+1 yılİŞTE BU TİP MUHABBETLER ÜLKEMİZİN EĞİTİM SEVİYESİNİN BİR GÖSTERGESİ KIZLAR ÜLKESİNİN ERKEĞİNİ AŞAĞLIYOR ERKEKLER ÜLKESİNİN KIZLARINI AÇIK KONUŞAYIM BU KAFADA GİDİLDİKÇE YENİ NESİLDEN HİÇBİR CACIK OLMAZ NE ERKEĞİ NE KIZI YAŞIM 42 3 YILDIR DULUM VE LİSEYE GİDEN BİR OĞLUM VAR DÜŞÜNÜYORUMDA İYİKİ BİR KIZ BABASI DEĞİLİM OLMAKTA İSTEMEZDİM SANIRIM BU ZAMANDA. EŞİMDEN BOŞANMA SEBEBİME GELİNCE BİTMEK TÜKENMEK BİLMEYEN İSTEKLERİ VE DOYUMSUZLUKTU MADDİ ANLAMDA. BENİM BU YAŞANTIMDAKİ KISA KESİT BİLE 18-35 YAŞ ARASI YENİ NESİL KADINLARININ NE KADAR TATMİNSİZ AÇ GÖZLÜ VE SADAKATSZ OLDUĞUNU GÖSTERİYOR. SSANA ÖYLESİ GELMİŞ DİYENLERİ DUYAR GİBİ OLUYORUM HEMEN VEREYİM CEVABINI GÜNÜMÜZDEKİ KADINLARIN.%80 LİK GİBİ BİR KISMI BU ŞEKİLDE ve biten evliliklerin %60 LIK EVET% 60 LIK GİBİ BÜYÜK BİR KISMINI BU SAYDIĞIM SEBEPLER OLUŞTURUYOR. VE 1.5 YILDIR 30 YAŞINDA BİR RUS BİR BAYANLA GÖRÜŞÜYORUM ALLAHA ŞÜKÜR DAHA BİR KEZ BİLE YALANINI DOLABINI GÖRMEDİM KADIN NEYMİŞ ONDA TANIDIM. GENÇLİK YILLARIMDA OLAN HİÇ BİR KIZ ARKADAŞIMIN VE 18 YILLIK EVLİLİĞİM SÜRESİNCE EŞİMDEN GÖRMEDİĞİM SEVGİ SADAKT VE SAYGIYI ŞU AN ONDA GÖRÜYORUM. ESKİ NESLİN KADINLARININ BAŞIMIN ÜZERİNDE YERİ VAR ONLARIN HAKKINI ÖDEYEMEYİZ ANCAK 80 Lİ KUŞAKLA BERABER TÜRK KADINI SAYGINLIĞINI YİTİRDİ VE BU KALİTE SON GAZ DÜŞMEYE DEVAM EDİYOR ŞU ANDA GENÇ KIZLAR REZİL DURUMDA O YÜZDEN HİÇBİR BAYAN GELİPTE BURDA YORUMUMA KAFA TUTMASIN FENA BOZARIM
11 Yorumla- +1 yıl
BAŞTAN UYARMAK BENDEN OLSUN
En İyi Cevaplar
+1 yılMq iti sana noluyor da herkese tek tek laf yetiştiriyorsun gel benim karım ol o zaman çok güveniyorsan kendine
11 Yorumla
Soran+1 yılSen niye kızdınki abi lafim kızlara benim
Bakın arkadaşlar bu başlığı açan kimse (birey demiyorum dikkat ederseniz zira bu sadece bir kimse olabilir) net özgüvensizliğin göstergesi. tavus kuşu musun lan sen? iki kelimeyi bir araya getiremiyor. bu türk erkeklerindeki kendini beğenmişlik nedir allahaşkına? vücudunuzda öpecek bir santimetrekare yer yok hepsi kıllı, ayı, kendi işini yapmaktan aciz. yakışıklısınız evet (hahaha) kendi ütopyanızda yakışıklısınız, o maymun suratlarınızla. neticede bir canlı...
447 Yorumla- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/7NLg8a.jpg işte bu da çoğu erkeğin ne kadar balon, zır deli ve d*ngalak olduğunun göstergesi olarak burda kalsın...
- +1 yıl
E senin ne farkın kaldı şimdi diğer arkadaştan sende genel konuşmuşsun?
- +1 yıl
@DamsızdaGirebilenAdm
Çünkü burda genel konuşan birisi var onun için ben de genel konuştum bu tip insanlar, kendilerine sıra gelmesin diye sürekli başkalarına bahaneler bulur, onları kötüler, bir yerlerini, davranışlarını, popolarını başlarını eleştirirler; çünkü kendilerine sıra gelirse bitişlerini olacağını çok iyi bilirler. O yüzden bu g*ri zekalılara birinin uçan tekme atması gerek. - +1 yıl
İyide sen tekme atmamışsın ki nükleer atmışsın direk mk
- +1 yıl
Gerek yok
- +1 yıl
@DamsızdaGirebilenAdm neye gerek yok
- +1 yıl
Kızım sen kimsin ki bu kadar atar afra tafra hayırdır sen? erkekler tipsiz tek kızlar mı güzel 10 kg makyajla suratta?
- +1 yıl
kaç erkeğe posta koymalar falan merak ettim nesin acaba... istek gönderdim at ilk mesajı foto mu atcam sana. bulmuşun tipsiz elemanı eziyosun belli ki. yaz ilk mesajını hadi hodri meydan
- +1 yıl
bekliyorum kardeş xper puan az at ilk mesajı özeldsen remimi atıcam
- +1 yıl
bekliyorum evet?
- +1 yıl
Vatsa cesaretin indircem bir taraflarını hadi yaz bekliyorum atcam resmimi
- +1 yıl
kızlar ben bunu ifşa ediyorum
- +1 yıl
scontent-frt3-2. xx. fbcdn. net/.../...77121969_n. jpg
- +1 yıl
Kardeş sürekli sen çıkıyorsun ifşada sıkılmadın mı 😂
- +1 yıl
meyhanede çekilmiş bide ordaki kızlardan bahsediyor galiba 😁
- +1 yıl
Gecede ifşa oldu bu arkadaş belkide eğlenmek için buradadır
- +1 yıl
@DamsızdaGirebilenAdm sanmıyorum terliksi canlılar sadece yaşam için mücadele verir
- +1 yıl
köpek sürüsü kalabalık gezer
- +1 yıl
Sonra diyorlarki neden kadınlara sövüyorsunuz.
Hakaret içerikli konuşmadım konuşup bir halt ettiğinizimi sanıyorsunuz? - +1 yıl
@DamsızdaGirebilenAdm sana bir şey diyen olmadı neden üstüne alınıyorsun nick yazdım başında görmüyor musun
- +1 yıl
@DamsızdaGirebilenAdm sana demedim ben
- +1 yıl
fluffy Bu kadar deli dangalak vs. dediğin için karıştı
lovely Aynı şekilde.
