Günlük hayatta öyle biri değil aksine o kadar hazırcevap konuşkan böyle olmasını hiç beklemiyordum. Benimle konuşurken resmen gergin yatak odası dışında sarilmaz yanak harici opmez odada bile gayet çekingen yani ışıklar kapali olmalı diyim siz anlayın. Kendisi 35 yaşında. bu yasa kadar bekar kalmasına mi vereyim zamanla geçer mı bişey yapmalı mıyım?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeksi çamaşırlar giyerek adamını karşıla, çıldırt biraz gözleri açılır ateşle sonra ver odunu.
24 Yorumla
Soran+1 yılYaptım da değişmiyor
Cevap sahibi+1 yılOtur konuş garip bir durum. Birlikte aşarsınız umarım bir süre sonra seni rahatsız edebilir.
Soran+1 yılBiraz daha beklicem olmadı konuşucam yani bir salsin kendini 😊 teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılBence bir an önce konuş, ne kadar erken çözersen o kadar iyi ufak bir sorun değil bu.
En İyi Cevaplar
dikkat etmelisin evlilik karı koca olgusundan arkadaşlığa dönüşmesin. bu problem yaratır
15 Yorumla
Soran+1 yılYok arkadaş gibi de değil ama mesafeli mesela bana hanım diyor hiç beklemiyordum 😊
Soran+1 yılTabi seviniyorum çok iyi davranıyor zaten gülmek içimden geliyor ama o sarilmiyor 😂
Soran+1 yılTeşekkürler ☺
Bence ona cesaret ver.. Ne bileyim böyle evin kapısını açar açmaz farklı karşıla mesela
11 Yorumla
Soran+1 yılHep ben teklif ediyorum da nereye kadar 😅
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizin yas kac. Nasil tanistiniz. Flort ne kadar surdu. Evlilik nasil oldu bunlari bilelim oncelikle
117 Yorumla
Soran+1 yıl23 yaşındayım arkadaşlar tanıştırdı hemen söz nişan falan kısa sürede bitti
Cevap sahibi+1 yılMeslekler nedir peki...
Cevap sahibi+1 yıl? Soylemicekmisiniz
Soran+1 yılBen daha öğrenciyim onun da kendi işi
Cevap sahibi+1 yılSimdi anlasildi.. aranizda cok yas farki var. Birde sen ogrencisin. Senin tavrini hareketini tam kestiremiyor. Yani tepkinden cekiniyor. Birde cok zaman olmamis evleneli. Yas farkinin bu denli fazla oldugu durumlarda yasanan klasik sorunlar.
Soran+1 yılAslında onun rahat olması lazım o kadar büyük asıl ben onun sözünü dinlerim 😊
Cevap sahibi+1 yılAslinda oylede olmuyo. Bazen erkekler takintili olur, yani bu birazda kendine guvenle alakali. Guven problemi olan erkeklerde olur bu.
Birde isin baska tarafi var. Bu ise tamamen artik yasin geldi evlenmen lazim baskisiyla ve o psikolojiyle evlilik yoluna girip, aslinda bu yasa gelmesine ragmen, evlilige hazir olmayanlarinda durumu olabiliyo bu tavirlar. Eger son soyledigim seyse isin cok zor. Umarim bu degildir
Soran+1 yılÇok sorumluluk sahibi biri evlenmeyi zaten çok istedi çünkü annesinin bulduğu bir kız varken inatla benimle evlenmek istedi 😊 öylesine evlense fark etmezdi heralde. Ama güven problemi olduğunu düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılIyi sevindim adina... Ilk ihtimalde duzelme olurda ikincisinda sorun buyuk olurdu.
Cevap sahibi+1 yılSizin bolum nedir
Soran+1 yılHukuk
Cevap sahibi+1 yılHmmm esimde hukuk mezunu... Esiniz ne mezunu. Meslegi ne tam olarak
Soran+1 yılLise mezunu
Cevap sahibi+1 yılYaaa. Iste bu da bizim toplumda buyuk sorun...
Bir arkadasimda bu durumdaydi ve isler yurumedi..
