Buna bir türlü anlam veremiyorum. Bir insan, sevdiği bir kişiyi karşı cins kuzeniyle neden kıskanır ki? Kuzen zaten kardeş gibidir. Ondan da kötüsü annesinden bile kıskananlar var.
Meselâ sevdiğini kişi, karşı cins kuzeniyle fotoğrafını sosyal medyaya atsa bunu kıskanır mıydınız?
Sevdiğim kişiyi karşı cins kuzeninden kıskanırdım.
Sevdiğim kişiyi karşı cins kuzeninden kıskanmazdım.
Emin değilim ama hoşuma gitmezdi sanırım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevdiğiniz kişiyi karşı cins kuzeninden kıskanır mısınız?
Normalde ama suyunu cikarircasina dip dibe olurlarsa rahatsiz olurum. Anneden kiskanmak cocukluk. Anne sevgiliden ustun. Sanki 9 ay ben mi tasidim karnimda, kiskanmak ne haddime? Asil sevgiliyi anneye tercih eden adamla iliski yurutulmez. Onca emegi ve canindan kanindan olan kadini tanimadigi bir kadin icin yuzustu birakan o kadini kim bilir kac kadin icin yuzustu birakir.
kuzenine göre değişir bu durum kendi açımdan bakarak cevap veriyorum eğer kuzeninin yaklaşımı kardeş tavrında ise karışmam ama kuzeni tutup ta normal halinde bile sevdiğim kadına karşı cins olduğunu hissettirerek hareketlerde ve sözlerde bulunuyorsa yani tavırlarıyla zaten sevdiğiniz insana kimin yaklaşıp yaklaşmaması gerektiğini az çok fark edersiniz
Aynı anne babadan olmadıkça Sürekli sarılmalar canım kardeşim... gibi sözleri ve davranışları sevmem. İsterlerse gezsinler resim atsınlar ama sınırlarını bilerek. Ona göre kardeş olabilir kuzen sıfatı ama bana göre değil.
Normalde kıskanmam kuzen benim gözümde de kardeştir ama eski sevgilimin kendisinden hoşlanan kuzeni vardı. Durum böyle olunca ister istemez kıskanıyorsun
Ben kıskanmazdım kuzeni sonuçta tabi yok sürekli sarılmalar öpüşmeler yok kuzeniz beraber uyalımlar kucak kucağa olmalar falan varsa sıkıntı yapanı görmüşlüğüm var ama bunlar dışında kıskanmam
Kuzen evlilikleri bir çok yerde var ve çevresinde/ailesinde böyle evlilikler olan kişiler sevgililerinin kuzenleriyle çok yakın samimi olmasını istemezler.
Eğer ailede akraba evliliği yoksa kızda sevgilimi abisi gibi görüyorsa kıskanmam. Ben kuzenimi kardeş gibi görürüm ama herkes öyle görmüyor ne yazık ki.
En İyi Cevaplar