Ben yanlış anladım o zaman kusura bakmayın iyi sohbetler. - +1 yıl
@DamsızdaGirebilenAdm karışmasın diye nick yazıyoruz zaten, ama neyse. Bu başlığı açan, hala savunmaya çalışan ve nickini yazdığım kişiler için söyledim onları.
- +1 yıl
Tamamdır tekrar kusura bakmayın.
- +1 yıl
@DamsızdaGirebilenAdm demek abazalar kadınları simartiyor öyle mi
- +1 yıl
@lovelygirl3 Abazalar değil mi her bulduğu denyo kadına sarıp onun biryerlerini kaldıran?
Sonra o kadının kendisini birşey sanıp afra tafraya girmesi falan.
Orda genelleme yok üstüne alınma - +1 yıl
@DamsızdaGirebilenAdm kadınlar diyosun daha nasıl genelleme yapicaksin
- +1 yıl
@lovelygirl3 Tartışalım mı yani onumu istiyorsun?
- +1 yıl
Lise sona giden bir oğlum var yaşım 42 sizin gibi kızların yorumunu gördükten sonra kız evlat sahibi olmadığıma seviniyorum bir genç kıza yakışmayacak bayağlıkta ve kabalıkta
- +1 yıl
fluffycat
- +1 yıl
@desterados çomar bu
- +1 yıl
bunları söyleyen adam o
- +1 yıl
Olsa emin ol sizin gibi olmazdı iş ailede bitiyor oğlum gelin diye getirse sizin gibi bir kızı koluna takıp o raddede evlatlıktan red ederim onu
- +1 yıl
Devlet meselesi oldu.
+1 yılgüzel bir kadının özgüveni olsa hem havalı hem güzel dersiniz çirkin bir kadının özgüveni olsa egoist dersiniz Allah çirkin kadınları da güzel kadınları da özgüveni hak edip etmediğimizi değerlendirmeniz için yaratmadı bilgin olsun
219 Yorumla
Soran+1 yılAçık konuşayım yanımda sende sönük kalırsın büyük ihtimal
- +1 yıl
napayım öldüreyim mi kendimi?
Soran+1 yılgel fotoları k karşılaştıralım özelden varsa cesaretin?
Soran+1 yılprofil resmi sana mı ait kardeş?
- +1 yıl
Bu tip konular ne çok tutyor siyaset gündem ile ilgili olsa bu kadar görüş gelmez
- +1 yıl
ülkemiz tabi gelişmez
- +1 yıl
EVLENMEYİ DÜŞÜNEN GENÇLERE DİYECEĞİM ŞU Kİi ANADOLUNUN SAKLI KÖYLERİ KASABALARI HARİÇ GÜNÜMÜZDE BÜYÜK ŞEHİRDE EVLENİLECEK KIZ KALMADI EĞER ŞANSLIYSANIZ AZ DEFOLU BİR KIZ ALABİLİRSİNİZ EN FAZLA SİZE TAVSİYEM BULAŞMAYIN
- +1 yıl
@desterados çok yazmışsın boş yazmışsın okumaya bile gerek yok
- +1 yıl
@lovelygirl3 HAYAT HİKAYEMİ OKU ALTTA 18 YILLIK EŞİMDEN NEDEN BOŞANDIĞIMI OKU SONRA GEL HAYATA TOZ PEMBE BAKAN YAŞLARDASINIZ DAHA GELECEĞİNİZE BAKIN GELECEĞİN KAŞARLARI LAZIM DEĞİL BU ÜLKEYE
- +1 yıl
AKLI BAŞINDA NAMUSLU İNSANLARI LAZIM
- +1 yıl
@desterados banane senden
- +1 yıl
@lovelygirl3 OKUDA DERS ÇIKAR O AĞZI SÜT KOKAN HAYATINDAN
- +1 yıl
@lovelygirl3 SENİN VE DİĞERLERİ GİBİ YENİ NESLİN KAYIP İNSANLARINI GÖRDÜKÇE ENDİŞELENİYORUM. ABAZAYMIŞ ULAN KÖPEK SENİN YAŞINDA OĞLUM VAR HERKESİ YAKIN ÇEVRENDEKİ ÇOMARLARLA KARIŞTIRMA!
- +1 yıl
@desterados süt kokuyor en azından bok kokmuyor
- +1 yıl
@lovelygirl3 AĞZIN O KADAR BOZUK GİBİ TİKSİNDİRİYORSUN İNSANI
- +1 yıl
@lovelygirl3 AĞZIN O KADAR BOZUK Kİ TİKSİNDİRİYORSUN İNSANI HADİ AİLEN VERMEDİ TERBİYE OKULDADA MI GÖRMEDİN BİRŞEY? SANA CEVAP VERMEKTE ZORLANIYORUM SEVİYEMİ DÜŞÜRMEMEK İÇİN. MAHALLE AĞZIYLA KONUŞARAK BİR YERE VARAMAZSIN KÜÇÜK KIZ
- +1 yıl
@lovelygirl3 BANA BAK VELET ZORLAMA ŞANSINI SENİ ÇOK PİS BOZARIM
- +1 yıl
@lovelygirl3 ÜLKE SİZİN GİBİLER YÜZÜNDEN GELİŞMİYOR
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
+1 yılSen kendini ne olarak görüyorsun ya asıl sizin o olmayan tipinizle biz ne yapıyoruz aşık olup pesinizden gidiyoruz seviyoruz mesela sizde bunu haketmiyorsunuz biz ne yapalım
141 Yorumla
Soran+1 yılOlmayan tip? yanıma yakışmazsın eminim gelmiş boş yapıyorsun
- +1 yıl
hahhaah komik olma sen kimsin de yanına yaklasamicam ya
Soran+1 yılSen misin o profil fotosundaki kişi? sugaran-girl
- +1 yıl
çirkinliğim mı rahatsız etti
Soran+1 yılTahminimin üstündeymişsin: O
- +1 yıl
kızlarda tip olduğu için laf etmedim bn yazdıklarımı iyi oku.
- +1 yıl
bak kardeş seni bilmem ama artık Türk erkeklerinin çoğu nedensizce kendini çok üste koyup kadınları aşağılıyor şu an olduğu gibi
- +1 yıl
o kadar dünyalık yaşıyorsunuz ki Allah ıslah etsin sizi
- +1 yıl
bakın buymuş bunu soyleyen
- +1 yıl
ya yemişim tipini olsa bari gerçekten konuşup laf ettiği kadar ne diyeyim güzellik kalıcı değildir pişman etmesin Allah söylediklerine..
