Evet bunu yaparım diyen varmı? ya da nebiliyim işte hadi cevaplayalım hep beraber.
...
...
...
...
...
...
Evet ben bakarım tabi siz bakmıyomusunuz güzel kızlara
Hayır asla bakmam.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Elimde olan bir şey değil ki.Sevgilime bağlı biraz da.
Sevgilim yeterince ilgilenmezse o an, aramızda bir uyuşmazlık varsa(mesela yeni çıkmaya başlamışsak birbirine ısınamama durumu olur ya) ister istemez yakışıklı bir erkek geçince bakarım.
Zaten dediğim durumlar varsa sevgilimle de ilişkimiz uzun sürmeyecektir.
Ama dışarı çıktığımda dikkatimi çeken sadece 1 erkek oluyor genelde.Bugün mesela o kadar dışarıdaydım, sadece 1 kişi dikkatimi çekti.Ona baktığım an zaman durmuştu diyebilirim :D :D Yani sevgilimin yanında da dikkatimi çekebilecek kadar yakışıklı birini görür müyüm, bilemiyorum hiç.Zaten sevgilimle uyuşuyoruz ve yanındayken öyle ilgisiz falan da değil(yani sıcak davranıyoruz, mesela biriyle çıkarsın, hiç öpmez bile, ısınamamıştır çünkü).Yani o varken dikkatimi başkası çekmez.
Tamamen sevgilime bağlı bir şey yani bu.
yakisikli bir erkek görsem bakarim mutlaka gözu fizigi yuz sekli vs birseyler dikkatimi cekmistir ki bakmisimdir ama dik dik durupta bakmam caktirmadan 1 kere bakarim anaa ne guzel giyinmis stile bak oy anam derim Allah sahibine bagislasin derim vs icimden sonra yuzumu ceviririm önume :D askimi seviyorum oyuzden Allah sahit kötu niyetle bakmam aklimdanda kötu birsey gecmez
var adi pislikkkkk
Yani ben şahsen istediğim erkeğe bakabilirim cinsiyetim icabı sorun olmaz. Yalan yok hani. :D
Bakarım, süzerim, "güzel hatunmuş" derim... vs. vs.
Cevap
10Cevap
bakarım.
ama bu 'aaa ne kadar yakışıklıymış' bakması olmaz. kim olursa olsun mutlaka karşımızdan gelene falan bakarız herkes bakar bu ister istemez olur tipine vs bakmam görür kafamı değiştririm. madem başka erkeklere bakcam yanımdakinin yanında ne işim var bana yakışmaz :D
öyle miiii bunları duymak iyi oldu :P dsadasd
benimkinde hiç niyet bie yok mal bir bakış :D
ahhh ahhh bakmayan kız yok işte yookkk :DDD adssadas
Sen bakmıyorsun ki kusu, sadece görüyorsun aferin nan sanaa
Gecen gun iki kiz arkadasim ve sevgilim bulusmustuk dalginligima gelmis "offf suna baak" demistim. Dememle sevgilimden tokat yemem bir oldu zaten shshdjdbdjdj
Yok yok tokat attigi icin zaten sabah aksam ozur diledi :D Ama hakliydi benc yani benim yanimda bir kiza oyle yapicak cok fena yapardim :D
Bey yahut bayan, bakılır bu çok olağan. Ama sadece bakmış olurum, özel bir ilgi hissetmem. Bağlı bir yapım var.
Bakarım ama içine düşmem.
Göz ucuyla, geçerken uğrayalım dedik tadında...
Bakmak gerek, hep sadik oldugunu gostermekde bir salaklik bence, of ne sacmaladim yine.
samimi bir cevap mi ? hayir bakmam
yanimda olmadigi zaman bile bakmam
baksam bile goz rast gitmistir, zaten sadik biri oldugum icin genelde karsi taraf ilgisini azalttiginda hemen anlarim bu yuzden
sevgilisi varken yanında sürekli bakan bir kız harbiden çok itici
sevgilim varsa ilgilenmiyorum kimseyle. bu biraz sevmekle ilgili. sevmediğim öylesine takıldığım biriyle beraberken daha aç gözlü olabiliyordum mesela. bütün erkekler benim olsun gibi bir doyumsuzluk içine girebiliyordum.
beraber oturur bakar bakar yorumlarız. "aa bu iyiymiş. hayır şurası fena. su daha iyi surası tam bnlik falan" ikimizde bi. yiz ikimizde mesuduz.
eet :))
Oha cok iyi ya :D
ne kadar sevdiğime bağlı ama tabikide alıcı gözle bakmam
tabi ki bakmam .benden başkasına bakan erkekle de sevgili olmam .
bakarım yakışıklı görürsem. ee güzele bakmak sevaptır
Bakarım ama öyle çok fark edilecek derece de bakılmaz yani bir bakarsın çevirirsin kafanı.
sevgilime aşıksam körü körüne bağlanıyorum ya ne yanında ne de o olmayınca kimseye bakamıyorum bile
Bakarım, güzel kız görsem de bakarım ama erkekler gibi abartılı değil.
Özellikle yakışıklı birileri var mı diye bakmam, görürsem içimden yakışıklıymış filan diye geçiririm ama kötü bir niyetim yoktur yani.
baksamda sevgilim arkadan ne bakıyon die ağzımı sıkar şakayla karşık :)
şrefsizlerin hepsi bkaıyomuş görüyomusn kim egüvencez lan biz bu kdar ıbıne varklen?
aşıksam gözüm kimseyi görmüyo kimsede beni görmesin diye kafam hep yerde gidiyorum yolda
Sevgime bagli ne kadar seviyosam:)
Gay mıyım lan ben :)) töbe estagfirullah
(: yok yav zaten beni benden almayacak başka bir kıza baktıracakla birşey yaşamak istemem biz de olmaz öyle atadan dededen öyle gördük...
Bakmak var, bakmak var tabi.
Yani değil mi .
ondan başkasını görmez ki gözüm bakayım
bakarım
Yanımda sevgilim yokken de bakmam.
Hayır asla bakmam
olsada olamsada asla bakmam
Hayır asla bakmam.
ben her ihtimale karşı at gözlüğüyle gezdiriyorum
Hayır bakmam.
bakarım ...
öyle haksız mıyım bak sende bakarmışsın :D ama benmki kötü niyetli diğil
ya mesela otobüstesn bir yolcu bindi bir bakıyorum erkek. normal çevreye bakarken görüyorum mesela tekrar bakmamakta bende tekrar bakmam
hayır zaten erkeklere bakmam
Hayır asla bakmam.
Hayır asla bakmam.
En İyi Cevaplar