Soran+1 yılBen sorun etmiyorum gayet zeki işi gücü yerinde bence yeterli
Cevap sahibi+1 yılSizce yeterli ama baskasi icin yeterli olmayabiliuo. Bizjm toplumda agzi durmaz konusur durur. Bu da esini etkileyebiliyo
Cevap sahibi+1 yılOzelden bikac sey sorabilirmiyim
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılOdun kocan. Yontulur yavaş yavaş ileride bunalirsin hatta ilgisinden
11 Yorumla
Soran+1 yılYok artık benimki o kadar ilgili olsa şaşkınlıktan bayılırım
- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnlaşılan yeni evlisiniz, zamanla geçer diye düşünüyorum
11 Yorumla
Soran+1 yıl4 ay oldu evet yeni umarım geçer
Yaptığı şeyden dolayı gergin olmuştur. Mahçup olmuştur.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmış olabilir ya normal geçinip gidiyoruz
Bastırılmış duyguları var daha önce bu konularda iyice terslenmiş
00 Yorumla
+1 yılNasıl tanışıp evlendiniz ki?
16 Yorumla
Soran+1 yılArkadaş tanistirmasi
- +1 yıl
Yani evlenmeden önce sevgili oldunuz mu hiç vakit geçirdiniz mi yoksa kısa sürede görücü usulü gibi olup bitti mi?
Soran+1 yılGörücü usulü gibi ama birkaç kez buluştuk
- +1 yıl
O zaman eşinin tepkileri çok normal sonuçta seni tam tanımıyorken seninle aynı evde yaşamaya başlıyor ve sanırım ağırbaşlı biri. Sen gün içerisinde hep sıcakkanlı neşeli ol dışarıda elini bırakma gülerken gözlerine. Yani önce adamın kalbine ruhuna çok hitap et o zaten zamanla sana daha da yaklaşacaktır
Soran+1 yılNeyse ki ben girişken biriyim yoksa öyle utana sıkıla bakisacaktik 😊 onu sevdiğimi hep hissettirmeye çalışıyorum ama bakalım her şey zamanla olur. Teşekkürler ☺
- +1 yıl
Rica ederim umarım hep mutlu olursunuz
+1 yılErkeklerin Çekingen olması doğal olabilir belki tam olarak bazı şeyleri tam bilmediğinden yani anla
05 Yorumla
Soran+1 yılİnsan film de mi izlemez 😄 hep ben değişik biseyler yapıyorum o sakin
- +1 yıl
Bak eşler arasında uyum birliktelikte biri daha baskındır ama eşin bazı şeylerin bilincindedir mutlaka ama eğer hala çekingen davranıyorsa sorun var ilişkinizde yani tam birbirinizi tanıyamamışsınız gibime geliyor
- +1 yıl
kocan 35 yaşında mı gerçekten?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
dediğim gibi nedenleri var ama ulu orta yazılmıyo bazı şeyler yazarsan fikir verebilirim
+1 yılalırken bakıcaktın.. değiştirme kartı yoksa böyle devam edicen
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 783 cevap paylaştı. sana karşı mahçup hissediyordur yaptığı birşeyden dolayı
05 Yorumla
Soran+1 yılBişey yapmadı ki 4 aylık evliyiz daha
Soran+1 yılHayır. Yapmadı dediğim yani bana kotu bişey yapmadı neden mahcup olsun anlaminda
Soran+1 yılZannetmiyorum öyle bişey
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu yaşa kadar bekar olmasa seninle nasıl evlenecek la.
01 Yorumla
Soran+1 yılYani kadınlarla iletişimi hep boyleydi heralde diyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşa göre olgun davranıyor ama belliki orgazmı etkiliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılOrgazm konusunda sorun yaşamıyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman takmamalısın gayet normal şeyler bunlar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yıldemekki seviyeli olmuş.. yakın olsa o da suç ama
14 Yorumla
Soran+1 yılEvimizde tabi ki yakın olsun yabancı mi o 😊
- +1 yıl
ama eşler sıkıntı ediyor çoguda.. o da haklı.. yakın olsa dert olmasa dert. kaç yıllık evlisin..