- +1 yıl
KARDEŞ SİZİN O OLMAYAN TİPİNİZLE DİYEREK SENDEN O SORANDAN FARKSIZ DURUMA DÜŞÜRDÜN KENDİNİ DEDİKLERİNİN BİR ÇOĞU DOĞRU ANCAK KULLANDIĞIN KELİMELERDE HATA VAR
- +1 yıl
evet herkesin üslubu doğru bı benimki yanlış teşekkürler
- +1 yıl
Yok estağfurulah yorumunuzu beğenmeme karşılık tipsiz türk erkeği demeniz o kişiyle aynı konumda göstermiş sizi. bütün Türk kızları çirkin diyen erkek ne kadar iticiyse aynı şekilde bunu bir baynın söylemeside basit ve bayağı haksoz mıyım?
- +1 yıl
laflarınıza dikkat edin ve mümkünse görüş yapmayın uzatmayin bu konuyu
- +1 yıl
Yorumumu anlayabilecek kapasitede olduğunuzu sanmıyorum haklısınız uzatmayalım iyi günler
- +1 yıl
😂😂😂(!)
- +1 yıl
Yaşım 42 liseye giden bir oğlum var laflarıma nerede dikkat edeceğime kızım yaşında birisinden öğrenecek değilim söylediğimi anlasaydınız böyle bir tepki vermezdiniz amacınız provake etmeksede başka kapıya
- +1 yıl
@desterados yasin 42 yse oğlun yaşındaki kızlara mesaj atma pis abaza
- +1 yıl
@lovelygirl3 SEN KİM KÖPEK BABANLA KARIŞTIRIYORSUN GALİBA HADİ YOL AL LAFLARIMLA DÖVMEKTEN BETER EDERİM!
- +1 yıl
@desterados seni rezil ederim insan içine cikamazsin
- +1 yıl
@lovelygirl3 BACAKSIZ BENİM ALNIMAK YÜZÜM PEK GİT AİLE TERBİYESİ AL ÖYLE KONUŞ DÜŞÜRME SEVİYEMİ
- +1 yıl
@desterados kesin öyledir
- +1 yıl
@lovelygirl3 ÖYLE
- +1 yıl
AŞAĞLIK TOPLUM DİYE ADLANDIRDIĞIN İNSANLAR ANADOLU İNSANLARI OLUYOR ÖYLEMİ?
- +1 yıl
@lovelygirl3 TOPLUMSAL YAPI DEDİĞİN BİZİ BİZ YAPAN DEĞERLER ANNEANNELERİMİZ ATALARIMIZIN MİRASI HADDİNİ AŞMA ANADOLU İNSANININ ZİHNİYETİNİ NE HAKLA KÜÇÜMSERSİN SEN ÖRF ADETİMİZE SAHİP ÇIKMAK ÇOMARLIK MI ONLA BUNLAYATSIN O ZAMAN HERKES EVLİLK KALKSIN BEKARET ÖNEMİBİ YİYİRSİN KIZ BABASI VARKEN EVE HER HAFTA ERKEK ATSIN BU MU SENİN İSTEDİĞİN HAYAT TARZI? O YOK EDİLMELİ DEDİĞİN ANADOLU GELENEKLERİ ÖRF ADETLERİMİZ BİZİ Bİ YAPIYOR BİR ARADA TUTUYOR YA ÇOK CAHİLSİN ya da İSTEDİĞİN HAYAT TARZI YUKARDA YAZDIĞIM KİMİN ELİ KİMİN GTNDE ŞEKİLDE ÖRF ADET ALLAH KİTABI KENARA ATIP HERŞEYİ GENİŞÇE YAŞAMAK
- +1 yıl
@lovelygirl3 ANADOLU İNSANINI KÜÇÜMSEMEN DEMEK MİLLETİMİZİ ÇE SAYMAN DEMEK ÖRF ADETLERİMİZİ KÜÇÜMSÜYORSAN DEFOL GİT BAŞKA ÜLKEYE İSTEDİĞİN GİBİ YAŞA BİZ TÜRK TOPLUMU NAMUSU VE ŞEREFİ İÇİN YAŞAYAN İNSANLARIZ BUNLSARI İÇE SAYMAN YOK EDİLMELİ DEMEK NAMUSU ŞEREFİMİZİDE BİR KENARA BIRAKMAK DEMEK. SENDE BİRAZ BULUNUYORSA BU SAYDIĞIM ŞEYLER BUNLARI İYİ DÜŞÜN
- +1 yıl
@desterados kardeşim assagida türk milletini ezen sensin
- +1 yıl
kardeşim değil yvsak
- +1 yıl
uzun uzun yazıyor bide issiz okumuyozki
- +1 yıl
@lovelygirl3 ULAN ÖRF ADETLERİMİZİ YOK SAYARSAN KÜÇÜMSERSEN GERİYE NE KALIR SÖYLESENE?
- +1 yıl
konuştukça batıyorsunuz @desterados bence artık susun burda gelip böyle 42 yaşında yok babayım lafları ile konuşup kendinizi gösterdiniz tebrikler (!) uygulamaya geçin tabi bu yaştan sonra biraz (!) geç kalmış olsanız da
- +1 yıl
@lovelygirl3 LAN GERİZEKALI YAZDIĞIMI OKUSAN ZATEN ANLARSIN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ KİM KÜÇÜMSEMİŞ YAVRUM TÜRK MİLLLETİNİ ORDA? YENİ NESLİN ÖRF ADETLERİN KAYBETİP YOZLAŞÖASINDAN ÖZÜNÜ KAYBETMESİNDEN SÖZ EDİYORUM APTAL MISIN YOKSA BİLEREK SAF AYAĞINA MI YATIYORSUN SEN?
- +1 yıl
SUGARAN-GİRL EBVET YAŞIMI SÖYLEDİM ÇÜNKÜ TAM OĞLUMUN YAŞINDASIN ODA 18 VE SEVİYEMİ ISRARLA BOZDURANLAR VAR BUNA RAĞMEN NEYSE. TÜRK VE ANADOLU İNSANINI KÜÇÜMSEYEN ÖRF ADETİNİ İÇE SAYAN KONUŞMASINI GÖRMEDİNİZ Mİ PEKİ LOVELYGİRLİN LÜTFEN OBJEKTİF OLUN TARAF OLARAK BAKMAYIN? ALLAH KİTAP NAMUS PEŞİNDE OLUNCA ÇOMAR GERİCİ YOBAZ MI OLUNUYOR? CİDDİYİM BİLMEDİĞİM BİRŞEY VARSA AÇIKLA? GENÇLERDEN DE BİRŞY ÖĞRENMEK ŞART SONUÇTA BEKLİYORUM
- +1 yıl
@lovelygirl3 ÖRF ADETLERİMİZİ TAMAMEN BİR KENARA BIRAKIRSAK NEYİMİZ KALIR BURAYA CEVAP VERİN SADECE. YAZDIĞINI KOPYALIYORUM bu nasıl bir zihniyet böyle ya. Böyle mahlukları bu hale düşüren toplumsal yapıyı meydana sermedikçe bu aşağılık toplumu kat'en değiştiremeyiz. O yüzden konu kilit. umarım gelinin de olmaz umarım bir an önce yok olur gidersin. EVET LOVELYGİRLİN BU YAZDIĞINA GÖRE ANADOLU KÜLTÜRÜ ÖRF ADET HEPSİ GEREKSİZ BİRER HİÇ BUYRUN DİNLİYORUM *?
