl
böyle birsey kabul edilemez ki. sana naasıl söylüyor bunu ya. ben olsam kabul etmem
Gizli Üye(30-35)+1 yılOha lan öyle şey olur %100 kabul edilemez bir durum. Empati yapıyorum kız arkadaşım 2 tane erkekle aynı evde kalacak yuh be imkanı yok bb
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence uygunsuz. Sen sevgilisi olarak kabu ediyorsan ben bir şey diyemem...
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin niye kızlarla kalıyor abi ev tutacak erkek mi kalmamış allahım böylelerini görünce sevgilime şükrediyorum 😡
02 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi kız sevgilimin bir tanıdığı ve o ev çok güzel olmasına rağmen çok ucuza kalacak onu zor durumda da bırakmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılZor durumda kalsın ya kızlarla kalmasından iyi bence
Geçmiş olsun threesome olmaz inşallah sen ona dua et :D
00 Yorumla
+1 yılolur tabi zaten onlarla aynı eve çıkmasındaki amaç o.
02 Yorumla
Soran+1 yılParasal anlamda sıkıntı yaşadığı için o evde kalmak zorunda bir tanıdığının evi
- +1 yıl
tabi tabi başka ev yoktu zoraki buraya sığındı zavallım :D
+1 yılahahahah sevgilin fakbadi bulmuş :D geçmiş olsun tatlı şey
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle diyorsun ki farklı şehirden benim için buraya geldi ve burada hiç tanıdığı yok. şu an erkek arkadaşıyla kalıyor ama iki ay sonra kızlar gelecek ve ev kızın babasının evi. Sevfilimde çok ucuza kalabilecek
- +1 yıl
ya sen herkeze veren bir kızla kalan erkeğin bunu yapmıyacağına inanıyor musun
+1 yılOlabilir ama neden kızlarla beraber kalıyor erkek arkadaşı yok mu
04 Yorumla
Soran+1 yılO zaten antalyada yaşamıyordu benim için geldi ve kalacak yeri yoktu kız bir arjadaşının tanıdığı. şu an evde erkek arkadaşıyla kalıyor ama 2 ay sonra kızlarla kalmaya başlayacak çünkü burada tanıdığı yok hemde kızın evinde ucuza kalacak
- +1 yıl
Senin için geldiyse büyük risk almışsın senin de onun yanında kalma durumun yok mu
Soran+1 yılBenim ailem bu konularda fazla kapalı görüşlü
- +1 yıl
O zaman daha fazla görüşeceğiz diye böyle bir riske girmeyin
+1 yılo nası bir sacmalık ya öyle seymi olur erkek mi kalmadı ayni evde kalacak
01 Yorumla
Soran+1 yılfarklı şehirden benim için buraya geldi ve burada hiç tanıdığı yok. şu an erkek arkadaşıyla kalıyor ama iki ay sonra kızlar gelecek ve ev kızın babasının evi. Sevfilimde çok ucuza kalabilecek
Gizli Üye(25-29)+1 yılHicbir sey olmaz merak etme üçünüzü de ayni anda bir güzel sever
