Kuzenime aşığım napıcam?

Merhaba öncelikle kuzenime karşı bişeyler hissettiğim için bana tepki gösterecek kişiler yazmasın ben kendi içimde kahroluyorum zaten. 4 sene oldu kuzenime aşığım bakın hoşlanıyorum demiyorum aşığım ona karşı hiç kötü bişey düşünmedim sadece sevdim ona açılmak istiyorum ama ters tepki alırım diye korkuyorum. Kuzenimle sürekli görüşmeyiz aramızda baya mesafe var bir düğünde falan biraraya geliriz sosyal medyadan falanda fazla konuşmayız diğer kuzenimlerimle çok yakın ve samimi konuşuruz ama bununla realdede sanaldada fazla konuşmayız uzun zamandır bakışlarını yakalıyorum ben bakınca hemen kafasını ceviriyo bir ara sosyal medyadan yazayım dedim gece 3-4 gibi yazdım anında cevap geldim yaklaşık 15 dakika falan konuştuk arada canım diye hitap etmeye başlamıştı diğer kuzenlerine realde falan canım demez banada demezdi. Bidefada bize gelmişlerdi 2-3 oturucagı farklı yer varken benim yanıma oturmuştu aile ortamında sürekli göz göze geliriz sizce bu kızda bana karşı bişeyler hisediyomudur ne yapmam lazım benim
Kuzenime aşığım napıcam?