- +1 yıl
AŞAĞLIK TOPLUM DEDİĞİ ANADOLU KÜLTÜRÜNÜN VE TOPLUMUNUN YÜZDE 90 NINI KAPSIYOR YANİ ÜLKEMİZE VE İNSANLARA AŞAĞLIK YAFTASINI YAPIŞTIRIYORSA GİTSİN BU ÜLKEDEN ZORLA MI TUTUYORLAR ÖYLE DÜŞÜNENİ
- +1 yıl
@lovelygirl3 ULAN BEYİNSİZ KERTENKELE ÖZELDEN YAZABİLMEM İÇİN XPER PUANIMIN EN AZ 2 OLMASI LAZIM BAK BAKALIM TEKRAR BENMİYİM O ÖZELDEN YAZAN G. TÜ BOKLU VELETLERLE UĞRAŞIYORUZ BURDA İŞİ GÜCÜ SALDIK
HOŞT KÖPEK... NERENLE HAKEDİYON DAHA İYİSİNİ DÜNYAYA DONUNUZDAN BAKTIĞINĞZDAN BEĞENMİYOSUNUZ BEĞENMEDİĞİN KADININ AMINDAN ÇIKMIŞSIN ŞEREFSİZ SEN
33 Yorumla- +1 yıl
scontent-frt3-2. xx. fbcdn. net/.../...77121969_n. jpg
- +1 yıl
SONRA NEDEN RUS KIZINI TERCİH EDİYORSUNUZ ULAN BÖYLE CAHİL MAL NESLİN KIZLARIYLA UĞRAŞACAĞIMA GİDER ELİN GEVURUYLA TAKILIRIM DAHA İYİ BİZİM ÜLKENİN KIZLARINDAN DAHA İNSANLAR EN AZINDAN
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSiz olayı çok yanlış anlamışsınız, insanlar tiplerine değil yüreklerine güvenmelidir.
24 Yorumla- +1 yıl
BU dediğini anlayabilecek çok insan yok kardeş yorma kendini herşey dünyalık olmuş
- +1 yıl
BENLE SORUNU OLAN ADANA BARIŞ MAHHALLESİ MEYDAN CADDEYE GELSİN GÖRELİM HESABINI
- +1 yıl
@desterados bana mı dediniz?
- +1 yıl
doktorensar ADLI TEK HÜCRELİYE BACIM KARIŞMA SEN
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların öz güveninin yüksek olduğunu düşünmüyorum
10 Yorumla
+1 yılYurt dışında çalışmalarına devam edebilirsin dostum ;) şahsi fikrim şu ne kadar trip yapsalar zaman zaman dozajını kaçırsalarda kaprislerde gene de Türk Hatun candır ;)
00 Yorumla
+1 yılHahah o zaman git yabancı bul ya da ünlü birini bul seni tutan mı var ala ala
00 Yorumla
+1 yılKesin biri seni reddetti ondan böyle bişey yaptın ama boş is boşver 😂😂😂
015 Yorumla
Soran+1 yılTipim çoğu türk kızından iyi rahat ol
Soran+1 yılGel ekledim red edilecek gibimiyim aç özeli atayım fotomu?
- +1 yıl
Merak etmiyorum çok meraklıysan kendini göstermeye at resmini buraya
Soran+1 yılkorktun ezilcem diye sanırım özgüven yok çoğunuzda
- +1 yıl
Benim resmim profilimde sen korkuyorsun ondan özel den sormuşsun senin sorunun
Soran+1 yılözelden aç 2 dakika gör işte madem çirkin olduğumu red ticeğimi düşünüyorsun. özgüvenin olsa kaçmazsın bundan...
- +1 yıl
Offf ne boşsun istemiyorum görmek falan
Soran+1 yılkıyaslayınca yenik düşmekten korkuyorsun açık
Soran+1 yılResimdeki sen misin?
Soran+1 yılburdanda atarımda sen misin fotodaki yeni farkettim?
- +1 yıl
evet nolmus
Soran+1 yıltipsiz birşey sandım seni ben
- +1 yıl
Turk kizlarindan bir cacik olmaz beyler siz bakma yın burada milletin verdigi cevaplara... benimde 1 senedir rus kiz arkadasim var turklerden 1000 kat daha sadiklar... sen sen ol imkanın varsa bir tane helal süt emmiş bir rus bul aklı başında adam türk kızlarından uzak durur
- +1 yıl
Türk kadını asildir diyen çomarlarada lafım evet Türk kadını asildir ama o Asillllik ninelerimizin zamanında kaldı nene hatunların zamanında kaldı cepheye sırtında mermi taşıyan soylu ejdadımızın zamanında kaldı günümüz kızları için bunu söylüyorsa biri (hele ki erkekse) bilin ki o erkek kızların poponu yalamak için yapıyordur kimse kendini kandırmasın gevur dediğimiz milletin kızları günümüz kızlarını insanlıkta satın alır
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ak ezigi de kizlardan yüz bulamayıp böyle konular açıyor kekoo 😄 Tipsizin birisin sonuçta. Sen en kötüsüne bile layık degilsin
012 Yorumla
Soran+1 yılBeni tanıyor gibi konuşuyorsun?
Cevap sahibi+1 yılMadem yakisiklisin niye gizlisin
Cevap sahibi+1 yılBiliyordum bu mal olduğunu
Soran+1 yıl@lovelygirl3 arkadaşlar bana profil diye yutturduğu ünlü romanyalı instagram fenomeni andrea markisyan adlı kızın fotosu başkasının fotosuyla övün mutlu oluyosan images.kizlarsoruyor.com/.../profile.jpg?5
- +1 yıl
oha be sesli güldüm
Cevap sahibi+1 yılNe alaka 😄 Fake diyerek kızı mutlu ettin şimdi asdf
- +1 yıl
valla güldüm anneme gösteriyorum annemde gülüyorum babagsbahanhwjhsheh
Soran+1 yılRomanyalı instagram fenomeni andrea markisyan bu cahil olmayın az
- +1 yıl
şokla bakıyorum Şu an şu yazdığına 😁
Cevap sahibi+1 yılYine karalama kampanyası başladı ben kadar
Cevap sahibi+1 yılBen kacar
+1 yılSendeki bu ego nedir çok güveniyorsan gizliden çık ben hiç yakışıklı olupta bu kadar egolu olanı görmedim sizde çirkin egosu var kadın dediğin insan kim senin annende var
144 Yorumla- +1 yıl
@Bestusers sen kimsin avukat mi
- +1 yıl
@Bestusers ben istedim
- +1 yıl
@Bestusers ben istedim alay etmiyorum
- +1 yıl
@Bestusers ugrasamam
- +1 yıl
@lovelygirl3 ne oluyor burda !!