Soran+1 yılDaha 4 ay oldu
- +1 yıl
daha yenisin yani.. olması dogal o zaman.. mesaj at konuşalım o zaman açması kolay onu sana tüyo vrim
çok temiz
12 Yorumla
Soran+1 yılAma ben esiyim gerek yok böyle yapmasına
gorucu usulumu tanistiniz acaba.
05 Yorumla
Soran+1 yılSayılır arkadaş tanistirmasi
- +1 yıl
yirumlarda okudum 4 ay olmus evleneli allah mutlu mesut etsin.. bence kafaya takilacak bisey degil zamla ada sana kendi tamamen birakcaktir. sana alismasi ve seni tanimasi lazim... karakterini bilemem ama az cok ele veriyor kendini biyle biriyle oldugun icin sukretmelisin. demekki oncesinde bisey yasamamis temiz kalmis.. helal olsun.. evli degilim ama emin zamnla oda isteyecektir.. biraz sabir..
Soran+1 yılÇok kötü birşey değil hele kadının utangaç olması daha normal aslında
+1 yılo öpmuyorsa sen öp alistir onu da
01 Yorumla
Soran+1 yılÖpüyorum ama tek taraflı oluyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin yaş kaç? kaç yıldır evlisiniz?
125 Yorumla
Soran+1 yıl23. 4. Ay
Cevap sahibi+1 yılçok mu beğendin bu arada? :)
Soran+1 yılEvet 😊
Cevap sahibi+1 yılNe güzel, Allah mutlu etsin sizi
milletin laflarına bakma eğer olumsuz yazan olursa :)
Cevap sahibi+1 yılİlişkide yabancı gibi mi davranıyor sana yoksa tuttuğu gibi istediği gibi ypıyor mu? :)
Soran+1 yılTeşekkürler ☺
Cevap sahibi+1 yılrica ederim :)
yatakta da çekiniyor mu senden?
Soran+1 yılEvet.
Cevap sahibi+1 yılneden çekiniyor, onu rahatlatmıyor musun yeterince? :)
Soran+1 yılBen cidden ne yapacağımi şaşırıyorum
Cevap sahibi+1 yılilişkide onun her istediğini yapar mısın bu arada? yoksa sınırların var mı
Soran+1 yılHayır ne derse yaparım ama pek bişey istemez
Cevap sahibi+1 yıloral ve anal a yaklaşımın ne? yapar mısın yoksa sevmiyor musun?
Soran+1 yılYaparim ama o istemez
Cevap sahibi+1 yılneden istemez? sen sırf o ister diye mi yaparsın, yoksa canın da ister mi?
Soran+1 yılBilmem sınırları var demek ki. Daha çok ben teklif ediyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılanlıyorum:)
anal sana azdırıcı mı geliyor yoksa mide bulandırıcı mı? :)
Soran+1 yılDaha çok erkeği memnun edecek bir hareket ☺ karşı değilim istese yaparım ama istemiyor
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum anal haram diye duymuştum bu arada, haram olduğunu bile bile yapar mıydın? :)
Soran+1 yılİnançlı biri değilim ama doğru duymussun ki benimki haram deyince bir durur 😊
Cevap sahibi+1 yılhmm o yüzden yapmıyordur belki :)
oralı seviyor musun bu arada? yapmayı ve yaptırmayı?
Soran+1 yılBirkaç kez yaptırdı o da benim dememle 😊 o bana hiç yapmadı
Cevap sahibi+1 yıloral yapmak hoşuna gitti mi bu arada? :) yoksa sevmedin mi?
