Dengesiz kararsız erkek arkadaşı?

kenidisi 35 yaşında aramızda 5 yaş var 4,5 ay once tanıştık 15 gündür de konuşmuyoruz. bir ay sonra öğrendimki 5 yıl once kısa bir evliliği olup boşanmış bana bir ay sonra soyledi ( yanı kendisinin bana alısıp alışmıcanı bekledi ondan sonra soyledi bu kadar da bencil !) beni tanıdı ilk gün soylemeliydi ve tercihi bana bırakmalıydı bence seni kaybetmekten korktum dedi ve buna rağmen ben yine ona inanmayı tercih ettim ve devam ettik bana ev eşya resimleri gönderiyo aileleer tanışsn felan a getiryo derken ben acele etmeyelim dedim ama bir yandan hoşuma gidiyo alışıyorum tabi.. sonra araya ramzan girdi falan derken biraz soğukluk girdi ama evliklikten daha az bahsetmeye başladı falan.. ben yine sabrettim.. ve bir gün sorunnları konştuğumuzda bana karşı soğuksun atıyorum resim çekinirken gülmüyosun çok sarılmıyosun falan gibi şeyler demeye başladı cinsel olarak bir kaç şey yaşadık onları yaşarken bunları demiyordu ama ! ben onun yanında tedirgindim evet ama sebebi tutarsız olmasından dı bunu onada soyledim neyse..
bunun cinsellikle ilgli bir kaç sorunu vardı doktora gitti yine yanında oldum.. bir kaç gün sonra canının çok sıkkın olduğunu aramzdaki sorunarın ne olucağını ya ayrılmamız gerektiğini ya da söz yapmamız gerektiğini bunun içinde düşünmesi gerektiğini zamana ihtiyacı varmış..
geçen gün meraba yazdım nasılsın diye cevap vermedi..
simdi size soruyorum bu insan ne yapmak istiyo? ve ben napmalıyım?
Dengesiz kararsız erkek arkadaşı?