- +1 yıl
@doktorensar beyinleri yokmuş onu soyluyorlardi
- +1 yıl
BİR ÇOĞUNUZDAN YAŞÇA BÜYÜK ABİNİZ OLARAK ŞUNU SÖYLEYİM Kİ ANADOLUNUN SAKLI KÖYLERİ HARİÇ BÜYÜK ŞEHİR KIZLARONDAN EVİNİZE GELİN GETİRECEK KIZ BULAMAZSINIZ ARAMAYIN BOŞUNA BİR İSTİSNA EĞER ÇOK ŞANSLIYSANIZ AZ KULLANILMIŞ BİR TANE BULABİLİRSİNİZ DAHA FAZLASINI ARAMAYIN BÜYÜK ŞEHİRLERDE
- +1 yıl
@desterados napalım lan bir defol
- +1 yıl
LAN? BACAKSIZ KIRARIM SENİN O KAFANI BÜYÜĞÜNÜ KÜÇÜĞÜNÜ ÖĞREN ÖNCE
- +1 yıl
@desterados fazlalik etme yol al
- +1 yıl
SENİ YETİŞTİREN ANNE BABBAYAYI MERAK ETTİM AÇIKÇASI ALLAHA ŞÜKÜR ETTİM KIZ EVLAT SAHİBİ OLMADIĞIMA SENİN GİBİLERİ GÖRÜNCE NE KADAR GEVŞEK BIRAKMIŞLAR SENİ BÖYLE NBE BÜYÜĞE SAYGI NE TERBİYE YAVRUM BAŞI BOŞ BÜYÜDÜYSEN SÖYLE ANLAYIŞLA KARŞILAYALIM
- +1 yıl
AĞIZI SÜT KOKAN DÜNKÜ BOK BANA LAF YETİŞTİRİYOR GELMİŞ
- +1 yıl
@desterados çok komiksin
- +1 yıl
@desterados eğer sende biraz beyin olsaydı yol göstermek yerine küfür etmezdin edepsizlik yapıp bir bayana laf etmezdin şimdi bir hadi ordan git ve bir daha benim eşime tek kelime etme bir sıkıntı varsa erkek gibi gel bana söyle ben uyarırim gerekirse
- +1 yıl
@doktorensar EŞİNE SAHİP ÇIK O ZAMAN LAN KERTENKELE SESİ FAZLA ÇIKIYOR KESERLER
- +1 yıl
@desterados sen edebinle takıl şereften yoksun zavallı senin haddin değil benim gibi birine akıl vermek kes seni boşadim seni hadi git abicim boşol ((:
- +1 yıl
@doktorensar AMINA KODUM HANZOASU EŞİYMİŞ YALANINA SOKAYIM
- +1 yıl
@desterados yoo yalan değil doğru söylüyor evliyiz
- +1 yıl
SÖYLE ADAMINA SAHİP ÇIKSIN SANA DAHA YAZAN OLURSA SİKERİM YALLAH
- +1 yıl
Turk kizlarindan bir cacik olmaz beyler siz bakma yın burada milletin verdigi cevaplara... benimde EŞİMDEN BOŞANALI 3 YIL OLUYOR ve 1 senedir rus kiz arkadasim var turklerden 1000 kat daha sadiklar... siz siz olun imkanınız varsa bir tane helal süt emmiş bir rus bul aklı başında adam türk kızlarından uzak durur
- +1 yıl
@desterados ulan zorla küfür et diyor şerefsizin evladı hadi ordan git diyorum bak seni boşadim hadi terbiye yoksunu Mahlukat şerefini siktiğimin evladı
- +1 yıl
@doktorensar sinirlerini bozma canım ne demiş mevlana cahille girme münakaşaya. ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına.”
Soran+1 yıl@doktorensar LAN KOPİL YATAĞIMA KARI MI OLDUNDA BOŞADIM SENİ DİYON
- +1 yıl
SANA NE OLUYOR LAN AMINA KODUĞUM canısı SEN NE KONUŞUYOSUN ORDAN
- +1 yıl
SORAN HAYIRDIR KOÇUM SENİN ATARIN KİME? SİKTİRTME BELANI KES SENDE ya TİPSİZİ
- +1 yıl
@doktorensar KARIININ SESİNİ KES O ZAMAN
Soran+1 yıl@desterados Tipsiz kim canım bendeki tip babanda yok at fotonu lan buraya
- +1 yıl
SORAN GEVŞEK GEVŞEK KONUŞMA LAN AMINA KODUĞUM VELETİ ADRES VER ADRES VER YİYİYORSA
- +1 yıl
@doktorensar BANA AKIL VERCENE KARININ TERBİYESİNİ VER ASLANIM HADİ YOL ALSENDE ŞİMDİ
- +1 yıl
@doktorensar SENDE ŞANSINI ZORLAMA KOÇUM SORUYU SORAN MALLA İKİNİZİ ÜST ÜSTE KOYAR ANLADIN GERİSİNİ ADAM OLCANIZ KESİN SESİNİZİ ŞİMDİ!
- +1 yıl
MEVLANA SÖZÜ DİYE BİR TARAFINDAN UYDURMA LAFLAR ETME SENDE KES LOVELYGİRL TEKER TEKER Mİ SUSTURUCAM SİZİ LAN SÜRÜNEREK YAŞAYAN BEYİNİN ALGILARI BİLDİRİM GELİYOR KESİN
- +1 yıl
@doktorensar KES LAN KLAVYE DELİKANLISI ŞEREFİME LAF ETMEN İÇİN SENDE OLMASI LAZIM AYNISI GÖT KAPAĞI
+1 yılAbi ben kaslıyım kilolu bir kız bile beni çirkin gördü mk gelde küfür etme ya
04 Yorumla- +1 yıl
Güldürdün kardeş 😂
- +1 yıl
@DamsızdaGirebilenAdm mal mk ya. Kendisi tıfıl boyu kafam kadar baseni var diyo ki ben daha yakışıklıları hakediyorum hee o önde giden göbeğinle hakediyosun evet. Ulan ben bile şişmanlardan hazetmiyorum ya
- +1 yıl
Sorun sende değil kardeşim onların peşinden koşan abazalarda alışmış kudurmuştan beterdir diye bir söz var.
