Aldatılan kadınların %78'i kendisini aldatan erkeğe bir şans daha vermesinden yana olduğunu ortaya koyan bir araştırma var. Aldatmayı affedip ikinci şans vermeyi istiyorlar sözde ama affetmiyorlar aslında.Verilen o ikinci şans tamamen intikam planı için bir tuzak.. Öhöm öhöm, intikam uğruna ikinci şansı vermek doğru bir davranış mı?
Kadınlar aldatan erkekleri süründürmek için affediyor! Sizi aldatan birine sırf intikam almak için ikinci şansı vermek doğru mu?
Bence zaten aldatmak başlı başına yanlış bir davranış affetmekte aynı kefede benim için ama bence nerden çıkıyor bu aldatma olayı baskıdan kısıtlamaktan karşındakinin düşündüklerini isteklerini yadırgamaktan yadırgamak yerine biraz anlamaya çalışıp o aşırı kıskançlığı yenersek aldatmada olmaz bana göre;)
Ben de 2. Sansi verdigimde baya baya intikam aldigimin farkina vardim. Istedigimden degil, birseyleri kurtarmayi ister insan cünkü hala umut eder. Sonra bir bakmissin intikam aliyorsun, icindeki sevgiyi coktan bitirmis o
Isteyen affedebilir, isteyen intikam alabilir, sonucta aldatilan sizdiniz. Herkesin kendi tercihidir, saygim var. Ben esimi sadece cocuklar icin affettim. Cok gerekince cocuklar icin eve gelebiliyor. Iliski anlamindada cinsellik benim icin önemli bu yüzden cinsellige evet. Ona sen artik özgür bir insansin dedim. Istedigin kadar esin, sevgilin olsun dedim, senin kendi hayatin, senin kendi tercihlerin. Yalniz dedim o kizla olmaz, 3 yildir benimle alay ettiniz ve artik beni gözden cikarmistin. Eger olurda tekrar görüsürseniz sendende o kizdanda cok pis öcümü alirim! dedim. Yani simdi gerisi esime kalmis, isterse görüssün. Benim gözüm karardi mi neler oluyor bilir. Ve ben daha öncede süphelenmistim ama cok iyi oynadilar. Cocuklarla ilgilenmekten ortaya cikaramamistim. Sadece 23 gündür elimde kanitlatirim var. Iki kücük cocugum var bu yüzden pek öc almis veya kullanmis olarak bakmiyorum olaya. Unutulur mu hayir. Affetmeninde bir siniri var.
Hayır hayatımda hiç yokmuş olmamış gibi devam ederdim bu daha çok acı verir. Bir insanın nefret edilmeye bile değecek olmaması çok yıkıcıdır her zaman. 😊
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kadınlar aldatan erkekleri süründürmek için affediyor! Sizi aldatan birine sırf intikam almak için ikinci şansı vermek doğru mu?
En İyi Cevaplar