Arkadaşlar merhaba düzenli bir ilişkinin sonunda inşallah 10 gün sonra kız arkadaşımı istemeye gideceğiz. Hediyelerimin her zaman bir anlam ifade etmesini istemişimdir. Bu yüzden 9. yılını geçirdiğimiz ilişkimizde 105 ay oldu ve bende her ay için 1 gül olan bir isteme çiçeği yaptıracağım. Fakat internetten araştırdım 100 gül ile istediğim gibi çok güzel bir buket bulamadım. Sizlerin bildiği ya da şöyle olsa daha güzel olur dediğiniz bir buket tarzı var mı? Bulduğum bir kaç resmi atacağım. (Bu arada buketin yanlamasına olmasını istiyorum evimize kurumuş şekilde asabilmemiz için) Yardımlarınızı bekliyorum. Fotoğraflardan da yola çıkabilirsiniz.. :)
Evet bende bunu düşünüyorum ama ne kadar güzel olabilir bilmiyorum şu an :) Arkadaşların verdiği yerden bakıyorum kalpli olanlar fena durmuyor sanki :)
inşallah dediğiniz gibi olur :) bir de baktığım yer de bir tane daha buldum hiç süslemesiz sadece güller fakat resmini ekleyemiyorum onu nerden ekleyeceğim biliyor musunuz :)
Maalesef bende bulamadım link paylaşmama da izin vermiyor hızlı resimden atayım dedim ama olmadı :) neyse artık belki daha sonra bir anket yaparım kafamda baya bir şekillendi. Size de teşekkür ederim iyi geceler :)
O beyaz gül kız arkadaşım olacak diye düşünüyorum ama gene de çiçekçi de dediğinizi dikkate alıp deneteceğim :) Farklı fikriniz olursa da yardımınızı esirgemeyin aman :)
Yazabilirim ama ona yazdığım bir defter var. Yani anılar o kadar uzun ki inanın bilmiyorum. Belki 105 kelimeli bir şiir yazıp her birine dediğinizi yapabilirim. Çünkü anıları sığdıramam ya :)
Peki sizce sonuncuda ki gibi bir buket ama sadece kırmızı güllerle oluşacak bir kalp saçma mı olur ona karar veremiyorum bir türlü. Aslında ilk aklımda güller ile kalp yaptırmak vardı ama buradaki kalpli örneğinden daha hoş duracağını düşünüyordum ben.
En İyi Cevaplar