- +1 yıl
@DamsızdaGirebilenAdm aynen abi ya
+1 yılEgoist beyın yoksunu popon tavan yapmıs cırkın kız yoktur.
38 Yorumla- +1 yıl
@lovelygirl3 sana ne oluyor ne karışıyorsun bu kadar ve ne alaka var senin o adam ile?
- +1 yıl
@doktorensar bana da laf attı bende rezil ettim
- +1 yıl
@lovelygirl3 ne lafi attı it havlar susar senin güzelliğin ortada kimseye kendini kanılamana gerek yok edepsisizle laf dalaşına girme
- +1 yıl
@doktorensar güzellik değilki konu ağza alınmicak şeyler diyorlar
- +1 yıl
Türk kadını asildir diyen çomarlarada lafım evet Türk kadını asildir ama o Asillllik ninelerimizin zamanında kaldı nene hatunların zamanında kaldı cepheye sırtında mermi taşıyan soylu ejdadımızın zamanında kaldı günümüz kızları için bunu söylüyorsa biri (hele ki erkekse) bilin ki o erkek kızların poponu yalamak için yapıyordur kimse kendini kandırmasın gevur dediğimiz milletin kızları günümüz kızlarını insanlıkta satın alır
- +1 yıl
Turk kizlarindan bir cacik olmaz beyler siz bakma yın burada milletin verdigi cevaplara... benimde EŞİMDEN BOŞANALI 3 YIL OLUYOR ve 1 senedir rus kiz arkadasim var turklerden 1000 kat daha sadiklar... siz siz olun imkanınız varsa bir tane helal süt emmiş bir rus bul aklı başında adam türk kızlarından uzak durur
+1 yılsenin özgüvenin nereden geliyor tatlım?
025 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu türk kızının yanıma yakışmayışından geliyor
- +1 yıl
bu da senin kendini fazla begenmisliginden geliyor
Soran+1 yılSenle fotolarımızo kıyaslasak eminim sende yakışmazsın. mort olur kalırsın k. bakma ama
- +1 yıl
demek kendine bu kadar güveniyorsun resmini paylaşda görelim
Soran+1 yılTanıdık olur akraba olur burdan neden paylaşayım? özelden atabilirim foto mu ama sorun değil
- +1 yıl
yok sen şimdi fake foto atarsın falan almışım ben sagol
Soran+1 yılFake olup olmadığını anlarsın zaten artı manken gibi birisyim demiyorum normal bir tipim var ama buna rağmen sönük kalıyorsunuz yanımda.
- +1 yıl
tamam kardeşim türk kızlarını beğenmezsen git nerde varsa yanına yakışacaklardan def ol oraya
Soran+1 yılCesaretin yok deği mi özelden foto mu bile görmeye haha. yanımda çirkin kalacağından bu kadar mı korkuyorsun canısı.
- +1 yıl
yaa tamam at da kurtulayım ya
Soran+1 yılTamam takip isteği yolluyorum. yalnız sende atacak cesaret var mı? benden iyisen ya da yanıma yakışıyorsan her türlü eleştir bunada açığım?
- +1 yıl
hyr atmıyorum
- +1 yıl
kendimi seninle kıyaslayamam şekerim
Soran+1 yılEzilcem diye mi korkuyosun sdfg
- +1 yıl
Of tamam öyle ya uzatma
Soran+1 yılTakip isteği atıyorum ok?
- +1 yıl
tamam ya
- +1 yıl
e hadi ne oldu
Soran+1 yılAttım. mesajı aç özele ordan atçam foto mu
- +1 yıl
pişman mi oldun 😂
Soran+1 yıluzun hikaye bir iki kızla foto karşılaştırdık sitede
Soran+1 yıl@lovelygirl3 sende fakesin ona bişey diyoruz mu images.kizlarsoruyor.com/.../profile.jpg?5
- +1 yıl
ben Fake değilim inanmayan varsa instagram hesabımı veririm
+1 yılcok guzel bir soru cevapları ben de bekliyorum
11 Yorumla- +1 yıl
BOŞ İŞ BUNLAR DOSTUM ÜLKEMİZ BU YÜZDEN GELİŞMİYOR
+1 yılGizli olmasanda fotoğrafını görseydik ya 😄
111 Yorumla- +1 yıl
Birşey söyleyeceğim ya 😄
Bana da atsana fotoğraf özelden çok merak ettim de bu kadar övündün ya hani - +1 yıl
Olur mu valla merak ettim
- +1 yıl
@lovelygirl3 ben atmıyorum diye bana atmamıştı şu an şok oldum 😄
- +1 yıl
bu lafları anca böyle bir insan söyler zaten
Soran+1 yılSwn daha mı güzelsin her türlü iyiyimdir senen çirkin olduğunu sen söylemedin mi kendin şimdi neye şaşırıyosun?
Soran+1 yılçölde çiçek?
- +1 yıl
Seni bu kadar normal beklemiyordum çünkü
- +1 yıl
Sevgilim senden yakışıklı
Soran+1 yılBenden yakışklı mı? sallamıyorsun değil mi?
Soran+1 yılkendinle kıyaslarsan nasıl peki sen benden iyi misin doğruyu söyle ama rahat bırakacağım?
