Evlilik hayatindaki esinle birlikte omur boyu saglikli huzurlu sevgi ve saygi dolu bir hayat surdurmektir.. sevdigin insanla evlenmek hayattaki en guzel duygulardan biri benim icin gerci gunumuzde bu dusunceye sahip olan pek insan kalmadi evlenen 1 yil icinde bosaniyor evliligi basitlestiriyorlar ☺
00 Yorumla
Evlilik; Bu yorum benim gibi bir bekara düşmez ama kendi isteklerime göre yorumlicak olursam kesinlikle 2 kişinin hayat karşısında birbirinden sorumlu olduğu ve birbirini sevmekten hiç vazgecmedigi sevgi , saygı çerçevesinde insanı mucadelelrini beraber verdikleri bir yolculuktur.
00 Yorumla
+1 yılEğer gerçekten seviyorsan yani öyle birini bulursan evlilik senin için çok özel bişey en güzel düşüncenle güne uyanmak mesela seks için evlilik gerekmez ama evlenince daha bir güzel olur 😀😂
00 Yorumla
+1 yılevlilik paylaşmayı birliği ifade ediyor, koskoca bir yaşamda hayatın zorluklarına göğüs germeyi ifade ediyor... Unutma yanlız kalacağız, yanlızlık ne bok şeydir bilirsin, evlilik iyidir bence
38 Yorumla- +1 yıl
Ee bunun için imza atmak şart değil ki ne alaka?
- +1 yıl
hehe imza atma, git paralı arkadaşlık yap 2 gün sonra paran bitince bıraksın yeni bir tane bulsun ben bu tür şeylere karşıyım. sen istediğin gibi takıl ;)
- +1 yıl
iyi de evlenen adam da aldatabilir, kapının önüne koyabilir mk salak mısınız :D
ayrıca çocukluğumdan beri evlenmeden aynı adamla bu saydıklarının hepsini yaşıyorum ben, ne terk etti ne de paralı seks yaptık. :D amma boşsunuz he bir imzanın sizi mühürlediğini falan sanıyosunuz :D sana mühürlencek insan o imza olmasa da mühürlenir - +1 yıl
benimle düzgün konuş, insan gibi konuşmayı öğren tamam mı, bir bayanın ağzına yakışmayan cümleleri kullanıyosun, benim değerlerime senin yaşam tarzın ters, saygı göstermelisin senin ne yaptığımn da beni ilgilendirmez.
- +1 yıl
ben aile yapısına önem veren insanım.
- +1 yıl
Mk paranı verir kapının önüne koyar derken çok mu terbiyeliydin kaybol şurdan :D istediğim gibi konuşurum sen mi karar verceksin yakışıp yakışmadığına, yallaaaahhhhhhhh
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
+1 yılArkadaşım merhaba,
Sadece yatağı değil fantezi dünyasını da paylaşmaktır110 Yorumla- +1 yıl
fantezi dünyasını paylaşmak için evlenmek gerekmez ki
- +1 yıl
Fantezi dünyasındaki bazı şeyler sadece eş olmayı gerektirir...
Swinger cuckold gibi - +1 yıl
Bunları evlenmeden de yaşayabiliyorsun illa evlilik cüzdanına bakmıyorlar :D
- +1 yıl
Evlenince hissedeceğin duygularla çakma bir partnerle hissedeceğin duygular aynı olabilir mi
- +1 yıl
valla 2 sene evli kalıp boşancağım adamla bunları yaşamak yerine 5 sendir hayatımda olan ve bana gönülden bağlı insanla yaşamayı seçiyorum
- +1 yıl
5 senelik ilişkin de bitebilir...
- +1 yıl
Evliliğim de bitebilir? :D
- +1 yıl
Hayat da bitecek
+1 yılsıradışı farklı olağanüstü herkesten eşsiz biriyle tanıştıgımda. onun gibi birinin birdaha dünyaya gelmeyecegimin farkına vardıgımda. eşsiz benzersiz biriyle tanıstıgımda ve ruhlarımız birbirine hitap ediyorda o kişiyle evlenirim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılManevi anlamda ömrümün geri kalanını o kişiyle geçirmek istediğim, bir çocuk sahibi olacaksam bunu o kişiyle birlikte gerçekleştirmek istediğim, o kişiyle yaşlanmak istediğim anlamına geliyor.
Yoksa madden hiç bir şeyi değiştirmiyor evlilik.00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 452 cevap paylaştı. evlilik sadece yatak paylasimi degildir
Hayati paylasmaktir
iyisiyle kötüsüyle, her Zaman yaninda birinin oldugunu bilmektir
hepten cocuk da olunca, evliligin boyutu tekrar degisir20 YorumlaBenimsin artık devlet kayıtları altında da benimsin. Tapun bende.
10 Yorumla
+1 yılevliliği seks olarak görenlerin hayal kırıklığı büyük sonu hüsrandır
20 Yorumla
+1 yılaynen katılıyorum. Yasal seks merasimi sadece. Sırf yasal olarak cinsellik yaşansın diye 1000 kişiyi toplayıp dans ettiriyosun üzerine kuru pasta limonata içip evlerine yolluyorsun :D
00 Yorumla
+1 yılBenim için ömrünü o insanla geçirmek. İyi kötü her şeyi. Tabi kısıtlanmalar üzülmeler kavgalar o dediğin felan da olur
00 Yorumla
+1 yılEvlilik benim için İyi günde, kötü günde, hastalıkta, sağlıkta beraber olmayı seçmiş 2 insanın birbirine söz vermesidir.
00 Yorumla
+1 yılBence hayat birlesmi. her yonden birbirine destek olmak ve birlikte hareket etmek. rahat seks icin evlenmeyi bekleyen biriyle zaten evlenmem ben
00 Yorumlaevliligin %80 ni ztn cinselliktir. zinadan. korunup yuva kurmak. icin durumu iyi olan muslumanlara Yuce Allah faez. kilmistir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılYaşam biçimi. Kadın ve erkeğin hakkını koruyan kurum
00 Yorumla
+1 yılıkı kısının aynı bedende tek yurek olması fedekarlık sevgı saygı sadakat evlılıkk
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek sadece seks demek değildir. Evlenince ömrümüzü yatakta geçirmiyoruz. Bir hayatı paylaşıyoruz.
00 Yorumla
+1 yılSen evlenmeden gir kanka yataga bisey demezler sana 😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSorumluluklar çok artıyor ama her anı birlikte yaşayıp paylaşmaya değer
00 Yorumla
+1 yılevet ki serbst olasin keyfine göre takilirisin ama buda cok cahil geri kalmis asiri islam devletlerde vardir
01 Yorumla- +1 yıl
seni tebrik ederim
+1 yılaçık sözlü oluşundan dolayı seni tebrik ediyorum doğru tespit
00 Yorumla
+1 yılBana göre de sana huzur veren kişiyle uyuyup uyanmak ;)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılevlilik eskiden soy sürmek içinmiş derlerdi
10 Yorumla
+1 yılBosuna gecen zaman...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet seks onayi. erkek icinde beles hizmetci maassiz
00 Yorumla
+1 yılKadının ayrılınca zengin olması :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşlılıkta yalnız kalmayalım işte :D
00 Yorumla
+1 yılBir omur onla birkikte olmak hep gulmek bazen uzulmek bazen aglammak
00 Yorumla
+1 yılSorumluluk almak istemiyorum
10 Yorumla
+1 yılAklı oyuncak kızsın o yüzden öyle geliyor sana
01 Yorumla- +1 yıl
Çocuğum olmayacak, onun soyadını ya da mirasını düşünmek zorunda değilim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen evli olmadığın için ve onun bunun erkekleri ile birlikte olduğun için paralı bir o*rospusun bunu bil. onun bunun altına yatarsın ancak
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılistediğin kadar müslüman olma, çoğunluğu müslümanların olduğu sitede takıldığın için koca bir o*rospudan ibaretsin bir et parçasısın sadece girip girip çıkmaya yarıyorsun.
- +1 yıl
Ee nolmuş orospuysam üzülüp ağlamam mı lazım? :D hem bacım para karşılığı yapana denir, ben zevk için yapıyorum
+1 yılEvlilige bakis acin icler acisi 😂😂
00 YorumlaTuhaf bir bakışaçısı. :)
00 Yorumla
+1 yılhiçbir şey ifade etmiyor
00 YorumlaSanki sen de girmiyorsun
00 Yorumlayatağa girmek için evleneceksen sakın derim 😀
01 Yorumla- +1 yıl
Yatağa girmek için evlenicem mi yazıyo soruda nerden ne anlam çıkardın
+1 yılallah ıslah etsin doğru yola soksun aminn.
00 Yorumlahiç bir anlamı yok
20 Yorumlaevililik güzeldir ya nasip olmadı daha ama
00 Yorumla
+1 yılAile kurmak.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu kafayla evlenme sakın.
00 Yorumla
+1 yılevrimimi tamamlamayı :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 64,4b cevap paylaştı. Çoluk, çocuk
00 Yorumla
+1 yılBaşın ağrıdığında masaj yapan nazik eller
00 Yorumla
+1 yılYapmak zorunda kaldığım bir hamallık. Net
00 Yorumlabaglilik, beraberlik, yeni bir Hayat kesiti
00 Yorumla
+1 yılbağlanma bütünü tamamlama
00 YorumlaKendini yıpratmak
10 Yorumla
+1 yılMonoton bir hayat...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,9b cevap paylaştı. denemeden bilemeyz
10 Yorumla
+1 yılBravo 👏 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılçocuk
10 Yorumla Sevgi
10 Yorumla
+1 yılsömürgecilik 🙏🙏
10 YorumlaSorumlulugu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk.
10 Yorumla hizmetçilik
00 Yorumlafree pompa
10 Yorumla
+1 yılhuzuru mutlulugu
00 Yorumla
+1 yılhiçbirşey
00 Yorumla
+1 yılHiçbir şey.
00 YorumlaŞu an hicbisey
00 Yorumla
+1 yılHic bisey