Mazbut bir aile kızı olduğum için muhafazakar giyiniyorum ama sevgilim kızıyor ve seksi giyinmemi istiyor?

Merhaba arkadaşlar. İçinde yetiştiğim aile yapısı gereği hep bol, uzun ve hatlarımı belli etmeyen şeyler giyiyorum. Böyle rahat ediyorum. Düzgün bir fiziğim var. Yani memelerim ve kalçam ele geliyor, belim ise oldukça ince ama bunları dışarıda sergilemeyi sevmiyorum. Ancak erkek arkadaşım son zamanlarda çok fazla baskı yapmaya başladı. Bana sürekli mini etekler ve dekolteli bluzler alıyor. Bunları giymem için ısrar ediyor. Yanyana dışarıda yürürken başka erkeklerin bana şehvetle bakmasından tahrik oluyormuş. Başka erkeklerin gözleriyle beni süzmeleri ve bana bakıp tahrik olmaları çok hoşuna gidiyormuş. Hatta geçen gün üzerimdeki uzun kollu bluzu zorla yırtıp çekti ve derin v yaka dekolteli ve askılı bir bluz giydirdi. Gözlerim doldu ama çaktırmadım. Bütün gün o şekilde dolaşmak zorunda kaldım yanında. Bugün de şimdi elinde yüksek topuklu ayakkabılarla gelmiş. İlla onları giyecekmişim düz tabanlı ayakkabılarımın üzerine kusmak istiyormuş. Kendisine karşı çıkacak gücüm yok ama beni dışarıya bu şekilde teşhir etmesinden hoşlanmıyorum. Ne yapmalıyım?
Mazbut bir aile kızı olduğum için muhafazakar giyiniyorum ama sevgilim kızıyor ve seksi giyinmemi istiyor?