Ahahaha deli mi ne be
00 Yorumla
+1 yılEgona söyler misin egolarla yarışmasın üzülür
016 Yorumla- +1 yıl
Sonra türkiye niye gelişmiyor bilim konularına yorum yapın azda ne boş millletiz
- +1 yıl
yazık
- +1 yıl
YENİ NESLİN AVELLİĞİ ALMIŞ BAŞINI GİDİYOR YOK RUS VS TÜRK KIZI KÜRT VS ARAP KIZI BEYİNİNİZE GİDEN DAMARLARI SİKEYİM SİZİN MK TIKANMIŞ
- +1 yıl
SIKI MİLLİYETÇİ OLARAK BENİ BİLE SOĞUTTUNUZ BU ÜLKEDEN KIZLARI AYRI MAL ERKWEKLERİ AYRI MAL
- +1 yıl
ELİN OĞLU KIZI BİLİM SİYASET TARTIŞIR BİZİM TÜRK KAMİLLER VE KEZBANLARDA KIZ ERKEK İLİŞKİSİNİ AKLINIZI SİKEYİM SİZİN MK
- +1 yıl
HERKESE TAVSİYEM KENDİNİ GELİŞTİRMİŞ KIZ VARSA GİTSİN YABANCI ERKEKLE OLSUN KENDİNİ GELİŞTİREN ERKEKTE YABANCI KIZLA
- +1 yıl
HİÇ BİR TÜRK KIZININ SURATINA BAKMAM BAKMADIMDA TÜRK KIZI ELİT DEĞERLERİMİ VE BİLGİ KÜTÜPHANEME DENK GELEBİLECEK SEVİYEDE DEĞİL
- +1 yıl
ELİN AVRUPALI GENÇLERİNE BAKINDA ÖRNRK ALIN ÜLKE BÖYLE NESİLLER YÜZÜNDEN GELİŞMİYOR GERİ KALIYOR BİLİME SANATA VERİN O BEYNİNİZİ KAMİLLİĞE KEZBANLIĞA DEĞİL
- +1 yıl
@lovelygirl3 SORAN KAMİLİN ÖNDE GİDENİ İFŞALAYAN ONDANDA MAL MK NE BOŞ ADAMLARSINIZ LAN
- +1 yıl
@lovelygirl3 KENDİNİ GELİŞTİREN ELİT DÜZEYİ BELLİ SEVİYE ÜSTÜNDE OLAN ERKEĞE VE KIZA YABANCI BEYLER VE BAYANLARI TAVSİYE EDERİM ELİT KAVRAMININ VÜCUT BULMUŞ HALİ BİR İNSANIM DİYE SÖYLEMİYORUM AMA GERÇEKTEN BOŞ BİR NESİL YETİŞİYOR ÜLKEMİZDE A. yav BİLİM SANATLA İLGİLENİN BİRAZ
- +1 yıl
@lovelygirl3 Türk kadını asildir diyen çomarlarada lafım evet Türk kadını asildir ama o Asillllik ninelerimizin zamanında kaldı nene hatunların zamanında kaldı cepheye sırtında mermi taşıyan soylu ejdadımızın zamanında kaldı günümüz kızları için bunu söylüyorsa biri (hele ki erkekse) bilin ki o erkek kızların poponu yalamak için yapıyordur kimse kendini kandırmasın gevur dediğimiz milletin kızları ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM Kİ günümüz kızlarını insanlıkta satın alır
- +1 yıl
ANADOLUNUN SAKLI KÖYLERİ KASABALARI HARİÇ GÜNÜMÜZDE ASİL NAMUSLU DÜRÜST KIZ KALMADI BİZ NE ZAMAN BU KADAR YOZLAŞTIK ÇOK YAZIK
- +1 yıl
@desterados bunları söyleyen insan ozelden yavsiyor mesaj atiyor
- +1 yıl
@lovelygirl3 BANA BAK BACAKSIZ SENİN KADAR OĞLUM VAR NERDEYSE BÜYÜĞÜNÜ KÜÇÜĞÜNÜ ÖĞREN ÖNCE KIRARIM BACAKLARINI SENİN DÜNKÜ BOKA BAK HELE
- +1 yıl
@desterados ABAZASIN
+1 yılÖylemiymiş gerçekten?
00 YorumlaNe diyelim sende haklisin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 431 cevap paylaştı. Türk erkekleri sanki çok harika
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAğzın bal yesin kardeş
081 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim birader bıktık bu ezik türk kızlarından artık...
Cevap sahibi+1 yılSorma mk hele buradakiler yolda görsen yüzüne tükürmessin.
Soran+1 yıl+999999
- +1 yıl
çok koymuş size artık kim takmadiysa 😁😀
Cevap sahibi+1 yılKoyması değil arkadaşım.
Çoğu kadının suradına sıçılacak tipi varken afra tafra yapması problem.- +1 yıl
Ne kadar kotude olsa bakımsızda olsa hiç bir milleti özellikle Türkiyenin vatandaşlarını genellestiremezsiniz bizde aynı şekilde her erkek tipsiz berbat kotude diyemeyiz ayıp sizin yaptığınız kullandığınız cümleler çok çirkin siz bence insan gibi konuşmayı öğrenin tip mi hersey dış görünüşe bakarak sevgili oluyorsunuz demekki o zaman Size bir tavsiye bir banka falan soyun çok zengin olun sizden bin kat güzel olan normalde yuzune bakmicak biriyle sevgili olun o da sizin paranizi yesin karşılıklı olur.
Cevap sahibi+1 yılŞimdi buradaki olay şu zaten yakışıklıysaj paraya ihtiyacın yok gecelik olur ilişki 😏
- +1 yıl
siz kendinizi öyle mi görüyorsunuz valla ben yakışıklı olucam ve anonimden sorucam ve anonimden bu sorunun altına yorum yapıcam ozguvenimin falan düşük olması lazım yani kızlar hep beni reddediyordur ya da biri çıkıp kesin dicek bu tiple bu mu yazılır kardes 😁 yakışıklı olsanız zaten gizli yazmazsiniz
Cevap sahibi+1 yılOda senin klişe görüşün.
- +1 yıl
bu da senin sıradan hergün 1000 tane gördüğüm tipiyle söylediği arasında tutarsizlik olan assagilik kompleksin
Cevap sahibi+1 yılHakaret ettiğimi hatırlamıyorum seviyen düştü birden?
- +1 yıl
seviyemmi düştü sen 1 saattir ayağımın altindasın cirpiniyosun😀 güldürme ya
Soran+1 yıl@lovelygirl3 Sende kesin çirkin bir kızsın böyle acıttıysa laflar canını
Cevap sahibi+1 yılBiraz git kültür yap sonra konuşalım.
Kezbanların arasında yer aldığın çok belli sokak ağızı yapma gelip buraya.
Soran+1 yıl@lovelygirl3 Gel özelden fotolarımızı kıyaslayalım o zamanda ez beni bakalım var mısın buna? konuştuğuna göre güzel olman lazım sanmıyorum ama. d
- +1 yıl
ya sen 1 saattir ne diyosunda benim kültürüme laf ediyosun sen insan ol ben kültürsüzde olurum (kezban diyenin kültürü de belli sokak ağzıda belli)
- +1 yıl
at bakalım
- +1 yıl
eğer yakışıklıysan gerçekten gelip burda söylerim adam gibi merak etme
Cevap sahibi+1 yılKezban dememin sebebi mahalle ağzından anlaman başka türlü kafan basmıyor yeter bu kadar tartışma kimlerle uğraşıyoruz ya 😂
Soran+1 yıl@lovelygirl3 Sende göstercen fotonu ama ok?
- +1 yıl
ellerime yazık.
Soran+1 yıl@lovelygirl3 varsa tabi o cesaret
Cevap sahibi+1 yılHaklısın insan yerine koyup cevap vermeseydim ellerine yazık olmayacak tı
- +1 yıl
at bakalım resmini bekliyorum.
Soran+1 yıl@lovelygirl3 tamam özele aç mesajlara. sende resmini bana göstermen şartıyla atıyorum
- +1 yıl
tamam
Soran+1 yıl@lovelygirl3 Attım takip isteği. özelden atcam fotoyu sen benden iyisen eğer istediğini söyle
Cevap sahibi+1 yılNe değiştirdi fikrini kardeş?