00 Yorumlaherkese veren bir tip sevgilin dedi sence olmaz mı?
hemde sabahlı akşamlı10 Yorumlakızım açık bişekilde boynuzlayacak seni
02 Yorumla
+1 yılOlsun be. Ne var bunda. Sevgilin eskir mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılHem ben ona cinsel anlamda bişey veremiyprum şu bakirelik konusundan dolayı belki de hormonal ihtiyaçlarını karşılar
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun. Tecrübe kazanır hem de. ;)
olur tabi birde soruyon mu
02 Yorumla
+1 yılya nasil izin verirsin buna? engel ol bence.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Adam cennete düşmüş :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılOhoo ben olsam kan cikar
00 Yorumla Aralarında bişey olmazsa sıkıntı var demektir 🤣
02 Yorumla
Soran+1 yılO deree diyorsn
ne rahat bir kizsin sen ya
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılpuhahah trolse komik degil
04 Yorumla
Soran+1 yıl@elif_2 f
Farklı şehirden benim için buraya geldi ve burada hiç tanıdığı yok. şu an erkek arkadaşıyla kalıyor ama iki ay sonra kızlar gelecek ve ev kızın babasının evi. Sevfilimde çok ucuza kalabilecek- +1 yıl
aman azcik da sevissin nolcak
+1 yılKardeş kardeş yaşarlar :D sana akıl alacam
03 Yorumla
Soran+1 yılParasal anlamda sıkıntı yaşadığı için o evde kalmak zorunda bir tanıdığının evi. Onu zor durumda bırakmak istemiyorum
- +1 yıl
Sevgiline ev alacam, hem de böyle triplex hauv hauv
Soran+1 yılAhahaha komikti ama
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. gruba 3. lazim olunca arar seni :)
10 Yorumlaohooooo neler döncek o evdeeeee
izin verme00 Yorumla
+1 yılÖğrencilere kızlı erkekli ev vermezler
01 Yorumla
Soran+1 yılEv kızın babasının evi ve sevgilimde o evde çok ucuza kalacak tanıdık olduğu için
Yok be ne olcak aa ne kadar ayıp iftira atma. s
01 Yorumla
+1 yılTrol değilse sende sorun var.
04 Yorumla
- +1 yıl
Gerçekse onu kaybetmen an meselesi.
Soran+1 yılAma benimle cinsel ilişki yaşayamıyor ve onunda hormonları var belki o kızla yaparsa işini görür
- +1 yıl
Senin için hava hoş gibi.
+1 yılYok canım nolacak sende.
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende ver başka kızın vermesini istemesin
04 Yorumla
Soran+1 yılAhahha ama biz aşığız cinsellik yaşamaya gerek yok ki
Cevap sahibi+1 yılAşıksanız vardır
Soran+1 yılEğer onunla cinsel şeyler yaşarsak sanki aramızdaki o büyülü ilişkinin bozulacağından korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılYa sacmalama daha da bağlanır kıskanır seni
+1 yılateşle barut bir arada olurmu hic
00 YorumlaKesin verir yalanlar başlar 😂
10 Yorumla
+1 yılneden kızlarla kalıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü o kız sevgilimin bir tanıdığı ve çok ucuza kalacak
- +1 yıl
canım ben olsam izin vermem ya
Soran+1 yılYa aslında bende izin veremem ama bunu demeye hakkım yok çünkü farklı şehirden benim için buraya geldi ve burada hiç tanıdığı yok. şu an erkek arkadaşıyla kalıyor ama iki ay sonra kızlar gelecek ve ev kızın babasının evi. Sevgilimde çok ucuza kalabilecek
- +1 yıl
inşallah birşey olmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence herşey olabilir güven olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 674 cevap paylaştı. ve sen izin vericeksin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence grup yapabilirler.
00 YorumlaAteşle barut yan yana durur mu hiç sende.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinin maksadı belli Zaten :)
00 Yorumla
+1 yılkesin bsyler olur izin verme
02 Yorumla
- +1 yıl
koyunu kurda emanet edıyosun ama
+1 yılolur
03 Yorumla- +1 yıl
üniversite için ev kiraladı diyorsun üniversite kız erkek kalınmaz benim bildiğim bunun içinde birşey var bence
Soran+1 yılParasal anlamda sıkıntı yaşadığı için o evde kalmak zorunda bir tanıdığının evi. Ona zorluk çıkarmak istemiyorum. Kızların odalarını bile gördüm
- +1 yıl
ya sonuçta kendini satan bir kızmış herşey beklenir tabi
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen sevgilini şimdiden unut
00 YorumlaSevgilinle tanıştırsana beni 😂😂
00 Yorumla
+1 yılUnut o sevgiliyi
01 Yorumla
Soran+1 yılParasal anlamda sıkıntı yaşadığı için o evde kalmak zorunda bir tanıdığının evi
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Kesin olur
00 Yorumlaİyi troll degil
02 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. olabilir
00 Yorumlakesin olur
00 Yorumla
+1 yılolmaz mı ya😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlur tabii.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOff sabahlar olmasın
10 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?