Soran+1 yılGüzeldi
Cevap sahibi+1 yılonun yerinde olsam hep yaptırırdım sana, çünkü sevmişsin :)
o da sana yapsa hoşuna gider bence :) kukun o tadı alınca zor bırakırsn
+1 yılBöyle hikayemi olur lan
00 Yorumla
+1 yılNe kadar süredir evlisiniz
06 Yorumla
Soran+1 yıl4 ay
- +1 yıl
Muhafazakar biri mi
Soran+1 yılEvet 😊 çok hatta. ben de tam aksi
- +1 yıl
Bundan kaynaklı ama eşe de muhafazakar yaklaşılmaz ki 😊 onun bu halini beğenmediğini söyledin mi
Soran+1 yılAçık açık beğenmiyorum demedim ama ben ona hep sıcak yaklaşıyorum kendinden bulsun diye şimdi ben dersem kırıcı olabilir
- +1 yıl
Yeni yeni birbirinizi tanıyorsunuz davranıştan anlasa 4 ayda değişirdi
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin yaş
187 Yorumla
Soran+1 yıl23. Ama ben küçük olmama rağmen daha rahatım
Cevap sahibi+1 yılOhooo asıl ışığı açıp yemeli seni gız. Ee ilişki sırasında nasıl. Ozmn seni de baya olumsuz etkiliyordur normalin dışında özellikle yatakta
Soran+1 yılÇok olumsuz diyemem ama ben teklif ediyorum mesela 😂 ama evet o olmaz bu olmaz havasında
Cevap sahibi+1 yılOha ya tam dayaklık yemin olsun ya 😅Böyle böyle durum bunu bir dövün de diyemezsin ki kimseye haha. Gız hiç oral vb olmuyor mu bu nasıl ilişki 😅Utansan bile yataktasın sonuçta öncelikli görevin kadını doyurmak hele ki böyle yaş farkı varsa 😅
Soran+1 yılBen yaptım ona utandı çok 😂
Cevap sahibi+1 yılOha 😅 Utandı ama tabi zevkini alınca? 😂
Soran+1 yılHoşuna gitmiştir heralde 😊
Cevap sahibi+1 yılGitmez olur mu ya 😊Ama sen zaten gençsin o olmaması gerek derecede utandı ise sen nasıl hemen yapabildin önceden tecrüben var mıydı 😊
Soran+1 yılHayır doğru düzgün sevgilim bile olmadı benim ama istekliyim yani onu da seviyorum eşim sonuçta ben çekinmiyorum 😊
Cevap sahibi+1 yılİyi ediyorsun da bari sen ona yapınca o da sana yapsaydı yaptı mı 😊İstekli olman doğal asıl onun seni doyuruyor olabilmesi lazım 😊
Soran+1 yılHayır yapmadı 😊 ben yatakta bağırınca birlikte benim yerime utanıyor ya 😄😄
Cevap sahibi+1 yılAma olumsuz etkilemiyor mu sevişmeyi ya 😅İnletirken bari rahat bıraksa haha 😅
Soran+1 yılBen yine de keyif alıyorum ☺
Cevap sahibi+1 yılHala yapmıyor mu oral yapmadan nasıl dayanıyor ya 😅
Soran+1 yılİstemiyor heralde ne bileyim 😂 sorun değil ya ben bu haliyle de egleniyorum 😄😝
Cevap sahibi+1 yılOndan değildir de işi bilmiyor orası yüzde yüz 😅Çekingen erkek kıza hoş gelir ama başlarda sonra dert olur erkeğin en önemli görevi kızı doyurabilmek 🙂Peki bişey sorcam ilk oral yaptığında ne hissettin umduğun gbi miydi zor mu yaptın yoksa 😅
Soran+1 yılZaten kendim istedim ama zorlandim ağzına pek sigdiramadim acemilik 😂 güzeldi yine de 😊
Cevap sahibi+1 yılDiş değdirmemeye bile kendin alıştın yani adam bişey gösteremedi 😅Valla iyiki ozmn senin gbi istekli eşi var. Tadından olumsuz bir izlenimin olmadı ilk tadınca dimi 😊
Soran+1 yılÖnce kendi parmagimla prova yapmıştım 😄😄 aslında çok beğenmedim baştan yadirgadim tadını
Cevap sahibi+1 yılAa nasıl parmağınla parmağını ıslatıp oraya sürüp tekrar tadına mı baktın 😅
Soran+1 yılHayır 😇 yalnızken parmağımı diş degdirmeden yalamaya ugrasiyordum onu acitmayim öğreneyim diye 😊
Cevap sahibi+1 yılYa varya 😒Bu adam bulmuş senin gbi bir kız valla çok şanslı 😒O işi bilmiyor diye sen onu uçurmak için bide öyle prova yapmışsın 😒Sonra alıştın tabi hem yapmaya hem tadına adamda uçıyordur zevkten hatta 🙂
Soran+1 yılYine de aşırılık olduğunu düşünüyor pek yapmıyoruz
Cevap sahibi+1 yılÇok saçma bnce hem sen istiyon o aşırılık görüyor valla saçma. Eşler temiz olduktan sonra ben evlenince senin gibi bir kıza denk gelsem varya... çok güzel olur bence eşlerin birbirini karşılıklı yalaması inanıyorum ki sende öyle isterdin
Soran+1 yılİlla şöyle olsun böyle olsun diye bir isteğim yok olabildiğince zevk almaya bakıyorum 😊
Cevap sahibi+1 yılEe tabiki öyle yap😊Bunları kız olarak senin değil eşinin düşünebiliyor olması lazım normalde 🙂Bence erkeğin yatakta 1. Görevi karşı tarafı doyurabilmek olmalı 😊Senin gbi biri bna denk gelse yapmak istese hele ki senin gbi bide mücadele etse ben ilişki yaşamayı planlamadığımız gün bile tutar sarılır açar yalarım hemde çok güzel bir şekilde ama işte... 😊
Soran+1 yılO resmen görev bilinciyle hareket ediyor ona göre karanlikta ve daima misyoner pozisyonunda kocalık vazifesi gerçekleştirilir 😂😂 olayı bu sadece 😊
Cevap sahibi+1 yılYahu vallaha pes ya 🙂Bide yaş farkı da var şimdi seni en güzel şekilde doyurmalı ki ilerde o senden baya önde gidiyor ve nolur nolmaz yaşı geçince çok işlev göremezse sen nolcan 😒Bunun bilinciyle seni düşünüp öyle hareket etmeli normalde. Harbi mi ya yatakta pozisyondan pozisyona sokmuyor mu seni bide gençsin sen
Soran+1 yılİlerde bişey olmicak ne olsun şimdiki gibi geçinir gideriz. Ne pozisyonu ya üstüme abaniyor sabit 😁
Cevap sahibi+1 yılOrası öyle de seni düşünüp güzelce şimdiden doyurabilmeli diye o manada söylemiştim 😊Ya o ondan zevk alıyor olabilir ama sonunda senin içinde. Her türlü zevk alır sen desene değişelim pozisyon diye. Sen çık üzerine zıpla 🙂
Soran+1 yılBen de zevk alıyorum sorun değil 😊 alıştım artık 😄 zaten iri üstümde ezince yoruyor bari ☺
Cevap sahibi+1 yılEvet alta alıp seni sıkıştırıyor ya ondan çok zevk alıyordur ona takıktır 😊Sade misyoner mi yüzün yatağa dönük de çıkıyor mu üzerine arkadan aradan bari onu düşünebilsin 😅
Soran+1 yılHayır 😇 hep aynı şekilde yüzüme bakmaya da çekiniyor bense çok seviyorum onu öyle izlemeyi
Cevap sahibi+1 yılİçindeyken aldığı zevki gözlerinden okuyabiliyorsun yani 😊Kısa sürüyor mu nekadar zamanda boşalıyor ki girer girmez boşalıyor deme 🙂
Soran+1 yılAğzıma alır almaz bosalmisti heyecan 😂😂 normalde o kadar çabuk değil
Cevap sahibi+1 yılOkadar normal 😂 Eee nasıl sen yalarken. Ağzına mı boşaldı yoksa çıkardınmı hemen 😅
Soran+1 yılAğzıma yerlestirdigim gibi boşaldığı için anlamadan bogazima kadar gitti zaten 😂😂
Cevap sahibi+1 yılEe bişey sorcam o zevkle senin başını tutup kendi kendi yedirmedimi sana ya tamamını 😬
Soran+1 yılHayır 😇 bir de mahçup oldu
Cevap sahibi+1 yılEe sen ne yaptın o an hem aletin ilk tadına bakışın hemde sperimin. Ne yaptın ki 😊
Soran+1 yılYuttum ama bogazima kaçınca çok oksurdum ya kötü oldum
Cevap sahibi+1 yılOrda sana su yetiştirip seni öpüp teşekkür etmeliydi çok çok zevk almıştır. Sen sonra çaktırmamışsındır ama tiksindin mi hoşuna mı gitti 😊
Soran+1 yılBen dedim bir lavaboya gidebilir miyim diye yok tiksinmedim o da zevk almıştı belli yerinden kalkmadı 😊
Cevap sahibi+1 yılSen aleti yalamaya alıştın o ara baktın diş de değdirmiyorum boğazına kadar aldın o ara boşaldı dimi 😊
Soran+1 yılEvet 😊 çok şaşırdım öyle birden çabucak olunca 😊😊
Cevap sahibi+1 yılBende öyle olurum başta 😅 Zevikne dayanamadı işte dilini kullanabiliyor muydun ağzındayken 😊
Soran+1 yılAçıkçası ben hala zor sigdiriyorum 😂 daha doğrusu sigdiramiyorum bile. O yüzden kullanamıyorum 😚
Cevap sahibi+1 yılPeki ondan sonraki yapmalarında da boşalttın mı ağzına veya boşalttırıyor musun ki 😅
Soran+1 yılEvet 😊
Cevap sahibi+1 yılYa varya :/ bu adam seni yalamadan nasıl dayanıyor pes. Sen ona ilk öyle yapıp onu boşalttığında senin banyodan dönmeni beklemeyip seni alıp yatağa atıp hızlı dil darbeleri ile ağzını ayırmadan vakkumlayıp yemesi lazım oranı :/
Soran+1 yılHiç yapmadı 😅 öyle bir şey de beklemiyorum artık 😄
Cevap sahibi+1 yılAma yapsın isterdin dimi itiraf et 😊
Soran+1 yılBu saatten sonra yapmasın bari bilmediğim bir şeyi canım çekmiyor ☺
Cevap sahibi+1 yılYa varya kızgınım ona şuanda 😒Senin gibi eş bulmuş hakkını veremiyor. Sen sevdiğinden zevk alıyorum diyorsun ama seni yalasa pozisyondan pozisyona alıp inim inim inletse bence dersin ki bu zevkse diğerleri neydi 😊
Soran+1 yılKısmet böyleymiş 😊 ayrıca hemen çocuk istiyor ona kalsa ilk gece kalmam lazımdı 😂😂 daha birbirimizi tanımamiz başbaşa kalmamiz lazım belki zamanla baba benzer 😊
Soran+1 yılBana *
Cevap sahibi+1 yılÇok cahil biraz öğret onu 😊
Soran+1 yılNeyse canım zamanla terbiye olur 😄 herşeye rağmen iyi davranıyor iyi biri seviyorum gerisi hallolur
Cevap sahibi+1 yılSen eğit biraz onu sen çekinmiyon belli heralanda sen çek çevir 😅
Soran+1 yılBakma onun yatakta öyle olmasına açık kıyafet giydigimi görmesin bagirisini duysan bir dovmedigi kalıyor. Yani her alanda onunla baş edemesem de yatakta güzel şeyler yasatabilirim 😊😊
Cevap sahibi+1 yılKıskanç demekki huyuna git napcan. 😊 Yatakta işi bilmediğinden sana bırakıyor sen işi biliyorsun tecrübeli olmamana rağmen. Genç olman doğal olarak çok istekli olam yetiyor 😊
Soran+1 yılOnunla da bitmiyor yemeği utusu hep düzgün olacak aman kıskanç da ne demek 😅 aynen hiç tartismamaya çalışıyorum. Yani evet genç olmak iyidir 😊
Cevap sahibi+1 yılHay Allahım sen çok aradın mı bunu 😅Ne iş yapıyor ki
Soran+1 yılKendi işi. hali vakti yerinde diyebilirim
Cevap sahibi+1 yılBirazda kadın ruhundan anlıyabilse tamamdı da işte 🤣En bilmesi gerken şeyi bile bilmiyor böylelere de senin gbiler denk geliyor ya 😊
Soran+1 yılTamamlıyor böylece 😊 açıkçası benim ailemin durumu daha iyidir para falan değil de ben çok yakışıklı olduğunu düşünüyorum bir de konuşması falan çok hoşuma gidiyor asla böyle utangaç olduğunu düşünemedim
Cevap sahibi+1 yılEe önceden hiç mi konuşmadınız gerçi evlilik normal evlenmeden önceki gbi değildir. Kimi çıkarken normal evliliğe ayak uyduramaz. Nekadar utanırsan utan sonuçta kız önünde bide o cesaret etmiş ağzına almış bide. Onu geç yutturmuşsun. O utangaçlıktan ziyade işi bilmemektir 😊
Soran+1 yılTanıştırma sonucu evlendik sadece birkaç buluşma
Cevap sahibi+1 yılAaaa. Olsun şiddet flan olmasın da. Yataktada sen yol göstee ona konuşun o bilmiyorsa sen al direksiyonu eline öğret ona. Mutluyum demekle olmaz tamam mutlusun da zirveye çıkmak varken aşşalarda mutlu olmadaha yaşın genç 😊
Soran+1 yılYok canım kibarligina da çok kibar bana hanım diyor 😇
Cevap sahibi+1 yılKibardır o ayrı ama bilinçsiz 😊
Soran+1 yılOlsun o öğrenir de yeter ki şiddet kabalık olmasın dediğin gibi. Karakter daha önemli
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle ama ben hala şaşkınım nasıl yapmadan dayanabiliyor diye. Okadar çekingense ilk nasıl girdi ki seni rahatlatması lazım normalde ilk olacağından 😊
Soran+1 yılSaçımı falan oksamisti başımı göğsüne yaslayip o sırada cidden çok huzurlu hissetmistim sinerjik bişey 😊 sonra da yavaş yavaş öptü falan öyle başladık
Cevap sahibi+1 yılİyi etmiş 😊Becerebildi mi ilk girmeyi bence onda da sen yardımcı oldun 😊
Soran+1 yılYok artık 😄 ama nedense sert girdi ya şaşırtmıştı acıdı
Cevap sahibi+1 yılOhooo ya😅Komple hepsini kökledi mi bianda 😅Acıyınca ne oldu kanadıysa çıkardınmı devam mı etti. Ucu girince bakmıştır sıcak köklemiştir heralde 😊
Soran+1 yılKaranlık seviyor ya bir de heyecan olunca ne yaptı ne etti anlamadım 😂 çok kanamis ama sıktım kendimi devam etti
Cevap sahibi+1 yılOha ya ilk gece bile karanlık. Valla Allah sabır versin sana 😅
Soran+1 yılO böyle yapınca acaba çekindiği bir kusuru mu var diye uyurken kac kere baktım fiziği düzgün cildi de gayet güzel neden çekiniyor anlamadım
Cevap sahibi+1 yılBen hiç anlamadım ilginç ki ne ilginç yahu hiç mi görmedin adamı ışıkta vay be
Soran+1 yılİstemiyor napayım ama o beni resmen inceliyor o ayrı 😅
Cevap sahibi+1 yılSende tepki koysaydın 😊
Soran+1 yılOlsun baksın bakabildigi kadar 😊 her şekilde ilgilenmesi beni mutlu ediyor
Cevap sahibi+1 yılMutlu olman güzel ama dediğim gbi zaten yaş farkı var bide hernekadar sizi tanımıyor olsamda senin gbi bir genç kıza istediğin hazzı verememesi üzdü bni 😊
Cevap sahibi+1 yılGittin mi 😕
Cevap sahibi+1 yılBİşey soracaktım gitmişsin ya 🙂
+1 yılZamanla geçer
00 Yorumlaenteresan
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!