Soran+1 yıluzun hikaye kardeş
- +1 yıl
@Bestusers bir tarafım mi açık ki abazalar havalandirsin
- +1 yıl
@Bestusers o kızları küçük düşürüyor ya sen kimsin be bir yol al
Cevap sahibi+1 yılPardon bana mı dedin?
Cevap sahibi+1 yılNe yapabilir ki adam kendi dilemiştir.
Onca şey söyledi şimdi gelip özür dileyincede geçmiyor zaten 😂
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur kardeş ne diyim :)
- +1 yıl
@Bestusers sizinde özgüven probleminiz seviye bu kadar belli mi oluyor ya siz assagidasiniz tabi
- +1 yıl
biz konuştuk ve özür diledi.
- +1 yıl
@Bestusers 2 senedir yalnızım
- +1 yıl
@Bestusers önceki sevgilimide ben aldattim o beni terketti
Cevap sahibi+1 yılHala tartışıyonuzmu
- +1 yıl
@lovelygirl3 hayırdır sen sesin çok çıkmış sitenin lisanslı kezolarındanız sanırım?
- +1 yıl
@Santamarinatto ya ne kadar yılışıksınız japon yapıştırıcısı gibisiniz kezo lafıda çok moda oldu laf yiyince kezo yüz vermeyince kezo aptalmisiniz olum siz 😂 hadi başka kapıya naş
Cevap sahibi+1 yılHala hakaret ediyorsun.
Normal konuşmayı bilmiyorsan zırlama.- +1 yıl
bütün abazalar toplandık toplandık mi yapıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılÖyle gibi mi görünüyor?
- +1 yıl
daha yenisiniz sg
Cevap sahibi+1 yılYa kaşar azımı bozmuyorum zorluyorsun peşinden koşmuş iki tane dızo onların gazıyla gelmişsin burda vır vır yapıyorsun.
- +1 yıl
bozuk zaten gizliyle yazmış bide korkak ana kuzusu
- +1 yıl
eminim tipsiz bir sunepesindir
Cevap sahibi+1 yılBir defol artık ne yüzsüz yılışık birşeysin sen
- +1 yıl
sen defol git hala niye özür diledin kardes diyor lan aptal beyinsiz gelmiştir burda kaşar diyosun abazalar sana yavsadi diye hava yapma diyosun siz kimsiniz be benim sanaldami gotm kalkcak ben sizin özgüven problemi yaşamıyorum iki bok suratli için götm kalkmaz benim siz önce adam olun tip sonra gelir o ağzını düzelt önce kadınlara saygılı olmayi öğrenin
- +1 yıl
o arkadaşın yaptığı doğru bişey özür diledi çünkü kadınları assagiladi özür dilemek eziklenmek değildir bunu anlayın önce sizin yaptığınız asıl rezil bişey küçük düşürmek özür dilemek erdemliktir keşke insan olsanizda sizde özür dileseniz
Soran+1 yıl@lovelygirl3 senin gibi kadına saygı duyulmaz saygı hak edene duyulur konu kilit...
- +1 yıl
duymak zorundasın
- +1 yıl
bana küfür etme gibi bir hakkın yok senin
Cevap sahibi+1 yılDünden beri hakaret eden senmi söylüyorsın bunu?
Soran+1 yıl@lovelygirl3 sırf kadın olduğun için mi? karakterin 5 para etmese dahi mi?
- +1 yıl
hakediyorsun simdi sus ve cevap yazma seninle konuşmak istemiyoum midem kalktı. cevap yazma
Cevap sahibi+1 yılSende hak ettin ondan kaşar dedim.
Soran+1 yıl@lovelygirl3 senin gibi karaktersiz bir kadın hiç bir şekilde saugıyı hak etmiyor. hem kadın hem insan olarak kaliten yerlerde. defo şimdi lkarakter yoksunu
- +1 yıl
hadi çomar boş yapma
Cevap sahibi+1 yılTamam susak
Soran+1 yıl@lovelygirl3 şimdi anlamaya başladın dilimden. utanmadan sevgilimi aldattım diyor birde. yazık acıyorum sana yemin ederim erkeklere eğlencelik çerez olmaktan başka hiç bir yol kat edemezsin bu hayatta aynı kafayla gidersen hamuru bozuk tiplerdensin bas git de daha fazla rezil etme kendini batıyorsun git gttikçe
Soran+1 yıl@lovelygirl3 senin adına ben utanıyorum artık sarma millete
- +1 yıl
tamam.
Soran+1 yılgörüş sahibi kardeş sende bu @lovelygirl3 denen malı ciddiye alma belli ki pskolojik sorunları var. tartıştığına değmez
- +1 yıl
bende seni ifsa edeyim
- +1 yıl
kimmiş görsünler seni
Soran+1 yıl@lovelygirl3 çocuk gibisin tıpkı
Soran+1 yıl@lovelygirl3 senin gibi iconu kendim olarak tanıtmıyom en azından images.kizlarsoruyor.com/.../profile.jpg?5
- +1 yıl
ben benim hahahaha
Cevap sahibi+1 yılGençler tartıştık falan iyi güzel de uzatmayın be film izliyorum zırt pırt bildirim geliyor
Soran+1 yılGörüş sahibi arkadaş hayatımda bu kadar çirkefini görmedim
+1 yılÖzgüven tavan
012 Yorumla
Soran+1 yılBoşuna tavan değil
- +1 yıl
Bu durumda görüntünün çok yakışıklı olması lazım yoksa tirt yani
Soran+1 yılÇoğu türk kızına göre iyi görünüşüm k. bakma ama
- +1 yıl
Ahah o Türk erkeklerine göre olmasın kusura bakma ama kimseyi böyle kucumseyemezsin fazlaca ukalasin herkesi Allah yarattı bakımsız olabilir kilolu olup hasta olabilir ama bu şekilde bayanları ezmeye hakkın yok bir gün dünya tersine döner sende kaza gecirrisin güzelliğinden bir şey kalmaz bak buyuklenme fazla
Soran+1 yılÖzelden foto mu atabilirim sorun değil arkadaşım
Soran+1 yılYok büyüklenmiyorum normal bir yakışklılığa sahibim mankenim demiyorum ama buna rağmen sönük kalıyorsunuz anlatak istediğim bu. sen erkeklerin mi dsaha çirkin olduğunu düşünüyorsun yoksa?
Soran+1 yılOha o profil fotosundaki sen misin?
Soran+1 yılProfil fotosu sana mı ait icon mu yeni farkettim?
Soran+1 yılİcon koyupta profiline öyle mi alay ediyorsun benle?
Soran+1 yıl@lovelygirl3 tamam boş yapma
Soran+1 yılrastgel resim atıyon
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizde sanki ozguven yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Yapma deme böyle 😊
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası