Yengeç burcu erkeği hatalıysa geri döner mi?

Dün akşam çok kötü bir şekilde ayrıldık. Daha önce de bahsetmiştim burda yaşadığım sorunlardan ve sonunda bitti ama kötü bitti. Erkek arkadaşım hala sosyal medyada eski sevgililerini takip ediyor sevmediğim a fotoğraf paylaşıyor ben ne dersem aksini yapıyordu. Listesinde bir sürü tanımadığım kız var ve beğeniler sürekli yorumlar etiketler... çok sıkılmıştım ve dün yeter artık ya hayatına çeki düzen ver ya da hayatımdan çık dedim. Gayet güzel konuşuyorduk önce tamam dedi yapıcam dedi ama Sonra geçiştirdi ve yapmayacağını söyledi bende ozaman defol git dedim ve Engelledim. Oda beni her yerden engelledi hiç altta kalır mı kendisi. O diğer kız arkadaşlarını silmeyi göze alamadı sanırım zor geldi. Bende ağır bir söz paylaştım ona ithafen. Bunu gören ortak arkadaşımız bana yazdı sen ne biçim konuşuyorsun adamı çok sıktın bunalttın erkek dediğin kızlarla konuşur zaten ne var bunda dedi. Benimde kız arkadaşım var benim de konuştugum kızlar var bir sürü bunda kotu bısey yok bir erkek bır kadının yuzune bakarak ömrünü geçirmez zaten illa baskalarıyla konusur sen hastamısın falan dedi. Buda benim zoruma gitti tabii. şu an ben kendimi haklı görüyorum ama merak ediyorum sizce haklı mıyım ve eger haksız oldugunu farkederse geri döner mi yazarmı fikirleriniz neler?
Yengeç burcu erkeği hatalıysa geri döner mi?